Nascut pe 14 august – Horoscop general | Profil astrologic


Daca iti sarbatoresti ziua de nastere pe 14 august , zodia ta este Leul si esti sub guvernarea Soarelui si a planetei Mercur.

Posezi un talent innascut in afaceri si domeniul financiar , si esti inzestrat cu o minte foarte inventiva , avand mereu la indemana noi solutii pentru a face bani.Incearca sa iti armonizezi acest avantaj cu o mai buna comunicare si relatii mai calde cu cei din preajma ta.
Poti avea , adesea, o fire prea nerabdatoare si grabita , fiind capabil sa te focalizezi asupra unui obiectiv fara a mai tine cont de nimic altceva.Invata sa te bucuri de fiecare clipa a vietii.

Orienteaza-te catre credinta , viitor si dragostea pentru natura.
Nu te lasa cuprind de tendinta de a repeta greselile trecutului , a te indoi de abilitatile tale si a cauta sa te razbuni cu orice pret.

Culoarea ta norocoasa este verdele.

Pietrele tale norocoase sunt smaraldul , acvamarinul si jadul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt miercuri, vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de rascruce sunt : 5, 14, 23, 32, 41, 50, 59, 68, 77 .

Personalitati nascute in ziua de 14 august : Bryce Courtenay , Charles Naudin , Christopher Gorham , Claude Joseph Vernet , Danielle Steel , Dmitri Merejkovski , Emmanuelle Beart , Francis Ford , Giorgio Strehler , Halle Berry , Hans Christian Oersted , John Galsworthy, Johnny Lever, Magic Johnson, Mila Kunis , Richard von Krafft-Ebing , Sibilla Aleramo , Steve Martin .



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 12 august – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 13 august – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare
Nascut pe 14 august – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 14 august – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on august 14, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.