Horoscop Berbec martie 2011

In luna martie 2011 , Berbecul rataceste intr-un labirint al oglinzilor in care propria-i persoana apare vrand -nevrand in relationare cu oamenii din jur. Desi este supus unei oscilatii ametitoare intre pesimism si optimism, constanta trairilor Berbecului pare a fi necesitatea de schimbare si transformare.

Nevoia de impartasire , intelegere a aspiratiilor si pasiunilor tale te impinge de la spate catre noi prietenii , in special in cadrul unor grupuri , sub efectul tranzitului lui Venus , inceput pe 1 martie , in Varsator. Intr-un astfel de context , pari a fi mult mai pasnic si mai impacat cu tine insuti , desi usor detasat la nivel personal.

Vremea recapitularilor , a despartirii firului in patru fata de tot ce ti s-a intamplat in ultima vreme este anuntata de Luna noua poposita pe 4 martie in Pesti.Linistea , pacea , relaxarea sunt numai cateva din atributele noului interval care ti se aseza in cale. Ar fi indicat sa profiti cat mai mult de aceasta stare de spirit pentru a acumula energie fizica si psihica in vederea unei perioade mult mai active si mai tensionate ce va incepe sa se deruleze sub efectul Lunii plinite ivite in cea dintai ta casa.

Freamatul launtric da sa se revarse in afara din 9 martie, ca urmare a parcursului initiat de Mercur in Berbec. Esti inclinat mai mult decat oricand sa vorbesti despre tine insuti si despre subiecte ce le tainuiai pana acum. Tocmai de aceea , contactele cu rudele , prietenii, cunostiintele pot capata amploare si intensitate , cu atat mai mult cu cat pari a fi mult mai volubil si mai inspirat in rostire . Desi ai vrea sa iti mai acorzi cate o pauza, starea de neastampar nu iti da deloc pace si iti atata nevoia de a comunica cat mai frecvent si mai detaliat.

Sextilul lui Venus cu Jupiter din data de 10 martie iti asterne inaintea pasilor covorul moale si ispititor al placerilor vietii.Poti simti nevoia sa arunci deoparte multimplele masti care iti acopera personalitatea si sa traiesti clipa cu sinceritate si nesat.

Din 11 martie, Uranus patrunde in Berbec si iti anunta potentiale si importante transformari in viziunea despre viata si in maniera de relationare cu cei din jur. Libertatea de a te exprima devine prioritara si, in aceasta ordine de idei, esti gata sa rupi cu niste elemente ale trecutului care iti infranau dezvoltarea. Uranus are darul te a te trezi dintr-o inconstienta somnolenta si iti deschide ochii asupra unor aspecte surprinzatoare care se aflau si pana acum in imediata ta vecinatate dar pe care nu le bagasesi in seama. Entuziasmul iti da pe dinafara si te ispiteste sa iti asumi multe riscuri. Impulsivitatea te poate convinge sa lasi in urma lucruri sau chiar persoane indragite pana acum catva timp. Spiritul tau rebel si nonconformismul care te anima pot trezi pareri controversate, iar impulsivitatea are capacitatea de a te aduce in preajma unor impacturi nefericite.

Incepand din 13 martie, cuadratul dintre Mercur si Pluton te poate face sa interpretezi aproape totul din afara si dinlauntrul tau cu o tenta vadita de negativism .Banuitor fata de intentiile celorlalti , pari a deveni suspicios chiar si fata de propriile tale impulsuri interioare. Intr-un astfel de ciclu , este de recomandat sa nu iti afirmi cu insistenta parerile si sa astepti ca timpul sa iti confirme sau nu ideile intunecate.

Conjunctia lui Mercur cu Jupiter , desfasurata pe data de 15 martie , te desprinde cat de cat de aura nefasta , te provoaca sa vezi lucrurile in largi perspective temporale si iti confera o stare pozitiva ce se poate aseza promitator peste tot ce intreprinzi. Puterea ta de convingere ajunge la un punct de maximum , asa ca ai mari sanse de a izbandi in aplicatii, propuneri profesionale sau de afaceri ori in stradaniile de a te afirma.

Din nefericire , aceasta stare de gratie nu dureaza mult, intrucat opozitia dintre Mercur si Saturn din 18 martie coboara o ceata deasa peste tot ce inseamna comunicare. Poti deveni mai uituc decat de obicei, iar intarzierile , amanarile sau reluarea unor sarcini laborioase sunt in stare sa te cufunde in pesimism si dezamagire. Nu este exclus sa primesti niste vesti rele sau sa-ti ajunga la urechi niste informatii rau prevestitoare ori in dezacord cu obiectivele si telurile tale.

Intrucat lucrurile ti se par a nu merge foarte bine in viata ta , Luna plina in Fecioara te impinge din 19 martie catre o cotitura fundamentala. Oricum, incearca sa nu ii mai acuzi pe ceilalti pentru orice nereusita a ta. Chiar daca schimbi un aspect in aparenta minor din existenta ta , acest fapt poate avea consecinte benefice incalculabile in viitor.

Soarele intra pe 20 martie in tranzit prin teritoriile Berbecului , afirmand un varf al ciclului tau fizic , astfel incat ai posibilitatea sa te faci remarcat fara prea mare efort , punandu-ti in evidenta cu pregnanta personalitatea. Efluviile negative de pana acum dispar cu desavarsire , lasand loc spontaneitatii , increderii in tine si in resursele tale personale. Intuitia si indrazneala te sprijina in adulmecarea si valorificarea oportunitatilor care trec pe langa tine. Este vremea sa demonstrezi celorlalti si tie insuti de ce esti in stare.

