Horoscop Leu ianuarie 2011

In luna ianuarie 2011 , Leul nu poate decat sa se lase in voia provocarilor de a-si reevalua destinul si aspiratiile. Dragostea, implinirea profesioanala ori sociala au nevoie de o continua revizie si reajustare. La urma urmei , nimic nu poate merge de la sine fara o ingrijire si o atentie mereu reimprospatate.


Din 4 ianuarie , ai inclinatia sa iti reorganizezi temeinic viata de zi cu zi , sa aduci la zi niste lucruri pe care le-ai amanat mereu, dar mai ales sa iei niste masuri radicale privind perspectivlele destinului tau. Toate acestea au loc sub impactul Lunii noi si a eclipsei de Soare intamplate sub semnul Capricornului.

O atractie catre formele frumoase de satisfacere a eului , spre estetica traiului zilnic dar si a degustarii unor lucruri rare despre care doar ai auzit pana acum te marcheaza din 7 ianuarie , gratie tranzitului lui Venus in Sagetator. In acelasi timp, instinctul de a te amplasa in cea mai avantajoasa pozitie are darul de a te ajuta sa accezi catre obiective la care nu indrazneai sa ravnesti altadata.

Mercur aparut in Capricorn incepand cu 13 ianuarie iti aseza preocuparile sub grila detaliilor si evaluarilor marunte a vietii cotidiene. La urma urmei, marile realizari incep a se concretiza pornind de la lucrurile cele mai insignifiante in aparenta. Oricum , pareai a fi ramas in urma cu niste obligatii de rutina, sub impresia ca , in acest fel , vei reusi poate sa scapi de ele.

Orice se leaga de un parteneriat sau o asociere se aseza sub nefaste influente dupa 15 ianuarie, ca efect al parcursului lui Marte prin Varsator. Cu atat mai mult , ar trebui sa iti focalizezi energia spre invigorarea legaturilor cu oamenii din jur.Nu ezita sa dai o mana de ajutor ori de cate ori esti solicitat.

Din 19 ianuarie, Luna plina rasarita in Rac si a douasprezecea ta casa te insufleteste cu o dorinta cotropitoare de a te insingura si a trece in revista cauzele neimplinirii pe care o resimti aproape dureros. Este o vreme mai mult decat potrivita sa intri in contact cu conflictele tale interioare , neglijate de prea mult timp.

Popularitatea pare a-ti intra intr-o faza favorabila sub impactul Soarelui ce traverseaza regatul Varsatorului odata cu ziua de 20 ianuarie. Socialul isi cere drepturile , iar tu esti mai mult decat pregatit sa ii satisfaci doleantele. Felul in care te apreciezi pe tine insuti tinde sa se situeze sub impactul raporturilor cu cei din jur.

Jupiter iti daruieste o atitudine pozitiva , optimista , si te indeparteaza de amanuntele vietii cotidiene din 22 ianuarie, atunci cand isi face aparitia in semnul Berbecului. Mult mai interesat din punct de vedere intelectual, esti gata sa iti extinzi orizonturile prin mijlocirea studiului si sa te reinnoiesti sub influenta contactului cu oameni deosebiti , locuri inedite sau situatii incarcate de noutate. Credinta in telurile cele mai inalte ale destinului tau nu poate decat sa te stimuleze in astfel de conditii…

Din 26 ianuarie, o lipsa de atentie sau consideratie fata de oamenii apropiati, inclusiv cei din familie, poate da prilejul unor adanci remuscari. Cu atat mai mult ar trebui sa iti reexaminezi responsabilitatile si sa fii cat mai atent fata de persoanele dragi.


Horoscopul dragostei Leului in ianuarie 2011


Venus nu are cum sa nu isi faca simtita prezenta in a cincea ta casa odata cu 7 ianuarie, asa ca are disponibilitatea de a-ti darui un farmec caruia putini ii pot face fata. Atractivitatea iti da pofta de a te juca cu oamenii si/sau de a-i face sa se implice in niste drame resimtite profund dar care nu au cum te afecta pe tine. Nu ai de ce sa te impui in acest interval, intrucat multe persoane care altadata nu iti dadeau atentie au predispozitia de a fi vrajite de aura ta de frumusete ori atractivitate.

