Fructele si personalitatea | Ce fruct te reprezinta ?

Poate ca ai fost tentat , uneori, sa musti din fructul fraged al unor buze, al unui suflet , sau ai simtit ca cineva din preajma te ispiteste sa il gusti sau sa te guste. Intre nenumaratele mijloace de a interpreta personalitatea sau felul de a fi al oamenilor din jurul tau , intruparea unui fruct iti poate oferi o perspectiva inedita .Ce metafora poate fi mai frumoasa in dragoste decat aceea a unui rod care se ofera si nu se lasa gustat de oricine ?

Ananas

Cei impatimiti de acest fruct sunt predispusi sa ia decizii pe moment si sa faca schimbari pe nepusa masa. Cu toate acestea, sunt sinceri, cinstiti si demni de incredere. Nu ezita sa isi schimbe traseul profesional atunci cand lucrul acesta le daruieste vreun avantaj.Sunt inzestrati cu abilitati organizatorice de exceptie si nu ezita sa isi asume sarcini istovitoare.Desi nu isi fac prieteni cu usurinta , atunci cand sunt legati printr-o amicitie , nu ezita sa faca nici un sacrificiu .Partenerul de cuplu este adesea impresionat de calitatile lor, dar poate fi dezamagit de felul in care isi arata acestia afectiunea.

Banana

Daca esti un adept al bananelor , lucrul asta ar putea semnifica ca esti o persoana cu o inima compatimitoare, usor de inmuiat de grijile celor din jur. Timiditatea s-ar putea sa nu te ocoleasca de multe ori in viata.Oamenii pot profita adeseori de vulnerabilitatea ta si tendinta ta catre sentimentalism. Atunci cand te indragostesti iti adori partenerul intru totul, atat din punct de vedere psihic cat si mental.Felul tau de a fi invaluie o relatie de dragoste intr-o aura magnifica de armonie.

Cirese

Desi iubesti viata , ai putea sa nu fii un / o "dulce" in orice clipa a evenimentelor tale cotidiene.Probabil ca te confrunti cu o multime de suisuri si coborasuri in viata profesionala .Pe de alta parte , poti fi un partener de cuplu sincer si loial , , dar care nu isi exprima cu o prea mare usurinta sentimentele intime.Adevaratul tau paradis este locuinta sau casa ta si nimic nu iti provoaca o mai mare placere decat sa fii inconjurat de familie si de catre cei dragi. Posezi o imaginatie fertila si esti adesea implicat in proiecte creative.

Mango

Un om care este innebunit dupa mango este stapanit , adesea, de idei fixe si nu este usor de influentat de catre cei din jur .Il poti defini cu usurinta drept un extremist , mai ales pentru ca ii place sa tina orice situatie sub control.Desi, sau cu atat mai mult cu cat este uneori stangaci in relatiile sociale, ii place sa isi impuna punctul de vedere acasa. Un astfel de om este pasionat de provocarile mentale sau intelectuale .Desi se considera un "dur" , se imblanzeste ca o pisicuta atunci cand este impreuna cu fiinta iubita.

Mar

Daca esti innebunit dupa mere inseamna ca esti un om generos, direct si fara ascunzisuri in viata. Desi nu esti mereu un bun organizator, intentiile tale bune atrag persoanele din jurul tau, unindu-le intr-un colectiv cu obiective clare.Esti capabil sa iei decizii rapide in cele mai multe situatii cu care te confrunti. Iti place nemaipomenit de mult sa calatoresti si esti stapanit de o dragoste de viata greu de egalat de catre altii. Atunci cand esti langa persoana iubita , emani un farmec aparte, irezistibil.

Nuca de cocos

Un iubitor al nucii de cocos este serios , mereu pe ganduri si gata de a a extrage un inteles din orice amanunt al vietii.Astfel de persoane sunt, de obicei, agere la minte si mereu gata de a indeplini orice sarcina prevazuta sau neprogramata , de la serviciu sau de acasa .Adeseori tind sa devina incapatanate , dar nu si tari de cap.Cu o minte patrunzatoare , alerta si ferita de ezitari , se asigura ca sunt mereu printre primii , mai la ales in sfera profesionala. Au nevoie de un tovaras de viata cu capul pe umeri si chiar daca pasiunea este importanta pentru ei nu par a reusi vreodata sa fie coplesiti de extazul amoros pana in adancurile fiintei lor.