Cuadratul Soarelui cu Pluton si opozitia dintre Jupiter si Saturn au tendinta , incepand cu 28 martie, sa iti aseze in cale niste piedici atat interioare cat si exterioare. De fapt, lupta cu obstacolele iti poate releva niste resurse nebanuite sau te poate provoca sa recurgi la manipularea lipsita de onestitate a unor oameni. In astfel de conditii, ar fi normal sa iti indrepti atentia catre niste schimbari mai mult decat necesare , dar nerabdarea si niste invizibili ochelari de cal te pot impiedica sa distingi adevaratele si eficientele solutii. Este mai bine sa iti reinventezi niste mai vechi planuri decat sa te avanti fara a sta pe ganduri catre altele noi. Nu incerca sa te intinzi mai mult decat te tine plapuma .Orice mare realizare are loc , de obicei, prin politica pasilor marunti.

Din 30 martie, Mercur devine retrograd in Berbec si intaia ta casa , oferindu-ti oportunitatea de a redefini modul in care iti proiectezi fiinta asupra lumii exterioare. Invartirea in jurul propriului tau eu si calcularea interminabila a unor potentiali pasi in viata iti pot incetini evolutia , dar catre finalul acestui tranzit ai posibilitatea de a deslusi in ce fel iti poti afirma cu autenticitate personalitatea.


Horoscopul dragostei Berbecului in martie 2011


Incepand cu 1 martie, Venus in a unsprezecea ta casa (casa prieteniei si sperantelor) te poate apropia de o noua legatura in dragoste , bazata in special pe preocupari sau interese comune . Pasiunea nu te inflacareaza din cale afara , iar tandretea poate fi inlocuita de un raport amical , vitregit de o adanca intimitate.

O stare de atasament si comunicare profunda , suprasensibila , cu o persoana apropiata este favorizata din 4 martie, de Luna noua din a douasprezecea ta casa , desi unii dintre Berbeci par a prefera sa se izoleze in carapacea comoda si lipsita de responsabilitati a propriei individualitati.

Influenta fericita a sextilului dintre Venus si Jupiter iti inaugureaza din 10 martie o atitudine pozitiva si deschisa fata de partenerul de cuplu , iar armonia are toate premizele pentru a se impleti cu deliciile amorului.De altfel, Berbecii singuri se pot bucura de nesperate oportunitati catre o poveste de dragoste promitatoare.

Din 27 martie, Venus isi face intrarea in Pesti si a douasprezecea ta casa , aruncand o umbra peste viata ta amoroasa. Poate ca dragostea ajunge intr-un impas si nu stii incotro sa o afli sau regasesti, ori poate ca iubirea se furiseaza pe drumuri neumblate , la adapost de ochii cunoscutilor ori curiozitatea amicilor.


Horoscopul carierei si banilor Berbecului in martie 2011


Atitudinea amicala , dezinteresata si ferventa inspirata de catre Mercur instalat in prima ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior) odata cu 9 martie are mari sanse de a fi fructificata in sfera profesionala .Oamenii par a nu te mai considera o amenintare sau un competitor periculos , iar ideile care iti vuiesc fara incetare in cap sunt orientate mai ales catre inspirate transpuneri in practica.

Din 10 martie, sextilul lui Venus cu Jupiter te insufleteste cu un spirit de cooperare benefic la locul de munca si iti garanteaza succese in aproape orice initiativa finaciara , atata timp cat nu te indepartezi de la poteca ratiunii.

Luna plina isi face aparitia pe 19 martie in a sasea ta casa si te indeamna in continuare sa aduci o schimbare in bine in atmosfera de la serviciu. Totodata , unele din proiectele tale pot ajunge cu gratie la finalizare sau fructificare.

Echinoxul de primavara din 20 martie coincide cu debutul tranzitului Soarelui in a prima ta casa , asa ca inventivitatea si abilitatile tale de lider pot iesi in evidenta fara a trebui sa te straduiesti din cale afara , iar dorinta de a te integra in colectiv si a te supune muncii in echipa par a-ti oferi o apreciere aproape unanima.

Incepand cu 28 martie pot apare niste dificulati in sfera profesionala .Cuadratul Soarelui cu Pluton favorizeaza insubordonarea sau abuzurile de putere ! Evita sa lasi prada impulsivitatii si gandeste totul la rece.


Horoscopul sanatatii Berbecului in martie 2011


Starea de negativism si pesimism care isi pune amprenta asupra ta din 13 martie, ca urmare a cuadratului dintre Mercur si Pluton , te predispune unei presiuni pshice apasatoare sau unui stres mental foarte accentuat.Incearca sa iti ocupi timpul si mintea cu activitati antrenate dar nesolicitante .Muzica , filmele sau lectura pot sa iti fie de folos mai mult decat ai crede.

Sub efectul Lunii pline ivite pe 19 martie in a sasea ta casa (casa sanatatii si muncii) , esti stapanit de o energie pozitiva pe care o poti converti cu usurinta spre schimbarea unor obiceiuri nocive din viata de zi cu zi.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna martie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Martie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscopul anului 2011 - Zodia Berbecului

Zodia Berbecului - Legenda si semnificatie

Zodia Berbecului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase


Zodia Berbecului si Dragostea
Horoscop Berbec martie 2011 Horoscop Berbec martie 2011 Reviewed by Diana Popescu on februarie 08, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.