Horoscop Taur mai 2011

In luna mai , Taurul se indreapta catre sine insusi , pe un drum aparent ocolit avand drept tinta finala aprecierea si afectivitatea celorlalti.Poate ca secretul atractivitatii consta in dragostea pentru tine insuti si descoperirea comorilor ascunse in propria-ti persoana ...

De pe 3 mai, prezenta Lunii noi in Taur iti sugereaza sa acorzi o mai mare atentie felului in care te exprimi si te infatisezi celorlalti , a schimbarii stilului tau de viata atfel incat sa iti consolidezi increderea in tine.Efluviile lunare te fac sa iesi mai usor in evidenta si te inconjoara cu o aura norocoasa .

Tranzitul initiat pe 11 mai de catre Marte in Taur te ancoreaza puternic in realitate si iti da sansa de a te afirma cu o mai mare indrazneala decat de obicei.Intensul potential energetic aflat la dispozitia ta te provoaca sa iesi in fata in aproape orice imprejurare si sa ripostezi chiar si in cazurile cand asa ceva nu este necesar.Urmeaza-ti impulsul de a pune stapanire pe soarta ta , dar evita sa ii calci in picioare pe cei din preajma ta.

Cu greu iti poti refuza deliciile oferite de viata si oamenii din jur din 15 mai.Sub influenta parcursului lui Venus in Taur , te deschizi total fata de lume , avand grija , in acelasi timp , sa iti intensifici atractivitatea si modul in care esti perceput de ceilalti.

In aceeasi zi de 15 mai , Mercur isi face intrarea si el in sectorul Taurului , intensificand tendintele trasate de Venus.Preocupat de impactul pe care fiinta ta il are asupra oamenilor , esti cuprins de o atitudine directa , ce te provoaca sa iti comunici fara vreo opreliste nevoile si interesele.Totodata , te poti simti indemnat sa vorbesti mai mult despre tine insuti si despre trecutul tau.De fapt, gandirea iti este mereu alerta , neincetand sa te stimuleze chiar si atunci cand ai nevoie de relaxare.Se anunta un interval fructuos pentru orice actiune sau initiativa avand de a face cu ideile , cuvintele , cifrele sau faptele concrete.

Locvacitatea continua sa iti fie imbiata din 16 mai , sub amprenta conjunctiei dintre Venus si Mercur.Vorbele ti se indreapta mai curand spre social , catre conversatii usoare ori spirituale.Este o vreme potrivita inmultirii si intretinerii contactelor cu oamenii , dar si cooperarii cu persoanele din preajma ta.

Luna plina aflata in Scorpion pe 17 mai pune accentul pe ameliorarea relatiilor de parteneriat , indiferent daca sunt asociate cu viata profesionala, sociala sau personala.

Din 20 mai si pana pe 21 mai , Marte , Venus si Mercur in conjunctie se afla in trigon cu Pluton , o conjunctura astrala ce iti daruieste creativitate dar si o exacerbare a vointei avand potentialul de a pune uneori piedici in calea unei autentice comunicari , in cazul in care nu iti asculti mesajele eului indemnandu-te la rabdare si o abordare strategica.Cu toate acestea , nazuinta ta de a reusi si a excela in ce ti-ai propus poate avea rezultate pozitive.

Intre 23 si 25 mai , tripla conjunctie a lui Saturn cu Marte , Mercur si Venus iti ofera o perspectiva creativa si serioasa asupra lumii si a propriei tale persoane.Mult mai capabil sa iti controlezi resursele interioare , esti patruns de dorinta de a-ti focaliza eforturile numai pe obiectivele majore , apte de a-ti furniza rezultate tangibile.Desi ti se pot ivi in drum diverse obstacole , acestea au rolul de a te avertiza asupra unor aspecte negative ale existentei tale si a te calauzi spre noi posibilitati de afirmare.


Horoscopul dragostei Taurului in mai 2011


Viata ta amoroasa este pe cale sa treaca printr-o mare efervescenta incepand cu 11 mai , sub auspiciile lui Marte aflat in prima ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior).Cutezanta si impulsivitatea conferita de Marte iti permit sa faci pasi hotaratori in dragoste , indiferent daca este vorba despre debutul unei noi relatii sau reimprospatarea uneia de durata.

Dragostea tinde sa se confunde cu placerea din 15 mai , ca urmare a tranzitului lui Venus in prima ta casa.Dorinta de a fi rasfatat te poate face sa te implici intr-o relatie paguboasa pe termen lung.

Luna plina rasarita pe 17 mai in a saptea ta casa (casa relatiilor interumane si a parteneriatului) vesteste necesitatea regasirii unei comuniuni armonioase cu persoana iubita .Nevoile tale si ale partenerului trebuie sa ajunga la un stabil echilibru.Sunt posibile cateva incercari sau testari ale legaturii de cuplu , dar exista si sansa conectarii amoroase cu o persoana foarte speciala.

Complexa evolutie planetara din 20 si 21 mai iti permite , gratie conjunctiei lui Venus cu Marte , o redefinire sau o aprofundare a unei relatii de iubire fara a fi nevoit sa faci mari eforturi.Puterea de atractie ti se intensifica si poti pe neasteptate deveni "obiectul" dragostei unei persoane din cercul tau de cunostiinte.Pasiunea este pe punctul de a fi atotstapanitoare , iar lucrul acesta este accentuat de trigonul lui Venus cu Pluton.Nu este exclus sa fii pus fara veste in fata unei noi si imbatatoare revelatii despre relatia ta de dragoste sau fiinta iubita.


Horoscopul carierei si banilor Taurului in mai 2011


Sextilul lui Neptun cu Marte din 12 mai este in masura sa iti inoculeze o atitudine mai modesta , receptiva si mai putin agresiva .Lipsa ta de rigiditate poate fi benefica , indemnandu-i pe cei din jur sa iti faca cateva sugestii foarte utile.

Comunicarea cu colegii ori colaboratorii creste in intensitate din 16 mai , datorita conjunctiei lui Venus cu Mercur.Cu toate acestea , pornirea de a te lansa in mic barfe ori discutii frivole se impleteste cu ispita de a te gandi la lucruri mai placute decat munca.

Harta astrala dintre 23 si 25 mai prefigureaza o perioada de aglomerare a activitatilor din sfera profesionala , dar si o etapa extrem de productiva in cariera.Unii nativi din Taur au parte de neasteptate oportunitati , mai ales daca lucreaza in domeniul comertului , altii pot spera la cateva noi avantaje legate de slujba.O informatie cumva secreta , strecurata din zona unor persoane suspuse , te poate ajuta sa vezi mai clar ce se intampla in jurul tau.


Horoscopul sanatatii Taurului in mai 2011


Din 11 mai, sub obladuirea lui Marte aflat in prima ta casa , esti strabatut de o intensa vitalitate fizica.In aceasta situatie astrala , rarele accidente ce te pot afecta sunt asociate cu capul sau fata. Atentie la neatentie !


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Mai 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Taur aprilie 2011

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscopul anului 2011 - Zodia Taurului
Horoscop Taur mai 2011 Horoscop Taur mai 2011 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 27, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.