Nascut pe 2 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti sarbatoresti ziua de nastere pe 2 februarie , destinul iti este ancorat sub semnul zodiei Varsatorului si ai drept astre stapanitoare Uranus si Soarele.

Ii iubesti pe cei din apropierea ta si nu eziti sa iti arati sentimentele , chiar daca , uneori, te poti lasa in voia unor capricii surprinzatoare. De fapt, iti doresti sa fii placut de toata lumea , asa ca ar trebui sa veghezi ca nu cumva , sub impulsul de a fi aprobat de cei din jur , sa iti pierzi originalitatea sinelui. Dai dovada din plin de imaginatie , idealism si iti acorzi adeseori deliciul de a visa cu ochii deschisi.
Intrucat numarul 2 este guvernat de catre Luna , natura emotionala te expune unor schimbari neasteptate , chiar violente ale drumului tau in viata. Din cand in cand , relatiile tale , in special cele cu femeile, trebuie sa fie supravegheate cu grija, deoarece Luna este de natura feminina si sta sub influenta spontanului si schimbatorului Uranus. Comportamentul tau iesit din tipare te poate aduce in situatii favorabile si promitatoare sau, din contra , in conjuncturi dificile si lipsite de bune auspicii.
Incearca sa iti folosesti inerentele abilitatile previzionale si sa iti planifici cu o mai mare prudenta fiecare miscare din viata. Daca iti utilizezi aceste energii, ai sansa de a excela in domenii spirituale sau de a descoperi resurse nebanuite in sinele tau profund.

Culorile tale norocoase sunt albul si cremul.

Pietrele tale norocoase sunt perla si piatra lunii.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni , joi si duminica.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 2, 11, 20, 29, 38, 47, 56, 65, 74.

Personalitati nascute pe 2 februarie : Charles Maurice de Talleyrand , Constantin Radulescu Motru , Farrah Fawcett , James Joyce, Juan Antonio Bardem , Shakira , Vladimir Gaitan.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 31 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 1 februarie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 2 februarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 2 februarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on februarie 02, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

  1. se poate sa aflu o astrograma?sunt nascuta pe 22 iulie 1990,duminca,la ora 1 dupa-amiaza,(daniela).multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.