Horoscop Varsator iulie 2012

In luna iulie 2012, horoscopul Varsatorului scoate la iveala necesitatea de a-ti intelege impulsurile subconstiente si a te baza pe intuitie, de a aprecia realist oamenii si a te stradui sa cooperezi cu ei.

Nevoia de traire deplina, atitudinea cutezatoare, setea de aventura sunt numai cateva din influentele aduse din 3 iulie de tranzitul lui Marte in Balanta si a noua casa a Varsatorului (casa filozofiei si explorarii). Poti incerca sa te apuci de lucruri pe care nu le-ai facut vreodata sau sa iti canalizezi energia spre studii ori calatorii. Aspectul negativ al acestui tranzit se poate manifesta printr-o vanitate exacerbata si tendinta de a-ti sustine pana in panzele albe opiniile si idealurile.

In aceeasi zi de 3 iulie, Luna plina rasarita in Capricorn si a douasprezecea casa a Varsatorului este in masura sa scoata la lumina secrete stanjenitoare. Incerca sa fii cat mai discret, mai ales la locul de munca. In acelasi timp, acest aspect astral favorizeaza metamorfoze profunde legate de sanatate, dieta, si alinierea la o noua credinta personala. Lumea subconstientului iti este in fierbere si, daca nu esti receptiv la mesajele ei, poti cade prada unei grave dezorientari si vulnerabilitati emotionale.

Monotonia existentei cotidiene te poate determina sa iti cauti refugiu in idei extreme ori chiar extremiste. In acest fel se face simtita, odata cu 13 iulie, trecerea lui Uranus in aspect retrograd in Berbec si a treia casa a Varsatorului (casa influentelor de mediu si a comunicarii). Interactiunea cu oamenii tinde sa devina dintr-o data confuza, presarata de lucruri gresit intelese atat de tine cat si de ei. Starea de deruta care te strabate poate fi risipita numai daca reusesti sa te desprinzi de intelegerea pur rationala si dai mai multa libertate impulsurilor tale intuitive.

Incepand cu 14 iulie, tranzitul retrograd al planetei Mercur in Leu te determina sa iti pui intrebari despre modul cum ii percepi si ii intelegi pe cei din preajma ta. Poate ca te-ai obisnuit sa te bazezi pe prima impresie, fara a te mai preocupa ce se ascunde in spatele aparentelor unor persoane apropiate. Acest lucru iti poate face rau atat tie, cat si celor cu care ai de a face!

Pe 19 iulie, Luna noua din Rac iti daruieste un interval de timp prielnic initierii unui stil de viata sanatos, bazat pe o dieta usoara si pe un program regulat de exercitii fizice. Este vremea sa regasesti adevarul fiintei tale si datoria pe care o ai fata de tine insuti.

O perioada de echilibrare a intereselor tale personale cu cele ale vietii sociale sau ale unui partener se intrezareste din 22 iulie, gratie tranzitului Soarelui in regatul Leului. Ai nevoie de energia, tovarasia si sprijinul altor oameni, la fel cum si ei par a te cauta mai des si a-ti cere mai frecvent ajutorul. Calitatile tale diplomatice sunt pe cale sa fie puse la incercare. Popularitatea iti este in crestere, indeosebi datorita abilitatii tale de a coopera cu ceilalti. Oricum, pari a te aprecia mai ales prin prisma felului cum te vad cei din imediata ta apropiere.


Horoscopul dragostei Varsatorului in iulie 2012


Intrarea lui Mercur in turnura retrograda in a saptea casa a Varsatorului subliniaza, din 14 iulie, necesitatea de a inlatura aspectele superficiale dintr-o relatie de cuplu. Sentimentele nemarturisite sau trecute sub tacere pot crea confuzii suparatoare sau chiar dureroase confuzii. Incearca sa lamuresti micile probleme din comunicarea cu persoana iubita inainte ca acestea sa capete amploare si sa necesite solutii radicale, ce pot culmina cu o despartire.

Din 22 iulie, calatoria Soarelui in a saptea ta casa accentueza nevoia de a avea alaturi un partener autentic, capabil sa te iubeasca si sa te inteleaga. Mai mult decat atat, persoana iubita iti poate inlesni, in nebanuite feluri, eliberarea deplina si punerea in valoare a potentialului tau, insuficient exploatat pana acum.


Horoscopul carierei si banilor Varsatorului in iulie 2012


Armonizarea relatiilor cu colegii de la serviciu si crearea unei atmosfere destinse, de camaraderie cu acestia, reprezinta o cale sigura de a-ti netezi drumul carierei odata cu 19 iulie, atunci cand Luna noua isi face aparitia in a sasea ta casa (casa muncii si sanatatii).

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iulie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iulie 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei :

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Horoscop Varsator iunie 2012
Horoscop Varsator iulie 2012 Horoscop Varsator iulie 2012 Reviewed by Diana Popescu on iunie 28, 2012 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.