Horoscop Berbec iulie 2011

In luna iulie 2011 , Berbecul face pasi remarcabili in afirmarea sa ca individualitate creatoare si se lasa antrenat in jocurile subtile ale dragostei care, in pofida unor vicisitudini , nu pot sa aduca in final decat satisfactii si delicii.

Transformarea si ajustarea conditiilor de viata intra in vizor din 1 iulie , sub efectul Lunii noi si a eclipsei de Soare din Rac .Aceste tendinte se reflecta , in general , in nevoia de a schimba ceva esential in casa ta sau in relatia cu familia .Uneori, poate apare dorinta arzatoare de a te muta intr-o noua locuinta.

Din 2 iulie , tranzitul lui Mercur in Leu iti deschide intru totul ecluza creativitatii , oferindu-ti ocazia de a fi sigur pe ideile tale si a simti satisfactie mai ales atunci cand ti le expui celorlalti.De fapt, nervul conversatiei nu iti da deloc pace , la fel ca si ispita de a te bucura mai mult de placerile vietii , dintr-un punct de vedere oarecum lucid.

Casa , familia si /ori persona iubita capata o importanta si mai mare din 4 iulie , gratie calatoriei pornite de Venus in Rac .Afectivitatea te face mult mai intelegator fata de oamenii apropiati , determinandu-te sa treci cu usurinta peste potentialele focare de discutii si confruntari.Este o perioada senina , condimentata de placerile simple ale vietii.

In aceeasi zi de 4 iulie , trigonul lui Mercur cu Uranus iti ofera sanse neasteptate prin mijlocirea unor intalniri de grup , a comunicarii online sau prin activitati implicand stiinta ori calculatoarele.Intuitia iti este cel mai mare aliat , in special in dialogurile cu cei din jurul tau.

Cuadratul dintre Venus si Uranus din 7 iulie este in masura sa aduca ambiguitate asupra valorilor tale.Atractia impulsiva , neechilibrata rational , catre anumite persoane sau bunuri materiale iti poate crea necazuri cu efecte de mare durata.

Influenta lui Uranus , ajuns pe 9 iulie in aspect retrograd in Berbec si intaia ta casa , se vadeste prin tendinta de iesire la suprafata a revoltei tale interioare , impreuna cu nazuinta de a-ti schimba radical infatisarea exterioara si felul in care esti perceput de catre lume.Ceilalti pot fi chiar socati de transformarea ta , care nu este de fapt decat o versiune extrema a fiintei tale autentice , iesite la iveala din stadiul tau de cocon.

Odata cu 15 iulie, Luna plina din Capricorn te aduce , pe neasteptate , sub luminile rampei , asa ca este timpul sa dai tot ce ai mai bun in tine fara , insa , a-i obstructiona pe cei din preajma ta.

Soarele , rasarit de pe 23 iulie in sectorul Leului , nu face decat sa iti accentueze tendintele anterioare , creind premizele revarsarii depline a creativitatii tale , fara a mai tine seama de riscuri.Placerea si distractia joaca un rol important in viata ta , ca si aspiratia de a fi remarcat de ceilalti.Ai posibilitatea de a radia in jur bucuria de a trai.

Creativitatea si inspiratia se inalta pe culmi rar atinse din 28 iulie , ca urmare a tranzitului lui Venus in Leu .In astfel de conditii , ai predispozitia intuitiva de a alege mereu felul in care poti face cea mai buna impresie celor din jurul tau.

Mercur isi face intrarea in Fecioara pe aceeasi data de 28 iulie , acordandu-ti dispozitia de a te ocupa de treburile marunte dar necesare ale existentei de zi cu zi , amanate poate pana acum.Energia iti poate fi fructificata eficient cu conditia de a nu te apuca de mai multe lucruri deodata.

Resursele tale creative te sprijina din nou gratie Lunii noi aparute pe 30 iulie in Leu.Aspiratia de a fi luat in seama si aprobat de catre ceilalti isi gaseste o expresie fericita tocmai in aceasta dimensiune a creativitatii.Daca Luna noua din a patra ta casa te-a ajutat sa iti recladesti increderea in tine insuti , satisfactiile nu vor intarzia sa se iveasca in aceasta perioada.

Din 31 iulie , trigonul lui Venus cu Uranus iti deschide si mai larg portile autoexprimarii , atitudinea ta placuta si incitanta atragandu-i pe oameni, pe nesimtite, catre plasa de paianjen a personalitatii tale.Este de asteptat o vizita pe nepusa masa sau un eveniment social surprinzator.


