Nascut pe 24 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti serbezi aniversarea nasterii in ziua de 24 decembrie , inseamna ca esti un Capricorn aflat sub guvernarea lui Saturn si al lui Venus.

Impletirea influentelor lui Saturn si Venus te face predispus unor sacrificii in calea atingerii telurilor tale. In acelasi timp , planeta dragostei pare a-ti favoriza succesele atat in plan social cat si relational. Autenticitatea personalitatii tale se face simtita mai ales prin felul in care iubesti, te atasezi de oameni ori te armonizezi cu cei din jurul tau. Ziua si anul tau de nastere te aduc indeaproape de poezie, estetica si arta.

Desi personalitatea ta este extrem de atractiva , ai tendinta de a te agata de unele relatii care si-au pierdut de multa vreme viabilitatea. Invata sa renunti la prieteniile ce nu mai aduc nici un aport de valoare in viata ta. Este posibil sa exerciti o continua si fascinanta influenta asupra persoanelor de sex opus, astfel incat nu vei simti aproape niciodata lipsa unor fani.

Ai un talent autentic de a iti face amici si a intra in contact cu noi oameni , mai ales unii in varsta, din partea carora ai putea avea beneficii atat materiale cat si spirituale.

Culorile tale norocoase sunt rozul . albul si cremul.

Pietrele tale norocoase sunt cuartul si safirul alb.

Zilele tale norocoase ale saptamanii sunt sambata , miercuri si vineri.

Numerele tale norocoase si anii tai de mare impact sunt : 6, 15, 24, 33, 42, 51, 60, 69, 78.

Personalitati nascute pe 24 decembrie : Adam Mickiewicz , Ava Gardner, Badea Cartan , Gheorghe Voda , Grigore Vasiliu Birlic , Ignatius de Loyola , James Prescott Joule , Juan Ramon Jimenez , Marina Scupra , Mathew Arnold, Mircea Diaconu , Nicolae Tic , Ricky Martin , Silviu Stanculescu , Victor Eftimiu .



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 22 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 23 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 24 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 24 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on decembrie 23, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.