Horoscop lunar noiembrie 2010 - Zodia Taurului

In luna noiembrie, Taurul nu se da in laturi de la nimic pentru a-si spori influenta sociala si a se apropia de un nou sau mai vechi partener de cuplu. Desi activitatea din cariera ii este , in general, favorabila , ispita cufundarii in sine insusi si a visarii din sfere inalte il poate indeparta de pragmatismul vietii de zi cu zi.

Inceputul lunii este marcat de Luna noua din 6 noiembrie , care iti favorizeaza negocierile in orice domeniu si iti invigoreaza abilitatile de diplomat.Poate apare nevoia stringenta a unui partener sau a unui colaborator ori intensificarea dorintei de avea in preajma oameni pe care sa te poti baza. Daca descoperi ca nu esti inconjurat de prieteni asa cum ti-ai dori , Luna noua te poate ajuta sa iti analizezi capacitatile de integrare sociala si sa innozi noi amicitii.

Un important eveniment astrologic debuteaza pe 7 noiembrie : Neptun isi face intrarea in Varsator , revarsandu-si influentele in acest sector vreme de circa 14 ani. Se anunta un ciclu indelungat , in decursul caruia ai putea fi nevoit sa te straduiesti mai mult pentru a-ti urma telurile practice sau a-ti urmari cu claritate obiectivele din viata.Cei din jurul tau vor avea predispozitia de a te vedea mai curand asa cum le-ar place sa fii decat asa cum esti in realitate.

Venus isi continua parcursul retrograd , intrand pe 7 noiembrie in Balanta , si facandu-te sa te preocupi mai mult de maruntele sarcini sau necesitati zilnice. Poti descoperi ca nu ai acordat atentia meritata unor aspecte de detaliu ale vietii tale si ai sansa de a-ti revizui tabieturile si obiceiurile cotidiene.

Din 8 si pana in 29 noiembrie , Mercur tranziteaza taramurile Sagetatorului , ocazie cu care intuitia iti devine mult mai ascutita si iti ofera prilejul de a citi printre randuri comportamentul celor din jur. Este un interval mai mult decat nimerit reevaluarii persoanelor apropiate si deschiderii unor dialoguri despre subiecte considerate drept tabuuri pana acum.

Un alt aspect astrologic cu o indelungata influenta este initiat pe 18 noiembrie : Jupiter isi incepe tranzitul direct in Pesti , favorizand aparitia unor beneficii si a unei proaspete energii in socializare si in adoptarea unor obiective pe termen lung .Cercul de amici ti se poate largi semnificativ , iar sprijinul lor nu va intarzia sa apara daca va fi cazul. Exista posibilitatea sa iti atingi telurile mult mai usor decat altadata .

Venus revine in aspectul direct pe 18 noiembrie , in Balanta , lucru de natura a-ti elibera de tensiuni atmosfera de la serviciu si a-ti concentra viata mai ales in zona profesionala.

Luna plina din Taur , ivita in ziua de 21 noiembrie , iti trezeste aspiratia de a fi luat cat mai mult in seama de catre ceilalti. Desi esti ispitit sa pui cu piciorul in prag , ar fi indicat sa gasesti metode mai subtile de a te face remarcat.Tendinta catre egoism ar putea avea efecte contrare.

O retragere din lumea framantata a socialului si o focalizare catre viata personala sunt de asteptat din 22 noiembrie , ca efect al tranzitului Soarelui in Sagetator. Pot iesi la lumina , intr-o mai mare masura , abilitatile tale de a te automodela sau controla , precum si inclinatia catre analiza psihologica.Este poate perioada din an in care atitudinea introspectiva este cea mai precumpanitoare , si simti din plin nevoia de a te schimba esential, pornind dinautru catre inafara.

Tandretea si apropierea afectiva fata de familie sau alte persoane de care te simti legat stau sub semnul tranzitului inceput de Venus in Scorpion , odata cu data de 29 noiembrie.

Din 30 noiembrie, Mercur intra in Capricorn , si iti inseamna viata inclusiv pentru luna decembrie cu predispozitia de a te detasa de lumea materiala sau practica si a te dedica unor inalte ganduri sau idealuri. Nu este exclus sa te cufunzi in profunde viziuni filozofice si , in acest fel, sa te impiedici de orice prag peste care calci. O cazatura buna te poate insa zgaltai si trezi la o lume a necesitatilor ce nu suporta mult timp sa fie ignorata !


Horoscopul dragostei Taurului in noiembrie 2010


Luna noua din 6 noiembrie iti inlesneste inceperea unei noi relatii de dragoste sau redefinirea si improspatarea uneia deja existente. Oricum , nevoia de iubire sau de impartasire intima poate deveni coplesitoare.

