Nascut pe 13 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ti-ai facut intrarea in lume pe data de 13 martie , faci parte din zodia Pestilor si esti sub ocrotirea lui Neptun si a lui Uranus.

Puterea specifica a lui Uranus exercita o foarte mare presiune asupra ta. Poti fi asemenea unui vulcan de creativitate si inspiratie , gata sa erupi si sa invalui lumea din jur cu plasmuirile imaginatiei tale. Este posibil , totusi , sa iti impui in mod subconstient o stavilire a acestei tendinte , lipsind astfel oamenii din preajma de bogatia viziunii tale interioare.
Calatoriile si drumurile de tot felul sunt eventuale mijloace de materializare a visurilor care te insufletesc dar si surse ale unor neasteptate transformari , uneori de o importanta cruciala. Fii prudent, croieste drumul in viata cu grija si pune-ti forta interioara in slujba unor obiective cat mai clare.

Culorile tale norocoase sunt albastru si alb .

Pietrele tale norocoase sunt granatul si agata.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt duminica si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de cotitura sunt : 4, 13, 22, 31, 40, 49, 58, 67, 76.

Personalitati nascute pe 13 martie : Alexandra Indries , Cella Dima , Cristian-Valeriu Hadji-Culea , Felix Aderca , Giorgios Seferis , Mircea Eliade , Neil Sedaka , Tony Bulandra.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 11 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 12 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare
Nascut pe 13 martie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 13 martie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on martie 13, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.