Dupa 15 ianuarie, relatia ta de dragoste pare a fi foarte efervescenta, trecand prin suisuri si coborasuri dramatice. Contrazicerile si confruntarile tind a se succeda cu momentele de impacare si armonie, iar in aceasta deruta sentimentala nu ai ce face altceva decat sa incerci sa fii cat mai intelegator si mai dornic de a aplana orice urma de dicutie contradictorie.

O dorinta cotropitoare de a fi alaturi de un suflet pereche se intrevede din 20 ianuarie, ca urmare a parcursului Soarelui in a saptea ta casa. Iubitoarea dar si instransigenta reflectie in ochii cuiva apropiat pare a fi se situa aproape sub semnul necesitatii.Daca altadata ai fost impulsionat de resursele subiectivismului , acum nu mai esti dispus sa te amagesti , asa ca vrei sa iti iei zborul spre inaltimi si cu aportul unor alte aripi decat cele personale.

Indreptarea atentiei intr-o prea mare masura asupra propriilor interese sau placeri iti poate aduce prejudicii in dragoste odata cu 26 ianuarie, ca urmare a tranzitului retrograd al lui Saturn in a treia ta casa ( casa comunicarii si a influentelor de mediu).


Horoscopul carierei si banilor Leului in ianuarie 2011


Succesele neindeajuns de stralucitoare sau niste mici esecuri te pot determina , din 13 ianuarie, ca urmare a tranzitului planetei Mercur in a sasea ta casa , sa iti actualizezi ori perfectionezi niste abilitati pe care pareai sa fii mult prea sigur. Logica pare a te caracteriza intr-o mare masura , astfel incat nu mai ai de gand sa iti imprastii energia in toate directiile in care bate vantul schimbarii. Esti inclinat sa te implici mai mult in activitatea profesioanla , sa lasi deoparte unele comoditati si sa comunici mai productiv cu colaboratorii. Sarcinile meschine sau solicitand mult efort si putine sanse de a straluci sunt preponderente, dar politica micilor pasi ti se potriveste cel mai bine in acest interval.

Cariera iti sta sub semnul legaturilor intre patru ochi sau a sprijinului acordat de unele persoane particulare incepand cu 20 ianuarie. Soarele amplasat in saptea ta casa te inspira sa reusesti prin intermediul cuiva influent , care iti ocroteste interesele.

Nevoia de a te dedica unor noi trenduri iti promoveaza interesele si iti intredeschide noi cai catre succes din 22 ianuarie, ca urmare a tranzitului planetei Jupiter in a noua ta casa. Succesul in afaceri tinde sa aiba mari sanse prin mijlocirea unor oameni din strainatate. Creativitatea te sprijina, dar nu isi gaseste calea decat prin mijlocitori.

Daca ceva iti va merge prost in sfera profesionala dupa data de 26 ianuarie, nu poti da vina decat pe lipsa ta de consideratie sau de autentica comunicare cu colegii ori colaboratorii.Aspectul negativ al lui Saturn in a treia ta casa are capacitatea de a te insesibiliza fata de cele mai grave situatii de la serviciu.


Horoscopul sanatatii Leului in ianuarie 2011


Inca de la inceputul anului , ti se anunta o tendinta benefica pe termen lung , datorata eclipsei partiale de Soare si a Lunii pline din a sasea ta casa , cand te vei simti nevoia de a iti intretine intr-o mai mare masura fiinta , atat din punct de vedere fizic , cat si mental. Aproape orice este legat de aceste aspecte, incluzand dieta, exercitiile fizice sau rutina cotidiana ar trebui sa iti intre sub vizor, in incercarea de a evita orice amenintare asupra sanatatii tale.

Daca esti , totusi , neglijent fata de starea ta fizica , din 13 ianuarie, Mercur sta pe capul tau , sugerandu-ti sa iti faci niste teste mici dar semnificative.

O mare atentie ar trebui sa ii acorzi sanatatii incepand din ziua de 26 ianuarie, intrucat Saturn retrograd are obiceiul de a aduce transformari negative , in special asupra oamenilor deja suferinzi.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscopul anului 2011 - Zodia Leului

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal

Zodia Leului . Maxime , aforisme , citate

Zodia Leului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase
Horoscop Leu ianuarie 2011 Horoscop Leu ianuarie 2011 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 23, 2010 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.