Horoscop Rac iulie 2011

In luna iulie 2011 , Racul descopera ca cea mai mare realizare a sa este abilitatea de a castiga , iar cea mai promitatoare resursa , timpul indefinit care ii sta la dispozitie.

Pe data de 1 iulie, Luna noua si eclipsa de Soare din Rac sunt asociate cu dezvoltarea ta personala.Recunoasterea punctelor forte dar si slabiciunilor sinelui reprezinta pasi inainte in construirea respectului fata de propria persoana si a evolutiei eului.Mai ales sub influenta eclipsei solare , nativii din Rac au sansa de a-si da seama de potentialul pe care il au si de a descoperi felul in care il pot transpune pe deplin in lumea exterioara.Racii satisfacuti peste masura de sinele lor pot rata recunoasterea a ceea ce pot deveni.

Incepand cu 2 iulie , parcursul lui Mercur in Leu iti focalizeaza mintea catre bani si posesiuni , dar si spre valorile personale.Perspectiva asupra existentei , precum si dialogurile de zi cu zi tind sa se indeparteze de frivolitate si sa capate o nuanta mult mai practica.

Aceeasi zi de 2 iulie te inraureste si cu o influenta negativa.Cuadratul dintre Soare si Saturn te poate face sa te simti blocat de circumstante sau de catre ceilalti.Este usor sa te descurajezi , dar nu trebuie sa uiti ca descurajarea inseamna de obicei timp pierdut , cu exceptia momentelor cand te motiveaza si te provoaca sa te ridici in picioare pe ringul vietii.Poate ca este cazul sa faci niste sacrificii , dar obstacolele din calea ta te pot ajuta sa descifrezi cum anume le poti invinge.O portie zdravana de realism este necesara in aceasta perioada , iar eforturile tale de a te ridica la inaltimea asteptarilor au putiinta de a-ti mari , in cele din urma , increderea in tine insuti si in resursele tale interioare.

Cu greu iti poti refuza ceva din ceea ce iti doresti odata cu 4 iulie , sub influenta intrarii lui Venus in sectorul Racului.Placeri si oferte ispititoare te pot incanta la fiecare pas , si esti inclinat sa dai o sporita importanta aparentei tale fizice si felului in care esti apreciat de ceilalti.Oricum , oamenii din jur par a te considera agreabil si interesant.

Cuadratul lui Venus cu Uranus din 7 iulie este pe punctul de a-ti invalmasi valorile , gusturile si interesele , aducandu-te in pragul derutei in mai multe planuri ale existentei.

Toate relatiile tale importante cu alti oameni se intensifica si tinzi sa fii stapanit de vointa de a-i controla si comanda pe ceilalti.In acest fel se manifesta , de pe 8 iulie , opozitia dintre Venus si Pluton.Intr-o astfel de situatie , nu este exclus sa apara un comportament manipulativ , temerea de a fi tradat ori luptele pentru putere.

Tot pe 8 iulie , sextilul dintre Venus si Jupiter contrabalanseaza tendinta negativa anterioara prin imprimarea unei atitudini ceva mai binevoitoare fata de cei din jur.

Odata cu 9 iulie , Uranus devine retrograd in Berbec , aducand o schimbare in modul cum interactionezi cu familia.Stapanit de o intuitie ascutita , esti capabil sa intrezaresti unele aspecte de rau augur , dar constatarile tale par a nu fi bine primite de catre cei din familie.

Venus ajunge in cuadrat cu Saturn pe data de 23 iulie , dand nastere unor potentiale dificultati in relatiile cu ceilalti.Oamenii par a se raci fata de tine si te poti simti neapreciat, neiubit sau nedorit.Tinzi sa iti pierzi increderea in tine insuti vizavi de mediul social si sa adopti o atitudine rezervata ori formala .Acest aspect astral este potrivit mai curand pentru reflectie si meditatie.

Tranzitul pornit de Mercur , pe 28 iulie , in Fecioara prevesteste o perioada extrem de aglomerata in viata sociala, profesionala si personala.Interesele tale, foarte variate , tind sa iti imprastie atentia in nenumarate directii , asa ca nu este deloc timpul favorabil pentru a te concentra pe un proiect unic , de o mare importanta.Comunicarea , in toate formele ei , te solicita si te stimuleaza .

Sensibilitatea fata de lumea exterioara isi face simtita prezenta din 30 iulie , ca efect al Lunii noi din Leu.Gratie acestui eveniment astral , te poti vedea tras de maneca pentru a-ti orienta viata spre ceea ce consideri a fi valoare si adevar , dar si pentru a te bucura cu intensitate de lucrurile simple care te inconjoara.

