Horoscop Fecioara octombrie 2011

In luna octombrie 2011 , horoscopul Fecioarei marturiseste despre nevoia si necesitatea de a comunica , despre un remarcabil potential mental si intelectual dar si despre nazuinta de a invata sau de a evolua prin mijlocirea studiilor.

O perioada ce incurajeaza interactiunea sociala , aflarea de noi placeri prin intermediul stimularii mentale si bucuria de a schimba noi idei se intrevede din 9 octombrie, gratie parcursului lui Venus in Scorpion si a treia casa a Fecioarei (casa comunicarii , comertului , scrisului, vorbirii , gandirii , planificarii si ideilor).In acest interval te poti transforma intr-un fluture gustand din plin polenul vietii sociale , intr-un invatacel ce se distreaza si se alinta in placerea de a invata noi lucruri.

Energia psihica ori mentala tinde sa se inalte pe noi trepte incepand cu 12 octombrie, ca urmare a vizitei lui Mercur in Scorpion si a III-a casa a Fecioarei.Daca nu ai la indemana un camp de exercitiu al capacitatii intelectuale , te poti trezi sub stapanirea unei stari de neliniste, neastampar sau chiar anxietate.Tocmai de aceea, acest tranzit este prielnic implicarii adanci in studiu, imbogatirii educatiei , exercitiului mental ori creativ.
Pe de alta parte, este posibila o sporita comunicare si relationare cu rude uitate sau neglijate pentru o vreme.

Cat primesti de la ceilalti si cat anume le oferi ? Aceasta este ideea proeminenta ce tinde a-ti strabate mintea si sufletul ca efect al Lunii pline ivite in Berbec pe aceeasi data de 12 octombrie. Intr-un fel sau altul , trebuie sa ajungi la un echilibru intre satisfacerea nevoilor proprii si cerintele persoanelor din jur , mai ales ale celor apropiate.

Din 23 octombrie, Soarele aparut in sectorul Scorpionului aseaza peste tine o presiune ce te obliga sa iti mentii mereu treze facultatile ratiunii. Intr-un astfel de interval, modul tau de exprimare castiga in eficienta , deschizandu-ti porti inaccesibile pana acum pe plan social ori personal. Nu mai esti dispus sa te lasi prada delasarii si poti fi bantuit de ideea de a-ti continua ori perfectiona studiile.

Ca si cum tot ceea ce te-a imboldit pana acum de la spate nu ar fi de ajuns , Luna noua rasarita pe 26 octombrie in Scorpion si a treia ta casa iti creeaza conditii si mai propice pentru invatarea de lucruri noi, dar si pentru o relansare facila in viata sociala , o recastigare a controlului asupra vietii tale prin aplecarea atenta asupra detaliilor si o conexiune incurajatoare cu alti oameni gratie inventivitatii ori posibilitatilor tale intelectuale. Se intrezareste o perioada norocoasa pentru examene, teste si comunicari de orice fel si prin toate mijloacele posibile.


Horoscopul dragostei Fecioarei in octombrie 2011


Te gandesti mereu la dragoste ? Orice ai face subiectul dragostei iti rasare mereu in cale ? Ei bine, patrunderea planetei Venus in a III-a casa a Fecioarei iti ofera sansa de a regasi iubirea prin mijlocirea comunicarii cu persoane indepartate ori apropiate , printr-un schimb incitant de opinii ce se poate transforma pe nesimtite intr-o dulce excitare erotica.


Horoscopul carierei si banilor Fecioarei in octombrie 2011


Pe 12 octombrie , Luna plina din a opta casa a Fecioarei anunta un interval favorabil lichidarii sau renegocierii unor datorii atat financiare , cat si de alta natura. Este de asteptat sa realizezi cat de dependent esti de ceva sau cineva din punct de vedere financiar.

Prezenta Soarelui in a treia casa a Fecioarei este de natura a-ti starni preocuparea de a atinge un nou nivel de confort material prin mijlocirea unei calificari mai inalte sau de a fi frustrat de imposibilitatea aparenta de a te dedica obtinerii unui mai inalt grad oficial de studii din cauza problemelor materiale. Castigarea unui nou statut prin intermediul invataturii este ispititoare dar iluzorie atata vreme cat nu te straduiesti indeajuns ori nu faci sacrificii pentru a obtine ceea ce iti doresti.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna octombrie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : octombrie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscop fecioara 2012

Horoscop Fecioara septembrie 2011
Horoscop Fecioara octombrie 2011 Horoscop Fecioara octombrie 2011 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 28, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.