Horoscop Sagetator iulie 2011

In luna iulie 2011 , Sagetatorul este oripilat mereu de conventii , gesturi si vorbe de-a gata , de toate barierele ce ii interzic sa se infrupte din simtamantul ca are dispozitie nenumarate alegeri ale destinului.

O perioada de reinvigorare a fiintei se intrevede de pe 1 iulie, gratie Lunii si a eclipsei de Soare din Rac .Impartasirea materiala ori spirituala cu un partener de afaceri ori de cuplu reprezinta o orientare majora.Explorarea psihologica sau sufleteasca este capabila sa contribuie la o remarcabila evolutie a sinelui tau.

Mari viziuni si idealuri iti strabat mintea din 2 iulie , ca urmare a tranzitului lui Mercur in Leu si a noua ta casa (casa filozofiei si explorarii) .Indepartat de latura practica a vietii , pari a vedea totul dintr-o perspectiva foarte larga , iar cunoasterea este mai motivata decat oricand.Esti cu capul in nori , fiind predispus sa neglijezi niste aspecte sau detalii importante din sfera cotidiana.

Explorarea a noi locuri si culturi se intrezareste din 9 iulie , ca o reflectare a tranzitului retrograd inceput de Uranus in Berbec si a noua ta casa.Tinzi sa iti extinzi orizonturile existentiale si spirituale prin intalnirea a noi si neobisnuite persoane ori conjuncturi.Initierea a ceva nou poate sa se constitue intr-o priritate.

Luna plina rasarita pe 15 iulie in Capricorn te provoaca sa recunosti ce anume te face sa te bucuri de viata.Este vremea sa te cufunzi in propriile nevoi si placeri fara , insa, a trece cu vederea nevoile celorlalti.

Pe 23 iulie , Soarele patrunde in Leu si a noua ta casa , alungandu-ti grijile si atitudinea interiorizata , deschizandu-te benefic spre lumea exterioara.Mai mult decat in orice alta perioada a anului , te simti impins de la spate de spiritul de aventura , de nevoia de a evada din limitele previzibilului.Cauti un sens mai inalt al vietii tale sau o experienta care sa te teleporteze din mijlocul monotoniei cotidiene.Intr-o astfel de conjunctura , ar fi indicat sa iti iei o mica vacanta , mai ales ca ai predispozitia de a neglija evenimentele importante din existenta ta zilnica.

Dezgustul fata de ritmurile adormitoare ale banalului ti se accentueaza incepand cu 28 iulie , ziua de debut a tranzitului lui Venus in Leu.Placerea pare a-ti fi favorizata de tot ceea ce iti poate extinde granitele fiintei .Persoane de pe meleaguri straine nu inceteaza sa te fascineze.

Din aceeasi zi de 28 iulie , gandurile ti se indreapta intr-o mai mare masura catre statutul tau in societate si perspectivele tale din viata profesionala , sub impulsul lui Mercur prezent in Fecioara.

Pe 30 iulie , Luna noua din Leu si a noua ta casa iti strecoara in vene o stare de dezamagire si lipsa de satisfactie fata de rutina de zi cu zi.In aceste imprejurari , nu ar fi rau sa faci un efort pentru a-ti da frau liber gandurilor, a-ti lasa imaginatia libera si a-ti alimenta setea de aventura.Poti fi reimprospatat de o noua viziune in viata , de natura spirituala sau filozofica , ori de dezlantuire exterioara care sa te tina departe de cenusiul cotidianului.


Horoscopul dragostei Sagetatorului in iulie 2011


Luna noua de pe 1 iulie din a opta ta casa (casa sexualitatii si a transformarii) este capabila sa iti activeze senzualitatea , deschizandu-ti drumul catre o impartasire intima cu fiinta iubita.

Relatiile apropiate , erotice , devin esentiale pentru tine odata cu 4 iulie , cand Venus isi incepe calatoria in Rac si a opta ta casa.O iubire profunda si condimentata de sexualitate pare sa te regenereze si purifice.Esti dispus sa treci peste orice contradictii ivite in legatura de cuplu.

O reechilibrare intre daruirea si primirea placerii in relatia de iubire se contureaza din 15 iulie , ca efect al Lunii pline pozitionate in a doua ta casa (casa resurselor si banilor).Egoismul trebuie sa dispara cumva din viata amoroasa.

O poveste de dragoste cu o persoana deosebita , de pe alte taramuri sau pe langa care ai trecut nepasator pana cum este pe cale sa se infiripe odata cu dupa 28 iulie , sub amprenta lui Venus in a noua ta casa.


Horoscopul carierei si banilor Sagetatorului in iulie 2011


Pe 1 iulie , Luna noua dina opta ta casa anunta o vreme oportuna initierii unor planuri financiare , de economisire sau obtinerii unui imprumut in conditii avantajoase.

O oportunitate financiara , datorata partenerului tau sau un mare castig material picat ca din cer se intrevede din 4 iulie , ziua debutului tranzitului lui Venus in a opta ta casa.

Munca de relatii cu publicul si promovarea in cariera sunt sanse potentiale incepand cu 28 iulie, sub impactul parcursului lui Venus in a noua ta casa.Puterea vorbelor are capacitatea de a influenta oameni suspusi.Nu este vorba atat despre ce anume vorbesti , cat despre modul cum iti exprimi ideile.

Cariera si afacerile sunt prioritizate din aceeasi data de 28 iulie , sub influenta lui Mercur in a zecea ta casa (casa carierei si dezvoltarii exterioare).Venus te inzestreaza cu autoritate, iar limbajul continua sa fie arma ta secreta in arta persuasiunii.Viata profesionala te solicita printr-o serie de proiecte asupra carora trebuie sa te apleci simultan.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iulie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iulie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Sagetator iunie 2011


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2011 Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop Sagetator iulie 2011 Horoscop Sagetator iulie 2011 Reviewed by Diana Popescu on iunie 29, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.