Horoscop Pesti iunie 2012

Horoscopul Pestilor din luna iunie 2012 marturiseste despre o adevarata exaltare a mintii, creativitatii si inspiratiei, despre patima de a trai viata la maximum, dar si despre o necesara reevaluare a valorilor veritabile ale fiintei tale.

Odata cu 4 iunie, trecerea planetei Neptun in aspect retrograd in Pesti si intaia ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior) este pe cale sa iti schimbe felul cum te impaci cu tine insuti si cum gandesti despre fiinta ta. Tocmai de aceea, este posibil sa fii derutat si sa ii derutezi pe altii in privinta autenticului tau sine.
Modul cum te exprimi poate fi spiritualizat, imaginativ si idealizat. Incearca sa te desfeti cu multiplele fatete ale personalitatii tale, fara a te inchista insa in nici una din ele.

Gratie Lunii pline si eclipsei de Luna din Sagetator, de pe 4 iunie, ajungi dintr-o data sub lumina reflectoarelor. Este vremea sa iesi in evidenta, asigurandu-te ca nu ii desconsideri insa pe cei din jurul tau.

Pe 7 iunie, patrunderea lui Mercur in Rac iti mobilizeaza resursele mentale spre latura ta creativa, permitandu-ti sa iti exprimi cu convingere ideile si opiniile. Conversatia ta straluceste prin ingeniozitate si umor, atragandu-i irezistibil pe cei din preajma. Efervescenta intelectuala te provoaca sa te dedai unor competitii ori jocuri ale mintii, in urma carora pot lua nastere niste inedite solutii la probleme ce nu isi gaseau demult rezolvarea.

Trigonul dintre Mercur si Neptun din 8 iunie da, din nou, frau liber imaginatiei si intuitiei, ce tind a influenta toate deciziile tale. Pari a te afla mereu la timpul potrivit la momentul potrivit si a avea parte de niste fericite coincidente deloc intamplatoare. Este vorba despre o conjunctura astrala favorabila artelor, poeziei, ori spiritualitatii.

Din 11 iunie, vizita lui Jupiter in Gemeni si a patra casa a Pestilor (casa radacinilor si caminului) pare a-ti oferi beneficii legate de casa, familie ori o proprietate. Te bucuri sa fii in sanul familiei sau impreuna cu persoana iubita pentru ca, in acest fe,l te simti la adapost fata de furtunile lumii exterioare. Este posibil sa apara oportunitati de a vinde sau cumpara o proprietate, ori de a te muta in alta locuinta. Multe probleme familiale sunt pe cale sa se rezolve, iar parintii te pot sprijini financiar sau prin intermediul unei mosteniri.

Creativitatea continua sa iti ofere avantaje gratie Lunii noi rasarite pe 19 iunie in cerurile Racului. Pari a deveni constient de nevoia de a fi aprobat sau laudat de ceilalti. Te simti bine in pielea ta, iar indrazneala iti deschide porti inaccesibile altadata.

Incepand cu 20 iunie, Soarele prezent in regiunea Racului iti intensifica tendintele anterioare. Spontaneitatea, placerile, distractiile sunt la ordinea zilei. Copilul din tine este eliberat intru totul si profta de orice prilej pentru a se juca si a se lasa rasfatat in parcul de distractii al vietii.

Iesirea lui Saturn din tranzitul retrograd in Balanta si a opta casa a Pestilor intrerupe cumva, din 25 iunie, joaca trairii, imboldindu-te sa iti pui intrebari esentiale despre obiceiurile, tabieturile, dorintele si relatiile tale intime. Poti deveni, dintr-o data, constient ca nu vei trai o eternitate si, din acest motiv, te gandesti cum anume va ramane fiinta ta in memoria oamenilor, inclusiv a persoanelor apropiate de tine.

Cuadratul lui Neptun cu Jupiter din 25 iunie te poate provoca sa iti exagerezi talentele si abilitatile, astfel incat sa ii impresionezi pe cei din imediata ta apropiere. Nemultumirea fata de constrangerile materiale este in stare sa te duca pe panta iluzorie a jocurilor de noroc sau a unor foarte riscante specualtii financiare.

Odata cu aceeasi zi de 25 iunie, tranzitul inceput de Mercur in Leu si a sasea casa a Pestilor (casa muncii si sanatatii) te determina sa privesti lumea si propria-ti persoana cu un ochi extrem de critic. Ai puterea de a pune capat impulsurilor si obisnuintelor tale paguboase. Daca nu te hotarasti sa faci asta, risti sa cazi prada unei adanci nelinsiti interioare.

O reestimare a ceea ce este important pentru tine si a obiectivelor ce au potentialul de a-ti satisface valorile esentiale se intrevede din 27 iunie, sub impactul revenirii planetei Venus in turnura directa in Gemeni. Straduieste-te sa te eliberezi de lucrurile care nu te reprezinta si iti ofera doar niste placeri de moment. Calitatea, si nu cantitatea trairii este ceea ce prevaleaza. De asemeni, nu uita ca, adeseori, a darui echivaleaza cu a primi ceva in dar.


Horoscopul dragostei Pestilor in iunie 2012


Din 7 iunie, tranzitul lui Mercur in a cincea casa a Pestilor iti trezeste nevoia coplesitoare de a-ti astampara setea intelectuala. Intr-un astfel de context, pari a aprecia mai curand un partener de cuplu capabil sa iti faca fata provocarilor mentale si nu unul care sa iti involbureze pasiunea erotica.

Dragostea se infierbanteaza de pe 19 iunie, datorita Lunii noi si a Soarelui din a cincea ta casa. Relatia ta de cuplu nu mai este inchistata de divergente si se impleteste armonios cu bucuria de a trai si a sarbatori minunea de a fi indragostit de cineva care te iubeste.


Horoscopul carierei si banilor Pestilor in iunie 2012


Eclipsa de Luna aparuta pe 4 iunie in cerurile celei de-a zecea case a Pestilor (casa carierei si dezvoltarii exterioare) iti atrage atentia asupra sferei profesionale. Se poate sa fii pus in situatia de a da masura competentei tale pe nepusa masa, fara a fi avertizat mai inainte. De asemeni, este posibil sa ti se ofere o oportunitate neasteptata legata de o slujba, sau un ajutor nesperat asociat cu cariera, casa ori o proprietate.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iunie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iunie 2012 - Toate zodiile


Copyright © godessdiana88. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Horoscop Pesti mai  2012
Horoscop Pesti iunie 2012 Horoscop Pesti iunie 2012 Reviewed by Diana Popescu on mai 30, 2012 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Multumesc, sa vedem daca se adevereste ce scrie :D

    RăspundețiȘtergere
  2. IMI PLACE NESPUS DE MULT ACEST HOROSCOP AL DIANEI!ESTE IN PRIMUL RAND EXTREM DE SERIOS,DE BINE ARGUMENTAT,TEMEINIC,LUAT PAS CU PAS SI EXPLICAT FOARTE CLAR PENTRU TOATA LUMEA SI IN TOATE PRIVINTELE.IL CITESC CU MULTA PLACERE SI DESI L-AM DESCOPERIT DOAR DE VREO DOI ANI IL CITESC CU MULT DRAG SI DE FIECARE DATA PARE A FI SI MAI BINE ENUNTAT SI STRUCTURAT.IMI PLACE FOARTE MULT ACEST HOROSCOP SI SPER SA SE ADEVEREASCA TOT CE A SCRIS DIANA IN ACEST HOROSCOP!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.