Nascut pe 23 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi sarbatoresc ziua de nastere in ziua de 23 decembrie sunt in zodia Capricornului si au drept astre guvernatoare pe Saturn si Mercur.

Daca planeta Mercur te inzestreaza cu o fire schimbatoare, Saturn are tendinta de a-ti stabiliza si invigora personalitatea. Esti agil , stapanit de o mare curiozitate si foarte inventiv. Ti-ar place sa afli raspunsurile la mai toate intrebarile , filozofice sau nu, pe care ti le aseza in fata destinul.Plin de neastampar, esti mereu in miscare si intotdeuna gata de a actiona doar din placerea actiunii.Nu ti-ar strica sa petreci mai mult timp in unul si acelasi loc.

Natura ta usor nervoasa te poate macina atunci cand lucrurile nu merg in directia dorita de tine. Posezi o mare capacitate de a absorbi informatiile , astfel incat studiul sau activitatile intelectuale par a fi domenii in care iti poti valorifica la maximum potentialul.Mereu tanar in inima si spirit , ai tendinta de a fi afectuos fata de familie si copii.
Combinatia influentelor lui Mercur si Saturn iti daruieste o mare putere de concentrare , dar adeseori te risipesti in prea multe si variate preocupari , care te distrag de la telurile cu adevarat importante. Incearca sa te focalizezi intr-o mai mare masura.

Culoarea ta norocoasa este verdele.

Pietrele tale norocoase sunt acvamarinul, jadul si smaraldul.

Zilele tale norocoase sunt mircuri , vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 5, 14, 23, 32, 41, 50, 59, 68, 77.

Personalitati nascute pe 23 decembrie : Alexandru I al Rusiei , Alexandru Flechtenmacher , Carla Bruni , Cornel Revent , Giuseppe Tomasi di Lampedusa , Helmut Schmidt , Jean François Champollion, , Jose Greco, Juan Jimenez , Mircea Toma, Nicolae Malaxa .


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 21 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 22 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 23 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 23 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on decembrie 22, 2010 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.