Horoscop Fecioara mai 2011

In luna mai , Fecioara cauta sa descopere o noua valoare a vietii dincolo de existenta cotidiana sau un nou inteles al unei existente aparent banale.Un destin semnificativ , incununat cu fericire si mandrie de sine , cere sa raspunzi atat tentatiilor cat si provocarilor cu curaj , onoare si demnitate.

Luna noua din Taur te imbie din 3 mai sa explorezi ceea ce se intampla sub pojghita aparentelor si sa te inalti cumva deasupra rutinii cotidiene.Intr-o astfel de conjunctura , trebuie sa te straduiesti a te implica in activitati si proiecte care iti pot stimula prin noutate mintea , iti pot alimenta spiritul de aventura si largi granitele fanteziei.Te simti reimprospatat de o noua perspectiva , spirituala , asupra existentei ori esti gata sa te lansezi intr-o actiune temerara care sa te indeparteze de cenusiul de zi cu zi.

Entuziasmul si indrazneala par a nu-ti da deloc pace odata cu 11 mai, ziua de debut a tranzitului lui Marte in Taur.O stare de neastampar si setea de aventura te indeamna sa te avanti spre noi orizonturi si sa incerci lucruri pe care nu le-ai mai experimentat vreodata.O parte dintre Fecioare isi pot canaliza cu succes energia catre calatorii sau studii.Marte aseaza insa deasupra ta si un usor egocentrism , care te orbeste fata de opiniile celorlalti si este in masura sa starneasca certuri si dispute.

De pe 15 mai , Venus isi face la randu-i aparitia in Taur , accentuand tendintele imprimate de catre Marte.Monotonia vietii de zi cu zi nu te mai satisface si esti gata sa te bucuri de orice lucru capabil sa iti ofere o proaspata viziune , atat in plan mental cat si real.Cu atat mai mult , pari a fi incantat de locuri sau persoane straine , exotice , si poti intalni in special femei necunoscute , care au multe de spus despre destinul tau , daca pleci intr-o calatorie. Gustul tau pentru tot ce iese din comun se poate manifesta in toate aspectele existentei , indiferent daca este vorba despre lucruri marunte sau de o mare importanta.

Nici vizita inceputa de Mercur in Taur pe data de 15 mai nu iti mareste apetenta pentru traiul cotidian si planul material al existentei , ci te deschide catre imbogatirea ariei tale de cunoastere si iti calauzeste mintea spre ample viziuni si idealuri.In acest context , pare sa iti lipseasca rabdarea de a te apleca catre detalii , fiind mai degraba ispitit sa vezi totul dintr-o larga perspectiva.Se iveste posibilitatea comunicarii cu o persoana sau un amic aflat pe alte meridiane ale lumii.Ideile inalte care te preocupa iti distrag atentia de la responsabilitatile vietii zilnice , fiind predispus sa faci cateva gafe sau sa treci cu vederea niste lucruri importante.

Daca in ultima vreme ai plutit deasupra aspectelor concrete ori materiale ale existentei , din 17 mai , Luna plina aparuta in Scorpion te prinde aproape fara scapare in plasa de paianjen a mundanului.Dintr-o data , toata lumea pare sa iti ceara cate ceva , telefonul nu inceteaza sa te solicite si diverse comisioane si drumuri prin oras abia te mai lasa sa iti tragi sufletul.Trebuie sa descoperi cum sa ajungi la un echilibru intre viata personala si cea profesionala.

Incepand cu 21 mai , sub auspiciile Soarelui ajuns in Gemeni , nici macar nu mai incerci sa evadezi din sfera exterioara a realitatii , focalizandu-te asupra statului tau in societate , asupra carierei si reputatiei tale. Iti doresti sa realizezi ceva important , iar oamenii din jur par a fi atenti la fiecare miscare a ta.


Horoscopul dragostei Fecioarei in aprilie 2011


O puternica tendinta de a te lasa in voia dragostei si a darui iubirea in mod neconditionat este pe cale sa apara din 15 mai , ca urmare a prezentei lui Venus in a noua ta casa ( casa explorarii si filozofiei).De altfel , planeta dragostei este in masura , in aceasta conjunctura , sa iti inzestreze fiinta cu o mai mare atractivitate si cu un farmec aparte.Poti fi traversat de o pasiune brusca pentru cineva pe care nu l-ai luat in seama indeajuns pana acum sau pentru o persoana cu totul diferita fata de tine.


Horoscopul carierei si banilor Fecioarei in mai 2011


Perioada de visare si infatuare spirituala din prima parte a lunii mai , pe cuprinsul careia te-ai lasat , intr-o oarecare masura , in voia inertiei in sfera profesionala , ajunge sa fie compensata de multimea de sarcini si responsabilitati ivite din 17 mai , sub presiunea exercitata de Luna plina din a treia ta casa (casa caminului si radacinilor).

Din 21 mai , Soarele lumineaza sectorul carierei si reputatiei tale .Vointa de a-ti demonstra competenta se imbina cu dorinta de a fi remarcat.Esti stapanit de o atitudine extrem de practica si vrei sa vezi rezultate cat mai tangibile ale stradaniilor tale.Recunoasterea meritelor este pe punctul de a apare, dar va aduce cu ea responsabilitati pe masura.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Mai 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Fecioara aprilie 2011

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscopul anului 2011 - Zodia Fecioarei

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop Fecioara mai 2011 Horoscop Fecioara mai 2011 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 13, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.