Puterea si beneficiile sarutului


Un recent studiu pare sa fi descoperit oul lui Columb despre semnele si longevitatea dragostei : unul din cupluri casatorite se saruta doar o data pe saptamana , intr-un interval ce nu depaseste chinuitorul prag a 5 secunde.OK, nu stiam cat de des si indelungat isi face aparitia aceasta reconfirmare a iubirii , asa cum nu aveam cum sa calculez cu minutiozitate faptul ca iubitii de pana in 25 de ani se incumeta sa se sarute de circa 11 ori pe saptamana.Nu m-am gandit niciodata sa cronometrez durata saruturilor mele si nici sa contabilizez cat de frecvent dau pupici la fiecare 7 zile ...

Chiar daca nu tineti un jurnal amanuntit despre sarutarile voastre, ar trebui totusi sa nu subestimati puterea si beneficiile acestui semn statornic al iubirii.Sarutul, ne invata oamenii de stiinta , ne ajuta sa ne recastigam buna dispozitie , ne sprijina sistemul imunitar , ne stimuleaza dorinta sexuala si ne intareste muchii fetei !

Expertii ne arata ca sarutarile sunt de un real ajutor in regularizarea circulatiei sanguine si ne fac sa parem mult mai sexy.Mai mult decat atat , atunci cand iti impletesti buzele cu cel iubit , ai sansa de a te relaxa ! Sarutul elibereaza in creier oxitocina si endorfine care ne calmeaza si ne fac sac sa ne simtim fericiti.

Acaparati de grijile de zi cu zi, unii dintre noi tind sa neglijeze detaliile aparent nesemnificative ale vietii si ajung sa isi sarute (ca un) mecanic persoana indragita , la fel cum ar introduce cheia in contactul masinii .Nici nu stiti cat de mult pierdeti in acest fel din impartasirea si legatura voastra in dragoste !Nu mai stati pe ganduri si puneti-va buzele la treaba ! Da-ti o sansa sarutului si fericirii voastre ! Cel putin , aveti ocazia sa faceti un benefic culturism facial !


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Sarutul din vis – Simbol si semnificatie

De ce sarutam ? Fiziologia si psihologia sarutului

Sarutul zodiilor | Cum saruta fiecare “zodie” ?
Puterea si beneficiile sarutului Puterea si beneficiile sarutului Reviewed by Diana Popescu on august 13, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.