Ce fel de cuvinte le plac fetelor ?

Baietii care se gandesc numai la partile anatomice ale fetelor ar trebui sa stie ca magia dragostei isi poate avea un inceput in cuvintele pe care le pronunta (si felul in care le spun) pretentioaselor (poate) frumuseti din preajma lor.Stiu ca vorbele dragute iti ajung rareori pe limba dar, daca iti doresti cu adevarat sa bati la poarta intredeschisa a inimii unei fete , trebuie sa faci un efort si sa ingaimi (cel putin) niste cuvinte avand darul de a descuia orice usa (feminina).Nu ai curajul sa faci asa ceva ? "Invatati , invatati , invatati " , spunea prietenul lui Iliescu , Lenin.Murmura astfel de cuvinte in fata oglinzii din baie sau a celei retrovizoare (daca ai asa ceva) si , pana la urma, o sa-ti iasa porumbelul pe gura !

Ai putea incepe cu cuvinte precum frumoasa, superba , nemaipomenita.Evita adjectivele de gen draguta, frumusica , sexy , dulce, misto.Fetelor le place sa fie totul sau nimic.Dupa ce reusesti sa iti declari in acest fel admiratia fata de o fata , nu ar fi rau sa incerci sa o saruti pentru a te convinge ca vorbele tale au ajuns undeva , prin preajma inimii ei.

Desigur, simplele cuvinte , nevenite din inima sau rostite pe un ton prea timid , nu au cum sa faca impresie.Ia-ti inima in dinti si vizioneaza cateva filme clasice , de gen "Casablanca" sau "Romeo si Julieta" , dupa Shakespeare.In mod , sigur , vei fi inspirat ! Multa bafta si sa ne mai auzim auzim pe aici !



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Semnificatia replicilor de despartire ale femeilor

Indragostitii isi imita reciproc limbajul

De ce fetele adora baietii rai ?
Ce fel de cuvinte le plac fetelor ? Ce fel de cuvinte le plac fetelor ? Reviewed by Diana Popescu on octombrie 02, 2011 Rating: 5

11 comentarii:

  1. Fiecare femeie are fiecare gusturile ei si nu orice cuvant spus de un barbat o sa-i placa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am citit acest articol, si pot spune cat de mult ai dreptate.
    in primul rand "majoritatea" nu mai vor dragoste. Atata timp cat le rasfeti cu vorbe dulci si le faci sa se simta ca in al noualea cer, dispui de toate posibilitatile pe care ti le poate oferii.
    Sincer de cand am pus in practica aceasta metoda, nu a durat mai mult de 3 maxim 4 zile sh deja am facut-o fericita.
    Dar nu trebuie sa te bazezi in totalitate pe acest aspect, mai se pune sh problema cum sa o atingi incat sa o exciti, sh cel mai imp lucru pe care il consider eu, nu trebuie sa te GRABESTI. Totul trebuie facut calm deoarece graba strica treaba.
    Citii ca aceste cuvinte trebuie sa vina din inima...:-j. Trebuie doar sa stii sa joci teatru foarte bine. Poate ca o sa ma considerati un nesimtit si un increzut, dar acest comportament al meu a fost rezultatul la o despartire pe care am suferit-o. De aceea nu mai cred in dragoste pentru ca nu imi aduce niciun folos.
    In concluzie ai dreptate cu aceste sfaturi, dar trebuie sa te hotaresti in ce situatie le folosesti. Daca te duci putin mintea ai devenii o persoana mai fericita si cu o viata de invidiat(ma refer in cazul barbatilor). Dupa ce o sa suferiti si voi o despartire dramatica o sa ajungeti la concluzia mea.
    Numai bine si bafta in continuare..si la dragoste si daca esti baiat destept la ....

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt baiat... multii zic ca daca estii dur le plac fetelor ... multor fete le plac baietii blonzii mai ales si cu ochii albastrii , la inceput trebuie sa facii tu primul pas... sai zice niste vorbe frumoase de genu : Esti simpatica , scumpa sau esti frumoasa . Pe urma o scotii in park o atingi atent si chiar daca ai curajul ii dai un sarut romantic cand nu se asteapta atunci ea va fii foarte surprinsa si se va indrogostii pe loc ... dupa 2 - 3 zile ... dupa ce ai facut asta... fata se va da tot pe langa tine...nu o sa mai fii nevoit sa o surpinzi cu sarutul ci ea pe tine o sa te surprina ... Eu cred ca accest este un lucru foarte bun dea a cucerii o fata.. .Mai ales daca esti un baiat blond cu ochii albastrii vei avea foarte marii sanse.

    RăspundețiȘtergere
  4. FETELOR LE PLAC FOARTE MULT CADOURILE.IDEIILE VOASTRE SUNT FOARTE BUNE DAR PE LANGA ASTEA IMAGINATIVA CE BNE S-AI SIMTI DACA ATI O FERI SI UN CADOU,POATE O FLARE SAU O CIOCOLATA,DAR SA FIE CEVA ROMANTIC SI APRO,FETELOR LE PLACE SA STEA DE VORBA SI SA FIE BAGATE MULT IN SEAMA.
    BAIETI BAFATA LA AGATAT!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Imm , e foarte frumos ...
    Eu am parul negru si ochi albatri , am o piele alba si am multe accesori , port conversi , tenisi , ect De cuterit o fata , cel mai bine este sa fi acela care e mai timid , sa vb destul de putin intr-o clipa , apoi sa isi tragi aer si sa incepi sa spui ce ai pe suflet . Treb purtata o dicutie lunga , Fara a folos , ok , mda , bine , raspunsuri scurte . Pt inceput treb sa o scoti in oras ...

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  7. Spunetimi va rog 101de cuvine dragute sau motive pentru ce iubesti o persoana

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca o iubesti spunei in fata nu te rusina

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.