Nascut pe 22 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi aniverseaza nasterea in ziua de 22 decembrie sunt nascuti sub semnul Capricornului si au ca astre guvernatoare planetele Jupiter si Uranus.

Unele persoane din jurul tau pot spune ca esti strabatut de un spirit prea revolutionar si nu te innebunesti dupa ceea ce se conformeaza normelor si standardelor societatii actuale.Probabil ca te simti adeseori izolat si nu stii cum anume sa iti canalizezi sentimentele coplesitoare care te indeparteaza de oamenii din jurul tau. Este mai mult decat posibil sa ai o viziune optimista asupra vietii si mari planuri de viitor , dar poti trece prin transformari bruste , neasteptate ale destinului.

Ti-ar place sa vezi totul intr-o mare si optimista perspectiva si incerci mereu sa fii cat mai deschis catre viitor.Mintea ti se indreapta catre teluri progresiste si esti mai mult decat flexibil din punct de vedere fizic.Aproape orice sport desfasurat in mediul exterior sau alte activitati fizice incarcate de o semnificatie aparte, precum yoga , iti stimuleaza nevoia de a-ti explora intelesurile interioare. In dragoste, ai tendinta de a te darui cu toata fiinta ta .

Culorile tale norocoase sunt albastrul si albul electric, stralucitor.

Pietrele tale norocoase sunt agata si granatul Hessonite.

Zilele tale norocoase ale saptamanii sunt duminica si marti.

Numerele tale norocoase si anii tai cu mari semnificatii sunt : 4, 13, 22, 31, 40, 49, 58, 67, 76.

Personalitati nascute pe 22 decembrie : Andreea Marin , Cristina Deleanu , Dan Mutaşcu , Edwin A. Robinson, Giacomo Puccini , Jean Racine , Vanessa Paradis .



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 20 decembrie – Horoscop general Profil astrologic

Nascut pe 21 decembrie – Horoscop general Profil astrologic
Nascut pe 22 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 22 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on decembrie 21, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.