Papaya

O persoana care indrageste un astfel de fruct este de obicei cutezatoare si ar face aproape orice pentru fi pe primul loc. Poate fi generoasa si insufletita de simtul umorului , deschisa catre noi relatii sau cunostiinte si poseda simtul de a fi la timpul potrivit in momentul potrivit. Obisnuieste sa iti planifice cu grija actiunile in care urmeaza sa se implice. Poseda un simt sanatos al umorului care , impreuna cu o natura generoasa , le asigura aprecierea celor din jur. Se bucuri ori de cate ori intalnesc oameni noi sau descopera locuri inedite. Spiritul sau spontan atrage fara echivoc persoanele de sex opus .

Para

Amatorii de pere sunt capriciosi si mereu fara astampar. Pot face din tantar armasar si se bucura de orice lucru care ii provoaca sa isi puna mintea la contributie. Desi au tendinta de a-si face cu usurinta prieteni, nu sunt indeajuns de perseverenti si stabili pentru a mentine o relatie pe termen lung.Daca se hotarasc sa faca ceva , pot ajunge cu usurinta la succes , dar nu stiu cum sa ramana mai mult timp pe culmile afirmarii.Le place sa vada cat mai curand rezultatele eforturilor lor.Stimularea mentala este intotdeuna pentru ei un prilej de satisfactie si se bucura de orice dialog spiritual.Tind sa fie plini de neastampar si foarte tensionati si pot fi foarte usor stimulati sau excitati.

Piersica

Asemeni unei piersici , iti place sa degusti nectarurile vietii si tot ce s-a copt in frumusete si savoare. Esti foarte prietenos , franc si lipsit de ascunzisuri , toate aceste trasaturi sporindu-ti farmecul.Acorzi o mare importanta amicitiei si esti gata mereu sa ierti sau sa uiti greselile celor apropiati. Spiritul tau independent si ambitios iti poate asigura un inalt status social.Esti iubitul ideal , infierbantat si patimas , dar sincer si credincios in dragoste.Cu toate acestea, nu iti place sa iti expui in public viata amoroasa.

Portocala

Daca nu poti rezista tentatiilor unei portocale inseamna ca esti stapanit de o vointa de fier si ai o rabdare greu de infrant. Iti place sa faci lucrurile pe indelete , esti jenat sa iti dezvalui viata personala in public, dar atunci cand ti se pune pata pe cineva cu greu poti fi intors din cale.Pe de alta parte, dai dovada de stangacie atunci cand este vorba despre un conflict.Poti lasa prea mult de la tine pentru a trece peste o situatie penibila.

Struguri negri

Tocmai pentru ca nu esti un impatimit al zeului Bacchus , ai tendinta de a fi o persoana linistita , calma si politicoasa.Esti inclinat catre formele genuine si nefalsificate ale naturii , si te poti bucura de orice clipa a vietii, indiferent cat de minora sau frivola ar putea parea pentru altii. In ciuda amabilitatii tale , poti fi strabatut de explozii temperamentale bruste , dar care trec la fel de repede ca o ploaie de vara. Esti foarte popular datorita naturii tale afectoase si sincere. Partenerul tau de cuplu trebuie , de obicei, sa iti impartaseasca fericirii de a trai si sa se bucure tot ce ii daruiesti.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Fructele in Feng Shui - Simboluri si semnificatii

Forma | expresia ochilor si personalitatea

Semnatura iti dezvaluie personalitatea
Fructele si personalitatea | Ce fruct te reprezinta ? Fructele si personalitatea | Ce fruct te reprezinta ? Reviewed by Diana Popescu on februarie 17, 2011 Rating: 5

4 comentarii:

  1. eu iubesc ciresele. Imi plac cel mai mult din toate fructele pe care le-ai enumerat si cam spune adevarul despre mine. Iubesc sa fiu inconjurata de familie si sa fiu acasa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmm, m-ati cam nimerit cu merele si ciresele. Oricum, eu sunt un mare gurmand cand e vorba de fructe. Nu fac mutre!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.