Horoscop Rac aprilie 2011

In luna aprilie , Racul incearca sa se convinga ca nimic nu este mai important in lume decat perseverenta , asa ca nu se da inapoi de la nimic pentru a-si croi un drum de succes in sfera sociala si profesionala.


Incepand cu cea de-a doua zi a acestei luni , Marte isi incepe calatoria in Berbec stimulandu-ti ambitiile si dorinta de a-ti fi recunoscute realizarile. Aproape tot ce faci acum este destinat afirmarii si nevoii de a fi pus sub lumina reflectoarelor.

Luna noua aparuta pe 3 aprilie in Berbec iti accentueza tendintele anterioare si iti starneste preocuparea fata de statutul tau in societate si asupra telurilor menite a-ti marca evolutia.Probabil ca te concentrezi pe acele laturi ale personalitatii care se reflecta in viata sociala si cea profesionala.De altfel , dorinta de a te autodisciplina si a-ti mari controlul asupra propriei tale fiinte se fac resimtite cu o mai mare pregnanta.

O noua perspectiva despre lume , mult mai cuprinzatoare sau neobisnuita este pe punctul de a pune stapanire peste tine odata cu 4 aprilie , ziua de inceput a tranzitului lui Neptun in Pesti.Gratie acestui eveniment astral , o parte dintre Raci pot fi atrasi catre preocupari cu preponderenta spirituale sau religioase. Fiinta iti este insotita de o aura de mister dar si de grija fata de soarta oamenilor apropiati.Prietenia devine o valoare extrem de pretuita , iar sfera emotiva sau sentimentala vibreaza cu o mai mare sensibilitate , in special fata de lumea artei si culturii.

Din 9 aprilie , intrarea lui Pluton in aspect retrograd in Capricorn este de natura a-ti aduce avantaje in relatiile de parteneriat , indiferent daca este vorba despre viata sociala , profesionala sau personala.Poti, de asemenea , fi tentat sa analizezi felul in care asocierile cu alte persoane slujesc sau nu scopurilor tale pe termen lung.

Daca in ultima vreme te-ai focalizat din plin pe obiectivele din cariera sau viata sociala , din 17 aprilie, Luna plina din Balanta te captiveaza si te indruma catre viata personala. Impartirea judicioasa a timpului tau intre sfera profesionala si cea de acasa constituie o preocupare prioritara. Intr-un fel sau altul trebuie sa alegi ceea ce ce este esential in ambele aspecte ale existentei tale. O chestiune legata de familie, casa sau o proprietate se impune a fi pusa la punct.

Patrunderea Soarelui in teritoriile Taurului iti daruieste , din 20 aprilie , o atitudine mult mai relaxata si mai fericita in campul social. Pari a fi atras peste masura de integrarea intr-un grup ori o colectivitate , iar neastamparul de a-ti face noi contacte este pe cale sa iti scoata in cale proaspete oportunitati. Mintea ti se indreapta catre lucruri neconventionale , spre idei originale si novatoare.Este timpul potrivit pentru a-ti urma idealurile si a-ti sadi noi sperante in viitor.

Preocuparea constanta de a castiga laurii succesului in societate ori profesie , infuzata de prezenta lui Venus in Berbec , iti poate fi inlesnita din 21 aprilie de abilitatile tale manageriale, talentele artistice ori prin intermediul partenerului de viata. Negocierile, intalnirile cu persoane influente si activitatile sociale sunt in masura sa iti aseze norocul in cale si sa iti deschida portile catre taramuri altadata inaccesibile.

Odata cu 23 aprilie , revenirea lui Mercur in aspect direct in Berbec iti netezeste si mai mult drumul catre impliniri in viata sociala si cea profesionala. Ideile tale reusesc sa surprinda in mod placut, cu atat mai mult cu cat stii cum sa le invesmantezi ispititor in cuvinte. Incearca sa nu cazi in capcanele unor impresii gresite despre reputatia ori puterea ta de influenta.


