Horoscop Balanta septembrie 2011

In septembrie 2011 , horoscopul Balantei indica o perioada strabatuta de influente contradictorii , care pot sa dispara pe nesimtite catre jumatatea lunii , facand loc unei orientari pozitive, de incredere , redefinire si reinnoire, gratie trecerii intr-un nou ciclu solar si selenar.

Sentimentele si emotiile nu isi mai gasesc exprimarea in cuvinte iar comunicarea iti este ingradita drastic de cenzura interioara.In acest fel pare a se manifesta , din 9 septembrie , influenta tranzitului lui Mercur in Fecioara .Este o perioada prielnica meditatiei si cercetarii , deslusirilor secretelor si misterelor , cufundarii in trecut inscopul optimizarii viitorului.Activitatile creative sunt stimulate , in special atunci cand au de a face cu relevarea emotiilor si cu abilitatile de vizualizare.Preferi singuratatea , iar inclinatia de a-ti pune lacat la gura este binevenita , intrucat acest aspect astral este , in genere, asociat cu dezvaluirea unui secret stanjenitor.

Nevoia de a te dezbara de un comportament sau un aspect negativ relativ la munca ori sanatate se face simtita cu pregnanta din 12 septembrie , data in care Luna plina soseste in Pesti.Atentie , totusi , la declaratiile sforaitoare si la tendinta de a-i invinui pe ceilalti pentru problemele tale.

Din 14 septembrie , Venus tranziteaza Balanta si iti pune pe jar spiritul de initiativa in plan social ori in cadrul muncii in echipa.Imaginea personala, felul in care esti perceput de catre ceilalti capata mai multa importanta .Poti cauta sa iti exprimi individualitatea prin muzica ori alte mijloace artistice.

Din 16 septembrie , Pluton ajunge in aspect direct in Capricorn si a patra ta casa (casa radacinilor si caminului) , situandu-se la nadirul horoscopului tau , in opozitie cu inaltul cerului tau si sectorul carierei.In aceasta conjunctura trebuie sa fii foarte precaut la luptele pentru putere si suprematie atat acasa cat si la serviciu , cu sefii , partenerul de viata sau parintii.Pluton are inclinatia de a dezgropa vechi resentimente , facandu-le sa se intensifice pana pe punctul de a exploda.Dupa ce Pluton depaseste nadirul tau astrologic , cariera nu ti va mai fi afectata , dar se vor resimti in continuare unele efluvii contradictorii in sectorul caminului.Este un interval oportun pentru a te ingriji de locuinta sau chiar a te muta.Daca iti cumperi sau inchiriezi o noua casa este indicat sa fii atent la problemele ascunse sub niste aparente poate prea frumoase.

O perioada favorabila implicarii tale in lume si legarii de noi prietenii se intrezareste odata cu 18 septembrie , atunci cand Marte isi inaugureaza calatoria in sectorul Leului si a celei de-a unsprezecea tale case (casa prieteniei si sperantelor).Este un ciclu potrivit pentru a actiona decisiv in directia implinirii visurilor si dorintelor tale.In unele cazuri , acest aspect astral poate genera , totusi , certuri ori dispute cu amicii.

Inconjunctia lui Venus cu Jupiter din 22 septembrie te incarca cu generozitate , optimism si consideratie pentru cei din jurul tau.Daca ai gresit fata de cineva , acum este momentul prielnic pentru a incerca o impacare sau a compensa actiunile tale negative.

Soarele , prezent din 23 septembrie in Balanta si prima ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior) , initiaza un interval de strabatut de entuziasm , incredere in tine insuti si noi inceputuri.Pana acum Soarele a marcat , in a douasprezecea ta casa, finalizarea unui ciclu si aruncarea peste bord a aspectelor inutile din existenta ta , pentru a face loc noului si a te inarma cu o intelepciune imbogatita de experientele anterioare.Ai oportunitatea , astfel , de a distinge cu o sporita clarviziune directia spre care trebuie sa te indrepti in viata ta.

Tranzitul lui Mercur , initiat pe 25 septembrie , in Balanta si intaia ta casa iti ofera sansa de a-ti afirma fara vreo inhibitie dorintele si nazuintele.Comunicarea cu ceilalti este clara si convingatoare , ajutandu-te sa iti materializezi cu usurinta obiectivele.

Pe 27 septembrie , Luna noua din Balanta si prima ta casa semnaleaza inceputul unui nou ciclu selenar si iti aduce prilejul de a aborda o proaspata perspectiva .De asemeni , Luna noua in intaia ta casa reprezinta cea mai favorabila perioada pentru a reinventa sau a face schimbari semnificative ale felului cum esti perceput de ceilalti.Ai ocazia de a intalni oameni si situatii noi, asa ca ar fi de dorit sa dai tot ce ai mai bun in tine.

