Horoscop Capricorn august 2012

Horoscopul Capricornului din luna august 2012 este caracterizat de o curajoasa relansare unor ambitioase initiative financiare, de posibilitatea initierii unor notabile transformari ale destinului personal si de o contradictorie , chiar framantata, viata amoroasa.

Pe 2 august, Luna plina din Varsator pune accentul pe ceea ce pretuiesti cu adevarat in viata. Cu aceasta ocazie, poti sa intrevezi, cu o sporita claritate, ce este si ce nu este esential pentru destinul tau.

Importanta parerilor si ideilor celorlalti oameni pare a deveni coplesitoare incepand cu 7 august, ziua intrarii lui Venus in regatul Racului. Tinzi sa te porti si sa actionezi in conformitate cu opiniile altora, scapand din vedere propriile interese si facand, uneori, concesii prea mari unor persoane de care nu te leaga nici un fel de obligatie. Felul cum te vede lumea conteaza, dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti pierzi independenta si exprimarea autentica a personalitatii tale.

Daca in ultima vreme ai fost strabatut de senzatia ca stagnezi si nu reusesti sa aduci nici o schimbare benefica vietii tale, din 8 august, revenirea lui Mercur in aspect direct in Leu si a opta casa a Capricornului iti ofera oportunitatea unei transformari radicale.

Din 22 august, gratie prezentei Soarelui in Fecioara si a noua casa a Capricornului (casa filozofiei si explorarii), ai inclinatia de a-ti deschide cat mai mult fiinta spre lumea exterioara, a te lasa antrenat intr-o aventura trepidanta si a-ti lasa deoparte, pentru o vreme, responsabilitatile si obligatiile cotidiene. Vrei neaparat sa iti largesti orizonturile ori sa descoperi un inteles mai adanc al vietii tale. Ar fi binevenita o vacanta sau cel putin o scurta iesire din oras.

Impulsul de a-ti invigora pozitia intr-o colectivitate, si a te ancora mai ferm in credinta ta de viata sunt orientari majore odata cu 23 august, cu prilejul tranzitului lui Marte in Scorpion si a unsprezecea casa a Capricornului (casa prieteniei si sperantei). Strabatut de un oarecare egocentrism , pari a da nastere mai frecvent unor infruntari sau conflicte cu prieteni sau oameni apropiati. Straduieste-te sa nu ajungi la fanatism in afirmarea opiniilor si convingerilor tale!

Tranzitul planetei Mercur in Fecioara si a noua ta casa iti inlesneste sa intrezaresti promitatoare perspective ale destinului. Ai predispozitia de a incerca sa nu iti mai risipesti in van energiile si sa dai coerenta existentei tale. Esti mult mai receptiv la noi idei si influente exterioare, ce au potentialul de a-ti deschide noi porti spre viitor.


Horoscopul dragostei Capricornului in august 2012


Odata cu 7 august, vizita planetei dragostei in a saptea ta casa (casa parteneriatelor si relatiilor interumane) poate provoca un amar sentiment de singuratate in sufletele nativilor singuri din Capricorn. Daca nu ai inca un partener de cuplu, pari a fi mai motivat ca niciodata sa gasesti o persoana speciala, capabila sa te iubeasca si sa te inteleaga.

Sub influenta opozitiei dintre Venus si Pluton din 15 august, dorinta de a te cufunda si delecta in dragoste devine foarte puternica, insa niste piedici interioare par a-ti stavili exprimarea acestui lucru. Acest aspect astral poate determina unii nativi din Capricorn sa se indragosteasca de persoane cu totul diferite de ei, aflate deja intr-o relatie de cuplu sau care vor sa se bucure doar de o scurta aventura erotica. Cu atat mai mult, este indicat ca cei nascuti in Capricorn sa isi mentina standardele inalte, si sa nu se angajeze intr-o poveste amoroasa avand potentialul de a-i dezamagi sau a le rani grav sentimentele.

Nazuinta de a crea o armonie perfecta in legatura ta de dragoste pare a fi nestavilita ca efect al Lunii rasarite pe 17 august in a opta casa a Capricornului (casa sexualitatii). Fii totusi atent sa nu devii prea posesiv fata de persoana iubita.


Horoscopul carierei si banilor Capricornului in august 2012


Un excesiv atasamant fata de bani si valorile materiale pare a-ti da tarcoale pe 2 septembrie, ca urmare a Lunii pline ivite in cea de-a doua casa a Capricornului (casa banilor si resurselor). In acest context, poti fi prins cu usurinta de ispita unei afaceri foarte avantajoase la prima vedere, dar care se poate dovedi, in cele din urma, un esec de proportii. Nu te avanta in cheltuieli excesive si nu iti pune semnatura pe nici un contract de mare insemnatate!

O treptata revenire din punct de vedere financiar se intrevede din 8 august, ca urmare a iesirii planetei Mercur din tranzitul retrograd in cea de-a opta casa a Capricornului (casa transformarii). Daca vrei sa obtii un imprumut, acesta ti se poate oferi pe tava, insa ar fi mai intelept sa iti revezi niste resurse uitate sau neglijate de ceva timp. Niste initiative financiare care te bantuie de mult pot fi aplicate cu succes, cu conditia de a le sorta si a le reanaliza cu grija mai inainte.

Luna noua rasarita pe 17 august in Leu iti ofera oportunitati excelente de a initia un plan financiar sau de a te implica intr-o afacere profitabila. Proiectele pe care le incepi acum vor ajunge sa isi arate intru totul roadele peste cateva luni.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna august 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : august 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu :

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Barbatul Capricorn - Dragoste si cucerire

Horoscop Capricorn iulie 2012
Horoscop Capricorn august 2012 Horoscop Capricorn august 2012 Reviewed by Diana Popescu on iulie 29, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.