Nascut pe 18 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ai vazut lumina zilei pe data de 18 mai , faci parte din zodia Taurului si esti sub ocrotirea planetelor Venus si Marte.

Esti inzestrat cu o personalitate coplesitoare , iar cei din preajma ta te percep adesea drept o persoana dominatoare si prea bagareata.Pentru a te bucura de seninatate sufleteasca ar trebui sa iti controlezi cat mai strict emotiile si sentimentele.
Viata ta tinde sa fie o insiruire nesfarsita de conflicte , astfel incat poti fi de multe ori pe punctul de a-ti pierde calmul si a te lasa in voia unot izbucniri temperamentale .Arta meditatiei este in masura sa te sprijine in a-ti mentine mereu un echilibru mental si spiritual stabil.
Orienteaza-te catre lumea visurilor , spre bun gust si o gandire critica.
Nu te lasa ispitit de rationalism , anxietate si sentimente de vinovatie.

Culorile tale norocoase sunt : rosu, maro si violet.

Pietrele tale norocoase sunt : granatul si coralul rosu.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni, marti si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 9, 18, 27, 36. 45, 54, 63, 72.

Personalitati nascute pe 18 mai : Benito Perez Galdos , Bertrand Russell, Charles Trenet , Eugeniu Sperantia , Frank Capra , Geo Dumitrescu , George Strait , Karol Jozef Wojtyła (Papa Ioan Paul al II-lea) , Margot Fonteyn, Mihai Cretu , Oliver Heaviside , Omar Khayyam , Patrick Dennis, Perry Como, Richard Brooks , Rudolf Carnap , Sandra , Yannick Noah.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 17 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 16 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare
Nascut pe 18 mai – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 18 mai – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on mai 18, 2011 Rating: 5

2 comentarii:

  1. rosu si maro imi plac, mai putin violetul... oare de ce!?

    RăspundețiȘtergere
  2. DEsi sunt sceptic in privinta horoscopului zilnic, am primit pe mail recent un horoscop general referitor la caracterul si personalitatea zodiilor, care s-a potrivit la fix si nu numai pentru mine ci pentru toti cunoscutii... Poate ca exista un sambure de adevar

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.