Extensiile parului - Frumusete si artificiu

Desi, din punctul meu de vedere, extensiile parului nu sunt decat niste mijloace mai mult decat superfciale de a-ti infrumutesa imaginea , adevarata ta fiinta stand de o parte, ca un cersetor , la o margine de drum a vietii tale , am sa va dau cateva sfaturi despre acest subiect.

Se spune ca aceste extensii au rolul de a-ti pune in valoare ceea ce nu ai, adica volum , lungime si "vibratie" a parului tau natural.Indiferent daca ai parul drept, buclat sau nitel carliontat , extensiile te ajuta sa iti "rectifici" imaginea fara a apela la un si mai scarbos tratament articial.Avantajul extensiilor parului consta in faptul ca le poti pune sau da jos oricand doresti , fara a avea mari batai de cap.Astfel de auxiliare sunt , de fapt, un fel de peruci mai mici ... Chiar crezi ca nu iti poti pune in valoare parul natural in alt fel ? Mai gandeste-te !

Cel mai mare avantaj al extensiilor de par este ca poti sa dai aparenta unui par lung sau scurt oricand doresti .Dar , la fel ca si in orice alt domeniu, daca vrei sa dai dovada de stil sau clasa, trebuie sa apelezi la serviciile unor specialisti (inca un ban , doi , in plus ).Psihologia legata de felul cum se simte o fata ori o femeie fata de podoaba ei capilara nu cred ca poate fi descrisa in cuvinte... asa ca , chiar daca mie personal , nu imi place lucrul asta , nu am cum sa le blamez pe alte femei care recurg la aceasta optiune.

Extensiile de par exista atat in varianta sintetica , cat si in cea naturala , cea dintai fiind , desigur, mai ieftina, dar si mai putin impresionanta.Daca nu vrei sa apelezi la un stilist, asigura-te , macar, ca iti alegi niste extensii care sa se potriveasca sau armonizeze cu parul tau natural.Adezivul de care te folosesti pentru a aplica extensiile trebuie sa fie ales cu grija.Nu te ieftini la bani ca nu cumva , mai tarziu, sa trebuiasca sa cheltuiesti o groaza pentru a-ti vindeca parul natural !



Copyright © godessdiana88 . 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Stilul parului iti releva personalitatea ?

Tunsoarea parului potrivita formei fetei tale

DICTIONAR DE COSMETICA ONLINE DE LA A LA Z
Extensiile parului - Frumusete si artificiu Extensiile parului - Frumusete si artificiu Reviewed by Diana Popescu on octombrie 02, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Nu imi plac domnisoarele ce isi baga extensii,cu ce ajuta habar nam ca tot asa arata.Conteaza interiorul,cel putin pt mn.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.