Horoscop Capricorn iulie 2012

In luna iulie 2012, horoscopul Capricornului marturiseste despre necesitatea de a sorta telurile autentice de cele conventionale sau superficiale , si de a te afirma in fata lumii prin ceea ce te reprezinta cu adevarat.

Odata cu 3 iulie, tranzitul lui Marte in Balanta iti stimuleaza ambitiile si dorinta de a-ti fi recunoscutele meritele. Indiferent daca este vorba despre viata profesionala sau cea personala, este de asteptat sa iti intensifici eforturile de a fi remarcat.

Tot pe 3 iulie, Luna plina ivita in Capricorn iti furnizeaza o energie de zile mari. Navalnica ta vitalitate ar trebui totusi sa fie supravegheata cu grija, in asa fel incat sa nu dea frau liber egoismului si agresivitatii in relatiile cu ceilalti. Mai curand, ar trebui sa iti canalizezi energia in exces spre proiecte amanate, dar care au acum multi sorti de izbanda.

Rutina sau armonia din viata familiala este data peste cap din 13 iulie, ca urmare a trecerii lui Uranus in aspect retrograd in Berbec si a patra casa a Capricornului (casa radacinilor si caminului). Proiectele legate de casa sau de o mutare pot fi zadarnicite pe neasteptate. Unii membri ai familiei ne te mai inteleg,  sau tu insuti nu mai esti dispus sa ajungi la vreun compromis cu ei. Oricum, schimbarile aparute pe nepusa masa iti pun la incercare calmul si rabdarea. Probabil ca toate aceste evenimente bruste nu sunt decat varful aisbergului, asa ca, pentru a le depasi, ar fi indicat sa apelezi la intuitie si la cercetarea fara menajamente a motivatiilor tale interne.

O necesare reevaluare a resurselor tale interioare si exterioare se impune odata cu 14 iulie, sub efectul tranzitului retrograd al lui Mercur in Leu. Lucrurile din preajma ta s-au schimbat pe nesimtite si, poate, capacitatea ta de adaptare a lasat de dorit in ultimul timp. Vezi din ce parte bate vantul schimbarii si aliniaza-te noilor trenduri.

Pe 17 iulie, cuadratul dintre Marte si Pluton te incarca cu o sensibilitate excesiva, ce te poate face sa pierzi iti pierzi controlul. Navalnicele dorinte ce te strabat acum sunt greu de satisfacut. Starea de frustrare care te marcheaza din aceasta cauza este pe cale iti scoata la iveala agresivitatea si impulsul de a te confrunta cu cei din jur. Eforturile facute pentru a aduce schimbarile dorite se pot lovi de bariere aproape imposibil de depasit. In acest context trebuie sa fii cat mai flexibil, sa observi cu atentie ce se intampla in lumea inconjuratoare si sa iti pui la punct niste strategii de abordare a chestiunilor ce te framanta.

Din 22 iulie, calatoria Soarelui in Leu iti calauzeste preocuparile catre tot ceea ce este cu adevarat important pentru tine pe plan personal. Iti doresti sa treci printr-o transformare esentiala, sa te eliberezi de balastul emotional si de obiceiurile proaste sau nesanatoare care, de fapt, nu te reprezinta. Acest tranzit iti ofera posibilitatea de a explora, in profunzime, ceea ce se ascunde sub pojghita stralucitoare a aparentelor. Ai astfel ocazia de a-ti scoate la lumina talente si capacitati  necunoscute sau insuficient exploatate pana acum.


Horoscopul dragostei Capricornului in iulie 2012


Luna plina din intaia ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior) iti accentueaza din 3 iulie nevoia de a te conecta emotional cu persoana iubita. Afectivitatea te imboldeste sa te daruiesti peste masura, insa, in acelasi timp, poti cere la fel de mult partenerului tau de cuplu.

Senzualitatea ajunge la un maximum pe 17 iulie, sub impactul caudratului lui Marte cu Pluton. Infierbantata ta dorinta de impartasire erotica iti poate descumpani sau chiar irita partenerul!

Luna noua rasarita pe 19 iulie in Rac si a saptea casa a Capricornului (casa parteneriatelor si a relatiilor interumane) este favorabila focalizarii pe crearea unei legaturi de cuplu autentice si impacarii dintre tendinta de a-ti pastra independenta si cea de a te implini in reciprocitatea iubirii. Afectiunea persoanei iubite pare a te pune la adapost de ferocitatea si egoismul lumii exterioare.

Soarele aflat din 22 iulie in a opta ta casa indeamna majoritatea nativilor din Capricorn sa se retraga din involburarea existentei, pentru a medita dar si pentru a fi mai mult impreuna cu fiinta indragita.


Horoscopul carierei si banilor Capricornului in iulie 2012


Prezenta planetei Marte in cea de-a zecea casa a Capricornului (casa carierei si dezvoltarii exterioare) vesteste din 3 iulie un interval de timp propice promovarii imaginii tale si fructificarii unor oportunitati din afaceri. Este, de asemeni, vremea potrivita pentru a porni o societate sau afacere pe cont propriu. Pot apare conflicte cu superiorii.

Datoriile si obligatiile financiare trebuie sa fie revazute si, eventual, renegociate. Acesta este mesajul pe care ti-l trimite, incepand cu 14 iulie, Mercur in turnura retrograda in a opta casa a Capricornului. Totodata, nu ar fi rau sa iei in considerare alte cai de a-ti investi banii.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iulie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iulie 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu :

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Horoscop Capricorn iunie 2012
Horoscop Capricorn iulie 2012 Horoscop Capricorn iulie 2012 Reviewed by Diana Popescu on iunie 28, 2012 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.