Horoscop Leu august 2012

Horoscopul Leului din luna august 2012 anticipeaza un interval de timp dedicat transformarii felului cum esti perceput de ceilalti, unei benefice integrari in lume si unor tensiuni sau chiar crancene dispute in relatiile familiale.

Pe 2 august, Luna plina din Varsator da nastere tendintei de a fi extrem de critic si a cauta, cu tot dinandinsul, nod in papura celor din jurul tau. Cu atat mai mult, trebuie sa fii cat mai flexibil, sa nu iti impui cu orice pret punctele de vedere si sa te straduiesti a te integra in lume. Daca ajungi la vreun conflict acum, iti este foarte greu sa ramai obiectiv si sa te detasezi emotional.

Imprejurarile vietii par a te solicita din 7 august, ca efect al calatoriei lui Venus in Rac, sa daruiesti din plin fara a te astepta sa primesti prea mult in schimb. Poate fi vorba despre un sprijin acordat unei persoane apropiate aflate in dificultate, sau de necesitatea de a-ti ajuta parintii si a reinchega o legatura afectiva cu ei.

Dupa un timp de framantari interioare, odata cu 8 august, ca urmare a revenirii lui Mercur in aspect direct, te poti concentra din nou asupra unor planuri ambitioase, inclusiv asupra regandirii felului cum te infatisezi celorlalti. Esti gata sa reintri in ritmurile alerte ale existentei si sa exploatezi noi oportunitati din domeniul financiar si cel social. Ai sansa de a-ti dovedi abilitatile de lider.

Luna noua rasarita pe 17 august in Leu si intaia ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior) marcheaza inceputul unui nou ciclu selenar al vietii tale. Preocuparea pentru imaginea personala oferita lumii se accentueaza, insotita de nazuinta de a te dedica unui stil de viata mai sanatos. Este de asteptat sa ai de a face cu noi oameni si situatii de viata inedite, asa ca nu ar fi rau sa fii mereu pregatit a da tot ce ai mai bun in tine.

Trigonul dintre Mercur si Venus din 18 august anunta o perioada prielnica intalnirilor si evenimentelor sociale, comunicarii reale si virtuale. Mai mult decat atat, astfel de conjuncturi au potentialul de a-ti oferi neasteptate castiguri spirituale si materiale. Intuitia iti este un aliat de nadejde, iar ideile spontane, inedite, iti inlesnesc afirmarea.

Niste circumstante carora nu prea ai cum sa le faci fata iti ocupa timpul din 23 august cu familia si parintii, sub impactul calatoriei lui Marte in Scorpion si a patra ta casa (casa radacinilor si caminului). Problemele familiale nu au cum sa iti insenineze viata, tinzand sa ti-o tensioneze la maximum. Acest tranzit aduce de multe ori o perioada mai curand stresanta, in care vechi ori nemarturisite conflicte cu partenerul de viata sau parintii (in special cu mama) par se reactualiza pe nepusa masa.


Horoscopul dragostei Leului in august 2012


Luna plina aparuta pe 2 august in a saptea casa a Leului (casa paterneriatului si relatiilor interumane) iti indreapta atentia spre dragoste si persona iubita. Este o vreme nemaipomenita pentru impartasirea erotica sau sentimentale dintre doi statornici partneri ai unei relatii de cuplu.

Tranzitul inceput de Venus, pe 7 august, in a douasprezecea casa a Leului vesteste o perioada marcata de o intensa conexiune sufleteasca sau spirituala cu finta indragita. Daca unii Lei se simt bine lasandu-si deoparte interesele si facand notabile sacrificii pentru partenerul din relatia de iubire, alti nativi din aceasta zodie par a fi strabatuti de o secreta dezamagire, provocata de simtamantul ca sunt folositi de cel / cea pe care o iubesc.


Horoscopul carierei si banilor Leului in august 2012


Din 22 august, Soarele ivit in Fecioara si a doua casa a Leului (casa banilor si resurselor) te provoaca sa te tii mortis de chestiunile materiale ale existentei. Daca esti in bani, nevoia de a-ti asigura securitate financiara te indeamna sa acumulezi cat mai multe proprietati cu o valoarea crescanda de-a lungul timpului. Daca esti indeajuns de perseverent si te lasi sfatuit de intuitie, ai ocazia de a-ti mari consistent contul din banca. In acelasi timp, imboldit de nevoia de a te simti cat mai bine, pari a fi strabatut de o ispita aproape irestibila de a umbla prea des in portofel.

Incepand cu 31 august, tranzitul planetei Mercur in Fecioara si a doua ta casa da ghes pe mai departe dorintei de a-ti analiza situatia financiara si a face pasi importanti pentru a ti-o ameliora.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna august 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : august 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu :

Barbatul Leu - Dragoste si cucerire

Zodia Leului - Citate, aforisme, maxime

Horoscop Leu iulie 2012
Horoscop Leu august 2012 Horoscop Leu august 2012 Reviewed by Diana Popescu on iulie 27, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.