Nascut pe 26 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi aniverseaza nasterea in ziua de 26 decembrie sunt nascuti sub semnul Capricornului si il au pe Saturn drept astru guvernator.

Uneori , coplesit de o atitudine pesimista , trebuie sa iti aduci mai multa bucurie in inima si o viziune mai luminoasa in minte. Incearca sa iti indepartezi privirea cinica fata de viata si sa depasesti barierele precautiei , astfel incat sa ai parte de mult mai numeroase oportunitati in viata.

Stii sa iti gestionezi foarte bine banii , esti plin de resurse si prudent in tot ceea ce intreprinzi. Probabil ca esti insufletit de inalte ambitii si de o mare perseverenta in atingerea telurilor, calitati ce iti pot deschide larg portile catre succes.

Nu este exclus sa fii lipsit de sincronizare in viata amoroasa sau sentimentala si sa ai obiceiul de a te multumi cu propria-ti companie in loc de a cauta tovarasia celorlalti. Aceasta inclinatie ar trebui revizuita cu atat mai mult cu cat resursele tale afective si intelectuale au mult de daruit oamenilor apropiati, familiei ori celor din jurul tau.

Culorile tale norocoase sunt negrul si albastrul inchis.

Pietrele tale norocoase sunt lapis lazuli, ametistul si safirul.

Zilele tale norocoase ale saptamanii sunt miercuri, vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de referinta sunt : 8, 17, 26, 35, 44, 53, 62, 71.

Personalitati nascute pe 26 decembrie : Alejo Carpentier , Donald Moffat , Henry Miller , Jean Ferrat , Mao Zedong , Maurice Utrillo , Phil Spector , Richard Widmark , Steve Allen , Viorica Cortez.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 24 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 25 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 26 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 26 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on decembrie 26, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.