O perspectiva in egala masura logica si intuitiva , care te poate sprijini in intelegerea si reasezarea legaturii tale de cuplu , iti este oferita de tranzitul inceput de Mercur in a opta ta casa (casa transformarii si sexualitatii) in data de 8 noiembrie.

Intre 18 si 29 noiembrie , esti mai putin inclinat sa te indragostesti doar de dragul dragostei. Ai putea fi tentat sa evaluezi o posibila legatura de amor dintr-un punct de vedere mai interesat sau mai logic.Nu este imposibil sa te atasezi de o persoana de sex opus de la serviciu sau de la scoala.

Intrarea Soarelui in a opta ta casa , iti poate aduce , din 22 noiembrie , pentru circa o luna , o stare de cufundare in tine insuti , dar si in intimitatea cu un partener cu adevarat indragit.Viata amoroasa are tendinta de a deveni concentrata pe sexualitate , aspectul erotic fiind doar un mijloc de a ajunge catre o comuniune profunda ori spirituala.

Incepand cu 29 noiembrie , tranzitul planetei Venus prin a sasea ta casa (casa relatiilor interumane si a parteneriatului) te atrage si mai mult catre viata in doi si spre impartasirea bucuriilor si necazurilor impreuna cu cineva special. Cu atat mai mult, esti gata oricand sa treci peste orice asperitati sau neintelegeri dintr-o relatie de dragoste. Daca esti un Taur solitar , nevoia unei profunde relatii de cuplu poate fi si mai coplesitoare.


Horoscopul carierei si banilor Taurului in noiembrie 2010


Neptun isi pune amprenta pentru o perioada indelungata asupra vietii tale , incepand din 7 noiembrie , ziua in care isi incepe tranzitul in a zecea ta casa (casa carierei si dezvoltarii exterioare).Pot apare intamplari sau coincidente stranii, iar o oarecare aura de mister si secrete are tendinta de a-ti invalui sfera profesionala.Vreme de aproximativ 14 ani vor fi favorizati mai ales nativii din Taur dedicati unor cariere necesitand imaginatie.

Tranzitul lui Mercur in a opta ta casa inaugureaza din 8 noiembrie un ciclu excelent pentru planificari banesti sau initierea unor noi strategii financiare.Taurii implicati in munca de cercetare pot fi mult mai inspirati decat de obicei.

Stabilirea unor relatii cordiale, amicale, cu colegii de munca sau studiu pare a te marca intre 18 si 28 noiembrie , interval in care Venus tranziteaza direct sectorul Balantei. Atat activitatile sociale , cat si cele romantice , au darul de a gravita in jurul sferei tale profesionale. Mai placut si mai respectat la serviciu, ai totusi tendinta de a te complace intr-o usoara leneveala , intrucat ai dori sa imbini cat mai din plin munca cu placerea. Cu toate acestea , exista posibilitatea ca abilitatile tale sa fie mai mult decat apreciate , iar munca in echipa este in masura de a-ti aduce succese.

Tranzitul Soarelui in a opta ta casa iti poate aduce , din 22 noiembrie , castiguri financiare mai ales prin colaborari sau asocieri.


Horoscopul sanatatii Taurului in noiembrie 2010


Din 7 si pana in 17 noiembrie , Venus in aspect retrograd , in tranzit prin a sasea ta casa (casa muncii si sanatatii) , iti indreapta atentia spre micile dar esentialele obiceiuri alimentare si modalitatile prin care sa te mentii in forma din punct de vedere psihic si fizic.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna noiembrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei pentru luna noiembrie 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Taur 2011 – Previziuni generale

Zodia taurului .Caracteristici , compatibilitate si numere norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia Taurului

Zodia Taurului si Dragostea

Zodia Taurului.Citate , maxime , aforisme

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar noiembrie 2010 - Zodia Taurului Horoscop lunar noiembrie 2010 - Zodia Taurului Reviewed by Diana Popescu on octombrie 16, 2010 Rating: 5

Un comentariu:

  1. "Un important eveniment astrologic debuteaza pe 7 noiembrie : Neptun isi face intrarea in Varsator , revarsandu-si influentele in acest sector vreme de circa 14 ani..." deci mai ca nu-mi vine sa cred: cineva mi-a facut mai demult o astrograma unde mi-a zis ca o sa am 3 momente decisive in viata unul la 21 unul la 35 si celalat la 65. Am 21 de ani,de primul am trecut si culmea al doilea va fi la varsta de 35 de ani. oare chiar asa influentabili suntem?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.