Horoscopul dragostei Racului in martie 2011


Parcursul initiat de Neptun pe 4 aprilie in a noua ta casa (casa filozofiei si explorarii) iti sensibilizeaza viata afectiva si te calauzeste pe drumuri ale iubirii purificate de cenusa existentei cotidiene.Intr-o noua sau mai veche relatie de cuplu , pari a fi inclinat a cauta mai curand latura spirituala sau cea sufleteasca.

Incepand cu 9 aprilie , tranzitul retrograd al Pluton in a saptea ta casa (casa parteneriatului si relatiilor interumane) adauga cel putin un strop amar de ratiune in cocteilul dulce al dragostei.O atitudine ceva mai logica te indupleca sa iti cercetezi cu atentie relatia de cuplu si sa descoperi in ce masura se proiecteaza ea asupra viitorului.

Dragostea invaluie sfera profesionala odata cu 21 aprilie, sub impactul tranzitului planetei Venus in a zecea ta casa. Daca se iveste vreo noua oportunitate romantica , aceasta are legatura , mai mult sau mai putin , cu serviciul ori domeniul tau de activitate.


Horoscopul carierei si banilor Racului in aprilie 2011


Vizita lui Marte in a zecea ta casa ( casa carierei si dezvoltarii personale) iti indreapta din 2 aprilie energiile spre lumea profesionala sau afaceri , purtat de aspiratia de a te evidentia si a-ti fi apreciate meritele si eforturile . Vointa de a iesi in fata cu orice pret poate da nastere totusi unor dispute cu superiorii.Este o vreme auspicioasa inceperii unei afaceri pe cont propriu sau unor initiative in cariera.

Debutul unor actiuni constructive in afaceri si la serviciu sunt si mai favorizate de Luna noua ivita pe 3 aprilie in a zecea ta casa.Efluviile lunare iti improspateaza si invigoreaza motivatiile legate de obiectivele profesionale. Se anunta o perioada incarcata de sarcini si proiecte.

Influenta tranzitului lui Neptun in a noua ta casa pare a instaura o atmosfera confuza , ce poate crea probleme minore dar sacaitoare , asupra calatoriilor , studiilor si chestiunilor legale. In acelasi timp, ai sansa de a castiga o pozitie de autoritate la serviciu sau intr-un business.Pot apare unele schimbari prin intermediul muncii in echipa sau a parteneriatelor.

Din 21 aprilie, parcursul lui Venus in a zecea ta casa are darul de a te inzestra cu farmec si a-ti aduce aprecieri la serviciu.Simtul tau responsabil si autoritatea ta ies mai usor in evidenta , iar sefii sunt gata sa iti acorde niste privilegii.

Intrarea planetei Mercur in turnura directa te aduce la liman dupa o perioada de framantari si blocaje.Asadar , incepand cu 23 aprilie, poti descoperi binefacerile ascunse in spatele barierelor asezate in fata ta de aspectul retrograd al lui Mercur. Ti se deschide un ciclu excelent pentru dezvoltarea carierei si conceperea unor strategii si planuri profesionale. Abilitatile de comunicare iti sunt puse la incercare , mai ales ca ai putea fi consultat intr-o mai mare masura asupra unor chestiuni de amploare.


Horoscopul sanatatii Racului in aprilie 2011

Incordarea vointei si eforturile constante pentru afirmare si recunoastere sociala si profesionala sunt pe cale sa te aduca in preajma stresului sau a unei oboseli cronice. Acorda-ti mai multe intervale de relaxare, in special prin activitati in aer liber.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna aprilie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Aprilie 2011 - Toate zodiile



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Rac martie 2011

Horoscopul anului 2011 - Zodia Racului

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop Rac aprilie 2011 Horoscop Rac aprilie 2011 Reviewed by Diana Popescu on martie 21, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.