Horoscop Pesti noiembrie 2011

In noiembrie 2011, horoscopul Pestilor anticipeaza o perioada de concentrare asupra obiectivelor profesionale si sociale, de-a lungul careia ambitia, perseverenta si autodisciplina au potentialul de a deschide drumuri oportune catre realizari de anvergura.

Dorinta de a a avea succes in plan social isi pune cu intensitate amprenta asupra ta din 2 noiembrie , ca urmare a tranzitului lui Venus in Sagetator .

In aceeasi zi de 2 noiembrie , Mercur isi face si el aparitia in sectorul Sagetatorului , tinzand sa iti releve o perspectiva mult mai practica sau realista asupra existentei.Nu mai ai de gand sa te lasi in voia capriciilor si revoltelor aparent spontane, incadrandu-ti viata in tipare precise , guvernate de prudenta si respectare a unei ordini prestabilite.

Din 9 noiembrie, Neptun revine in aspect direct in Varsator si a douasprezecea casa a Pestilor , un loc in care aceasta planeta a misterelor si aluziilor se simte ca si acasa. Este posibil sa te bucuri intr-o sporita masura de singuratate , dar si de o imbogatire si atractivitate a viselor.O parte dintre Pesti se pot descoperi, dintr-o data , obsedati de semne, simboluri si prevestiri avand de a face cu drumul lor viitor prin viata.

Un interval de accentuare a spiritului de initiativa in relatiile de parteneriat, fie ele sociale, profesionale ori amoroase, se intrezareste din 9 noiembrie, ca influenta a intrarii lui Marte in Fecioara.Tocmai de aceea, esti pe punctul de a da o turnura mult mai tumultoasa vietii , intrigand si incintand oamenii din imediata ta apropiere. Oricum , felul cum te vezi intr-o relatie de asociere pare a-ti marturisi cu preponderenta propria identitate si caile prin care sa iti urmezi idealurile.

Luna plina , rasarita pe 10 noiembrie in cerurile Taurului si celei de-a treia tale case (casa comunicarii si influentelor de mediu) , te incurajeaza sa iti ajustezi sentimentele si emotiile prin prisma ratiunii si logicii.Uneori, aceasta incursiune este capabila a scoate la iveala lucruri cu totul si cu totul neasteptate.Comunicarea devine la fel de importanta ca si respiratia, fapt pus in evidenta in special in relationarea cu rudele si oamenii dragi.

Tranzitul anual al Soarelui in Sagetator tinde sa iti indrepte atentia , din 22 noiembrie , asupra carierei si stilului de viata , starnindu-ti preocuparea de a te asigura ca faci ceea ce se cuvine , mai ales in aspectul material al vietii.Intr-un astfel de interval , ai predispozitia de a cladi fundatia unui viitor promitator, asteptandu-te ca ceea ce pui la cale acum sa iti insemne multa vreme existenta.

Incepand cu 24 noiembrie, Mercur devine retrograd in Sagetator si a zecea casa a Pestilor, aducandu-te intr-o zona de penumbra din punct de vedere social si profesional.Este necesar sa te eliberezi de un balast ajuns prea impovarator si sa clarifici cateva diferente de opinie legate de locul tau in lume.Daca reusesti sa inlaturi din cale aceste bariere , viata ta isi va gasi mai usor fagas spre indeplinirea visurilor tale. Poate ca te-ai lasat orbit de lumina intensa a unor prea mari perspective si ai neglijat detaliile importante , mereu necesare intr-o adevarata construire a edificiului existentei.

O perioada de inchegare a noi prietenii si de satisfactii aduse de activitatile din cadrul unui grup se deschide din 26 noiembrie, sub influenta tranzitului lui Venus in Capricorn si a unsprezecea casa a Pestilor (casa amicitiilor si sperantelor).Chiar daca esti indragostit, nu te mai multumesti numai cu intimitatea relatiei din cuplu si iti gasesti implinirea in contactul cu oameni care iti impartasesc credintele si pasiunile.


Horoscopul dragostei Pestilor in noiembrie 2011


Din 2 noiembrie, tranzitul venusian in a zecea ta casa da nastere unei stranse impletiri intre zona carierei si cea a dragostei.Drept urmare, te poti astepta la oportunitati asociate cu iubirea , parteneriatul de cuplu si chiar casatoria prin mijlocirea unor activitati legate de profesie.

Calatoria initiata pe 9 noiembrie de catre Marte in a saptea casa a Pestilor (casa parteneriatelor si relatiilor interumane) poate sa iti sugereze sa revezi felul cum partenerul tau de cuplu te sprijina in telurile tale materiale si spirituale.O parte dintre Pesti au predispozitia de a se baza intr-o si mai mare masura pe fiinta iubita, altii sunt cat pe ce sa o faca responsabila de ingradirea libertatii lor .


Horoscopul carierei si banilor Pestilor in noiembrie 2011


Odata cu 2 noiembrie, prezenta lui Venus in a zecea casa a Pestilor (casa carierei si dezvoltarii personale) iti pune pe jar ambitiile de a ajunge pe o mai inalta treapta de realizare materiala si te imboldeste sa investesti mai multa energie in sfera profesionala.De multe ori, aceste obiective au mari sanse de a se materializa , de unde si posibilitatea de a-ti ridica cumva standardul de viata in aceasta perioada.

2 noiembrie prilejuieste si patrunderea lui Mercur in aceeasi a zecea casa a Pestilor , intensificand tendintele anterioare.Devii si mai focalizat asupra carierei , iar obiectivele de la serviciu capata prioritate.Unii Pesti sunt tentati sa isi impuna punctele de vedere asupra parcursului lor profesional, iar acest lucru este de natura a provoca dispute si certuri cu persoane autoritare.

Gratie noului grad de constientizare dobandit in timpul parcursului Soarelui prin a noua ta casa, din 22 noiembrie, vizita discului solar in a zecea casa a Pestilor te imboldeste sa faci cateva schimbari esentiale in sfera profesionala. Nu mai esti dispus sa astepti sa-ti pice norocul din cer si vrei sa iti iei in maini propria viata , asigurandu-te ca iti construiesti un destin profesional sigur si incununat cu succese materiale.Unii nativi din Pesti sunt inclinati sa se dedice unei munci in strainatate.

Eclipsa lunara si Luna noua ivite pe 25 noiembrie in Sagetator si a zecea casa a Pestilor iti reinvigoreaza nevoia de a-ti reevalua si schimba obiectivele profesionale.Niste chestiuni privitoare la cariera capata o foarte mare importanta, poate datorita unei conjuncturi speciale din familie sau de acasa.Pastreaza-ti sangele rece , intrucat este probabil sa fii chemat sa iti dai masura competentei chiar atunci cand te astepti mai putin.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna noiembrie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : noiembrie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Previziuni astrologice 2012 | Horoscop general 2012

Horoscop Pesti octombrie 2011
Horoscop Pesti noiembrie 2011 Horoscop Pesti noiembrie 2011 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 01, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.