Cuadratul lui Mercur cu Pluton din aceeasi zi de 27 septembrie pare a intuneca o vreme influenta benefica a Lunii noi.Tinzi sa devii suspicios , neincrezator in intentiile celor din preajma si in propriile tale ganduri.Acest eveniment astrologic da nastere adeseori unei presiuni psihice sau unui stres impovarator.Evita sa interpretezi intr-o maniera negativa tot ce se intampla in jurul tau.

Din fericire , sextilul dintre Mercur si Marte de pe 28 septembrie iti ofera agilitate spirituala si iti energizeaza comunicarea.Deciziile potrivite sunt luate pe loc , cu rapiditate , iar ideile tale isi gasesc lesne materializarea.Impulsurile spontane ale fiintei tale iti daruiesc un sprijin nepretuit.

Pe 29 septembrie , conjunctia lui Venus cu Saturn te determina sa fii atras catre oameni inzestrati cu maturitate in gandire si care stiu sa faca diferenta intre valoare si nonvaloare.Frivolitatea nu iti mai este pe plac , iar opiniile multimii nu te mai entuziasmeaza.Este timpul sa meditezi, sa iti evaluezi prioritatile si sa te bucuri de placerile simple ale vietii.

Conjunctia lui Mercur cu Jupiter din 30 septembrie te ajuta sa privesti lumea dintr-o foarte larga perspectiva .Pare a fi un interval dominat de dorinta de a-ti impartasi obiectivele si telurile.Calatoriile sunt la ordinea zilei .Esti insufletit de optimism , iar lucrul asta trage spre tine norocoase evenimente si conjuncturi.


Horoscopul dragostei Balantei in septembrie 2011


Intrarea lui Mercur, pe 14 septembrie , in prima ta casa te inconjoara cu o aura de farmec si atractivitate.Balantele deja aflate intr-o relatie de cuplu se pot simti ispitite sa se joace de-a flirtul cu cei din preajma lor , iar cele singuratice au ocazia de a initia o promitatoare poveste de dragoste.

Pe 22 septembrie , Conjunctia dintre Venus si Jupiter reprezinta o influenta foarte norocoasa , favorabila inceperii unei noi iubiri.Intr-o astfel de imprejurare astrala , dragostea devine o sursa de fericire si jubilare.Viata amoroasa sau sentimentele romantice tind sa se indrepte catre o persoana care nu este "tipul tau" , cu un diferit statut social , profesional ori cultural.


Horoscopul carierei si banilor Balantei in septembrie 2011

Sub impactul Lunii pline din a cincea ta casa , odata cu 12 septembrie , esti dornic de a aduce o schimbare in sfera profesionala.Poate fi vorba despre o modificare a comportamentului in relatiile cu sefii si colegii, ori despre o reorganizare productiva a locului tau de munca.

O noua afacere sau intiativa financiara are parte de bune auspicii din 22 septembrie , ca urmare a conjunctei lui Venus cu Jupiter.


Horoscopul sanatatii Balantei in septembrie 2011


Luna plina aparuta in a sasea ta casa pe 12 septembrie te mobilizeaza sa renunti la obiceiuri si tabieturi paguboase.Intr-o astfel de perioada fumatorii se pot dezbara mai usor de meteahna lor pufaitoare , iar cei impatimiti de alcool sunt gata sa treaca pe apa chioara.

Patrunderea Soarelui , pe 23 septembrie , in prima ta casa , vesteste o perioada cand starea ta de sanatate exceleaza , iar fiinta iti este incarcata cu un foarte mare potential energetic.

Nazuinta de a te transforma , provocata de Luna noua din intaia ta casa , este de natura a-si pune amprenta si asupra atitudinii tale fata de sanatate , imboldindu-te sa incepi , eventual , un nou program de exercitii fizice.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna septembrie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : septembrie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscopul anului 2011 – Zodia Balantei

Previziuni astrologice 2012 | Horoscop general 2012

Horoscop Balanta august 2011
Horoscop Balanta septembrie 2011 Horoscop Balanta septembrie 2011 Reviewed by Diana Popescu on august 28, 2011 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Nice man. Extremely informative post. I'll be sure to pass this along to my friends.
    Chevrolet Suburban Turbo

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu prea cred in chestiile astea, nici macar nu le pricep!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ooo deci pe 22 jubilam !! :)) Ce ne-am face fara micul si marele benefic ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. mie imi e frica sa mai citesc horoscopul .. de ani de zile tot ce citesc asta se intampla ,, nic mai mult nici mai putin

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.