Nascut pe 1 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ti-ai facut intrarea in lume pe data de 1 martie , faci parte din zodia Pestilor si esti sub ocrotirea lui Neptun si a Soarelui.

Esti in posesia unui mare potential creativ , a unei carisme si aparente fizice care fac impresie asupra celor din jur.Ai mari sanse sa fii un lider innascut , iar oamenii sa te inconjoare cu respect si pretuire , dar nu ar trebui sa faci abuz de autoritatea si puterea ta .
Conjunctura astrala a zilei tale de nastere favorizeaza dezoltarea unei personalitati puternice , iesite din comun si inclinata adesea catre aspectele romantice ale vietii.Poti trece prin niste perioade de dezorientare sentimentala ori emotionala, care ii marcheaza pe ceilalti , invaluindu-i si pe ei intr-o stare de confuzie si nelamurire.Este foarte important sa iti clarifici tendintele afective si sa constientizezi ce anume doresti de fapt de la o relatie de cuplu.Adeseori , esti tentat sa evadezi din mijlocul responsabilitatilor si apasatoarelor indatoriri cotidiene.Nu strica intr-o clipa ceea ce ai construit cu grija si dedicare o mare perioada de timp.Lasa Soarele sa iti lumineze universul tau interior.

Culorile tale norocoase sunt auriul si aramiul.

Piatra ta norocoasa este rubinul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt duminica , luni si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de cotitura sunt : 1, 10, 19, 28, 37,46,55,64,73, 82.

Personalitati nascute pe 1 martie : Alecu Ivan Ghilia , Constantin Daicoviciu , David Niven, Elena Cernei , Elisabeta Bostan , Frederic Chopin , Gabriel Cocora , Gheorghe Asachi , Glenn Miller, Harry Belafonte, Nicolae Kretzulescu , Solomon Marcus , Yitzhak Rabin.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 27 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 28 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare
Nascut pe 1 martie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 1 martie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on martie 01, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.