Horoscopul dragostei Berbecului in iulie 2011


Nevoia de stimulare intelectuala imprimata de vizita initiata de Mercur in a cincea ta casa (casa dragostei si creativitatii) , te indeparteaza oarecum de zona pasionala a dragostei , dar iti confera o spontaneitate ce se reflecta pozitiv in relatia cu partenerul de cuplu sau in abordarea unei dorite persoane de sex opus.

Intrarea , pe 4 iulie, a planetei dragostei in a cincea ta casa , iti daruieste un plus de receptivitate si sensibilitate in iubire , calauzindu-te spre tandrete ori nostalgie.Esti hotarat sa asiguri echilibru in legatura cu persoana iubita , iar fidelitatea devine una dintre valorile pe care tinzi sa le apreciezi cu prioritate.

Din 7 iulie , impactul cuadratului lui Venus cu Uranus este pe punctul de a infuza instabilitate ori neastampar in relatiile de dragoste.Este posibil sa nu te vezi o vreme cu partanerul tau si sa fii laut pe nepregatite de unele evenimente legate de acesta.Ori tu , ori fiinta iubita sunteti cat pe aci sa porniti o lupta in care nevoia de libertate individuala se confrunta cu dorinta unei sporite intimitati sau impartasirii senzuale.

Aparitia , pe 23 iulie, a Soarelui in a cincea ta casa , te incarca cu incredere in tine insuti si da apa la moara dorintei tale de a te face placut si , eventual , de a-ti adauga la palmares inca cateva cuceriri.Esti animat de o efervescenta ce te incurajeaza sa iti asumi mai multe riscuri in dragoste sau sa flirtezi de dragul de a flirta.

Patrunderea triumfatoare a lui Venus in a cincea ta casa iti aduce pe tava , din 28 iulie , nenumarate favoruri in dragoste.Forta ta de atractie ajunge la un maximum , asa ca , avand toate atuurile in mana , poti fi tentat sa te joci de-a iubirea intr-o drama resimtita mai ales de catre partenerul tau.Relatiile de iubire intiate in aceasta conjunctura astrala nu pot fi decat incununate de bucurie si fericire.

Luna noua de pe 30 iulie din a cincea ta casa iti exalta intr-o si mai mare masura inclinatiile romantice , netezindu-ti calea catre dragoste si pasiune , mai ales ca indrazneala pare a-ti fi un statornic tovaras.


Horoscopul carierei si banilor Berbecului in iulie 2011


Tranzitul lui Venus in a cincea ta casa iti ofera , odata cu 4 iulie, o oportunitate de a castiga bani acasa sau prin intermediul casei tale.

Tot in 4 iulie , trigonul dintre Mercur si Uranus iti prilejuieste obtinerea unor avantaje materiale in domenii legate de stiinta , internet sau acitivitati colective.

Incepand cu 7 iulie , esti antrenat de cuadratul dintre Venus si Uranus intr-o zona salbatica , irationala a personalitatii tale , asa ca ar trebui sa eviti cheltuielile facute sub imperiul unor dorinte de moment si sa amani orice decizie importanta asociata cu finantele.

Luna plina ivita pe 15 iulie in a zecea ta casa iti starneste pofta de a iesi in fata la serviciu , carierea devenind prioritatea ta numarul unu.Un eveniment surprinzator iti poate mobiliza atentia , dandu-ti prilejul de a-ti evidentia latura responsabila.Nu este exclusa o oportunitate neasteptata pentru o slijba sau pentru o implinire in cariera.

Perfectionarea abilitatilor tale din sfera profesionala pare a fi proeminenta din 28 iulie , sub influenta tranzitului lui Mercur in a sasea ta casa (casa sanatatii si muncii).Reorganizarea felului in care lucrezi poate deveni o prioritate , mai ales ca ti se ingramadesc pe cap o multime de proiecte mici dar minutioase.

Trigonul lui Venus cu Uranus vesteste un interval oportun in plan financiar , in special in domenii precum tehnologia , electronica , artele ori activitatile de grup.


Horoscopul sanatatii Berbecului in iulie 2011


Odata cu 28 iulie , prezenta lui Mercur in a sasea ta casa te focalizeaza asupra starii tale de sanatate , indeosebi prin preocuparea de a-ti face cateva noi teste sau de a gasi proaspete cai de a-ti mentine tonusul fizic.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iulie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iulie 2011 - Toate zodiile



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Berbec iunie 2011

Horoscopul anului 2011 - Zodia Berbecului

Zodia Berbecului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase


Zodia Berbecului si Dragostea
Horoscop Berbec iulie 2011 Horoscop Berbec iulie 2011 Reviewed by Diana Popescu on iunie 14, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.