joi, 9 decembrie 2010

Nascut pe 10 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti serbezi aniversarea nasterii in ziua de 10 decembrie , inseamna ca esti un Sagetator aflat sub guvernarea lui Jupiter si a Soarelui.

Aceste influente astrologice ar trebui sa semnifice ca ai o predispozitie naturala catre afaceri si negocieri. Gandesti la scara mare , ai planuri marete si aspiratii foarte ambitioase. Poti fi considerat drept un impatimit vizionar , dar in nici un caz un visator.Daca adopti o noua idee, oricat de simpla , ai tendinta de a o urma pana in panzele albe, chiar daca altii sunt inclinati sa o abandoneze prematur.Capacitatea de a te descurca cu investitiile si resursele altora , de a le pune in valoare si a le insoti de mari beneficii , te indreptatesc sa ajungi in fruntea unei mari organizatii , fie din impulsul de a-ti pune in valoare abilitatile , fie din dorinta de a avea un cuvant de spus in reformarea sociala.

Foarte multi si faimosi lideri sunt guvernati de cele doua astre , Jupiter si Soarele .Esti nascut intr-o vreme a anului foarte auspicioasa !

Culorile tale norocoase sunt auriul si aramiul.

Piatra ta norocoasa este rubinul.

Zilele tale norocoase sunt duminica , luni si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai cu un mare impact in viata sunt : 1, 10, 19, 28, 37,46,55,64,73 and 82.

Personalitati nascute in ziua de 10 decembrie : Cesar Franck , Cristian Teodorescu, Dorothy Lamour , Emily Dickinson , Eugene Sue , Kenneth Branagh, Leopoldina Balanuta , Liv Ullman , Nikolai Nekrasov , Sile Dinicu , Toni Grecu.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 8 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 9 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu

Ai o parere? Spune-mi-o si mie! Timpul meu este extrem de limitat, asa ca nu pot da raspunsuri despre interpretarea viselor decat celor care nu sunt anonimi. Pe de alta parte, tin sa mentionez ca, deocamdata, nu am vreme pentru astrograme personale!