Trigonul lui Venus cu Uranus de pe 31 iunie iti daruieste oportunitati in plan social si te atrage spre tot ce este neobisnuit , iesit din comun .Creativitatea este la ordinea zilei , iar atitudinea ta te face placut si chiar iubit de catre cei din preajma.O vizita neasteptata iti poate da peste cap niste planuri.


Horoscopul dragostei Racului in iulie 2011


Din 4 iulie , Venus se strecoara in prima ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior) , ispitindu-te sa lasi garda jos si sa iti descoperi vulnerabila ta latura afectiva.Dragostea si deliciile ei nu au cum sa nu faca parte din peisajul vietii Racului la inceputul lunii iulie 2011.

Sub impactul cuadratului lui Venus cu Uranus din 7 iulie se intrezareste o oarecare instabilitate ori neastampar in relatiile de cuplu.Partenerul tau te poate lua prin surprindere in mod neplacut , mai ales daca ati fost departe unul de celalalt catava vreme.Oricum , in dragoste pare a se purta un duel intre dorinta de a avea o sporita libertate si aspiratia spre o mai mare apropiere fizica si spirituala.

Pe 8 iulie , opozitia lui Venus cu Pluton indica o atractie foarte emotionala ori senzuala , o intalnire extrem de intima sauo nazuinta de nestapanit de a-ti impartasi cele mai adanci sentimente cu cineva asemeni tie.Emotii si sentimente dintr-o relatie de cuplu , care au fost pana acum in oala sub presiune a sufletului , tind sa iasa la iveala , probabil intr-o forma exploziva.

Cuadratul dintre Venus si Saturn din 13 iulie pare a fi nefast in viata sentimentala , favorizand aspecte negative precum dezamagiri in dragoste , iubiri neimpartasite , despartiri sau ruperi ale logodnei.

Necesitatea unei armonizari intre nevoile tale si cele ale partenerului tau de cuplu se intrevede din 15 iule , ca urmare a Lunii pline itite in Capricorn si a saptea ta casa (casa parteneriatului si relatiilor interumane) .Intr-o relatie mai veche , dragostea iti poate fi pusa la incercare , iar daca esti singur , ai sansa de a te conecta profund cu o persoana deosebita.

Pe 28 iulie, patrunderea lui Venus in Fecioara anunta o perioada de stabilitate si echilibru in dragoste.Comoditatea , dar (poate) si intensitatea sentimentelor te fac sa apreciezi intr-o mai mare masura valoarea fidelitatii fata de partenerul de cuplu.


Horoscopul carierei si banilor Racului in iulie 2011


Un ciclu oportun pentru analizarea veniturilor si cheltuielilor tale este initiat din 2 iulie de catre tranzitul lui Mercur in a doua ta casa (casa resurselor si banilor).Mult mai practic si mai rational in privinta finantelor , te poti consacra explorarii a noi metode de a face bani.Pe de alta parte , unii Raci au mai curand predispozitia de a face economii pana la ultimul banut.Avantaje financiare sunt pe cale de a fi obtinute prin intermediul comunicarii.


Cuadratul lui Venus cu Saturn din 13 iulie iti recomanda sa eviti o vreme orice initiativa financiara , intrucat drumul pare a-ti fi presarat cu capcane bine puse la punct de subtilizare a banilor.

O orientare prioritara catre lumea materiala si sursele confortului tau financiar apare din 23 iulie , sub efectul tranzitului Soarelui in Leu si a doua ta casa.Pe langa mentinerea unei sigurante financiare , pari a fi interesat de acumularea de noi posesiuni.Daca iti canalizezi energia spre munca si finante , ai posibilitatea de a-ti spori veniturile.Extravagantele banesti par a fi excluse deocamdata.

Vointa de a fi econom nu rezista multa vreme pentru ca , incepand cu 28 iulie , prezenta lui Venus in Leu si a doua ta casa te provoaca catre cheltuieli excesive , sub impulsul de a te inconjura cu cat mai multe lucruri noi.Pe de alta parte , ai sansa de a obtine niste avantaje materiale in functie de felul cum stii sa interactionezi cu cei din jur.

Din 30 iulie , Luna noua aflata in a doua ta casa iti favorizeaza punerea la punct a unor obiective financiare realiste si descoperirea unor noi mijloace de a obtine un ban in plus.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iulie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iulie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Rac iunie 2011

Horoscopul anului 2011 - Zodia Racului

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop Rac iulie 2011 Horoscop Rac iulie 2011 Reviewed by Diana Popescu on iunie 21, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.