Nascut pe 17 iunie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ti-ai facut intrarea in lume in ziua de 17 iunie , faci parte din zodia Gemenilor si esti guvernat de planetele Mercur si Saturn.

Trecutul pare a te haitui mereu si cea mai mare provocare pentru tine ar fi sa incerci sa stergi cu buretele amintirile care par a te tine pe loc.Posezi un o intensa forta de concentrare si o intuitie foarte ascutita care iti aduc avantaje , dar te pot tine legat si de lucrurile pe care ti-ai dori sa le uiti.Uneori, ti se pare ca oameni devin indiferenti fata de tine si iti ignora sentimentele sau stradaniile. Pastreaza in minte ca trebuie sa iei inapoi de la lume tot ceea ce ii oferi.Invata sa te indrepti catre o atitudine pozitiva si vei vedea ca lucrurile se pot schimba in bine.
Probabil ca esti la adapost de riscurile si dificultatile financiare .Ai nevoie sa iti pui la punct felul in care abordezi oamenii si sa inveti cum sa pastrezi o relatie.
Orienteaza-te catre iertare , optimism si atentia fata de detalii.
Fereste-te de jocul capriciilor , iresponsabilitate si ingratitudine.

Culorile tale norocoase sunt albastrul inchis si negrul.

Pietrele tale norocoase sunt ametistul , lapis lazuli si safirul albastru.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt miercuri , vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 8, 17, 26, 35, 44, 53, 62, 71 .

Personalitati nascute pe 17 iunie : Andras Suto , Barry Manilow, Charles Gounod , Chris Spedding , Dickey Doo , Elena Cuza , Francois Jacob , Greg Kinnear , Ioan Fernbach , Igor Stravinski, John Hersey, Krzyssztof Zanussi , Lenny LeBlanc , M.C. Escher, Maurits Cornelis Escher , Norman Kuhlke , Paul Young , Ralph Bellamy, Red Foley, Sabin Balasa , Venus Williams , Virgil Ogasanu .



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 15 iunie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 16 iunie – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare
Nascut pe 17 iunie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 17 iunie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on iunie 17, 2011 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.