Horoscop lunar decembrie 2010 - Zodia Scorpionului

In luna decembrie, Scorpionul se deschide catre proaspete oportunitati in viata ,iar chestiunile financiare , caracterizate prin mari fluctuatii sau dinamism , il acapareaza din ce in ce ma mult , lasandu-i totusi un scurt dar pasional ragaz pentru viata amoroasa.

Inspiratia te poarta catre cai inedite a te exprima , din 5 decembrie , sub influenta tranzitului indelungat al lui Uranus in Pesti .Este vremea exprimarii libere si a spontaneitatii , eliberate de constrangeri si prejudecati. Probabil ca vei arunca pe fereastra vechi si stanjenitoare inhibitii si te vei rupe de niste legaturi iritante cu trecutul. La urma urmei , anul nou bate la usa , asa ca este momentul sa te lansezi pe un nou drum.

Luna noua din Sagetator, rasarita in aceeasi zi de 5 decembrie , iti deschide intreaga fiinta catre lume si te gaseste cu picioarele bine infipte in pamantul ferm al certitudinilor. Armonia dintre tine si mediul inconjurator te inspira sa iti oferi noi inceputuri si sa te concentrezi mai mult asupra valorilor si obiectivelor esentiale ale vietii. Este un ciclu mai mult decat potrivit pentru a te bucura de senzatiile oferite de toate cele cinci simturi , pentru a te desfata si bucura la un nivel primar , dar autentic.

Viitorul iti aseaza in fata nenumarate drumuri , odata cu 7 decembrie, ca efect al intrarii lui Marte in Capricorn. O astfel de conjunctura te poate face sa iti secatuiesti fara o prea mare eficienta energiile , dar in cazul in care nu cedezi tentatiei de a te aseza in mai multe barci deodata , poti profita de oportunitatile de a-ti expune si “vinde” ideile inspirate .Comunicarea intensa si nenumaratele drumuri pe care le ai de strabatut nu iti vor lasa prea mult timp pentru viata personala.Cu o abila capacitate de a te exprima, ai tendinta de a fi mult mai indraznet dar si mai focalizat pe propriile idei. Ca atare , te poti arunca in valtoarea unor discutii contradictorii extrem de infierbantate !

Un interval presarat cu multe suisuri si coborasuri iti este anuntat , din 10 decembrie, de trecerea lui Mercur in aspect retrograd in Capricorn. Aparent haotica, aceasta desfasurare navalnica de forte contrarii poate fi totusi benefica in conturarea cailor tale de a aborda existenta. Incearca sa dai deoparte cu tact obstacolele din drumul tau si adapteaza-te cu cat mai mult simt diplomatic schimbarilor neasteptate din programul tau zilnic.

Incepand cu 18 decembrie, Mercur retrograd paseste in Sagetator , aducand cateva semne de intrebare asupra mizelor si cailor favoriti pe care ai pariat in ultima vreme , in special din punct de vedere financiar.

O cumpana a vremii , in care echilibrul dintre confortul tau si nevoile celor din jur ar putea fi o preocupare majora , apare sub impactul eclipsei de Luna din 21 decembrie. Este o vreme a compromisului , dar si a afirmarii independentei si prestigiului personal.

Din 30 decembrie, si in prima parte a lunii ianuarie 2011 , revenirea lui Mercur in aspect direct in Sagetator iti imprima o abordare logica si realista a vietii, si o mare prudenta in felul cum iti joci cartile destinului.


Horoscopul dragostei Scorpionului in decembrie 2010


Viata ta amoroasa poate iesi din tiparele banalului gratie parcursului inceput de Uranus pe 5 decembrie in a cincea ta casa ( casa creativitatii si dragostei). Sunt probabile evolutii neasteptate si bruste ale relatiei de cuplu , iar surprizele romantice te pot astepta dupa fiecare colt sau in oricare ungher al vietii. Pot fi lasate in urma vechi legaturi , ivite mai curand datorita unor conjuncturi decat ca o alegere constienta si echilibrata. Scorpionii singuri au sansa de a se avanta in pasiuni fulgeratoare si spectaculoase.


Horoscopul carierei si banilor Scorpionului in decembrie 2010


Luna noua din a doua ta casa ( casa resurselor si banilor) iti prilejuieste din 5 decembrie concentrarea asupra sectorului tau financiar. Poti fi inspirat in crearea unor noi obiective sau proiecte financiare .Totodata, nu este exclus sa descoperi noi modalitati de a face bani .

Prezenta , din 7 decembrie , a planetei Marte in a treia ta casa iti vesteste o perioada excelenta in dedicarea catre o munca intelectuala.

Cateva intrebari despre eficienta planurilor tale financiare te pot framanta odata cu ziua de 10 decembrie, sub presiunea tranzitului retrograd al lui Mercur in a treia ta casa.

Nu este improbabil ca din 18 decembrie , Mercur retrograd intrat in a doua ta casa sa determine o diminuare a resurselor de tot felul , inclusiv financiare. Intr-o astfel de situatie nu ai ce face decat sa iti redistribui banii sau fortele , astfel incat sa iti asiguri , in continuare, un teren ferm pe care sa pasesti in viitor.

Un interval de timp favorabil achitarii unor datorii sau reesalonarii acestora pare a se anunta din 21 decembrie, ca efect al Lunii pline din a opta ta casa ( casa transformarii).Ai putea fi fortat sa faci un aranjament banesc sau sa cauti pe cineva de incredere care sa te sprijine din punct de vedere financiar.

Incepand cu 30 decembrie , aspectul direct al lui Mercur in a doua ta casa te inarmeaza cu o si mai mare bagare de seama in domeniul finantelor. Focalizat pe necesitatea de a face cat mai multi bani, poti descoperi noi cai de a-i produce. Unii Scorpioni au inclinatia de a-si impune un regim financiar foarte sever. Se pot ivi unele castiguri , mai ales prin intermediul comunicatiilor.


Horoscopul sanatatii Scorpionului in decembrie 2010


Tranzitul initiat de Marte , din 7 decembrie , in a treia ta casa ( casa comunicarii si a influentelor externe) iti strecoara pe sub piele o impulsivitate sau o nerabdare paguboasa , care te expune cu usurinta unor accidente. Atentie la neatentie !


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna decembrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Decembrie 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Scorpion 2011 – Previziuni generale

Zodia Scorpionului si Dragostea

Zodia Scorpionului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop lunar decembrie 2010 - Zodia Scorpionului Horoscop lunar decembrie 2010 - Zodia Scorpionului Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 19, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.