Horoscop Leu septembrie 2012

Horoscopul Leului din luna septembrie 2012 pune accentul pe colaborarea cu oamenii din preajma, pe dorinta imperioasa de te delecta intru traire, dar si pe tendinta autodistructiva de a pierde dintr-un capriciu tot ceea ce ai acumulat cu greu in timp.

Cu greu poti face fata ispitelor vietii odata cu 6 septembrie, ziua de debut a tranzitului lui Venus in Leu. Simti nevoia sa traiesti din plin! Nu e nimic rau in asta atat vreme cat nu jignesti sentimentele unor oameni apropiati sau nu ratezi niste cai ale destinului catre care te-ai straduit din greu sa ajungi. Esti inclinat sa acorzi o sporita atentie felului cum arati, sa iti intensifici cumva atractivitatea si sa iti maresti popularitatea. Cei din jurul tau nu raman nesimtitori la aceste transformari, si par a te aprecia intr-o mai mare masura.

Cuadratul lui Venus cu Uranus din 13 septembrie pune paie pe foc impulsului de a te lasa in voia placerilor existentei, continuand sa iti puna in pericol perseverenta in urmarirea unor teluri ambitioase. Nu risca pierderea unor prietenii de dragul unor distractii de moment!

Incepand cu 16 septembrie, vizita planetei Mercur in teritoriile Balantei si ale celei de-a treia casa a Leului te inzestreaza cu o acerba curiozitate, o putere de convingere de zile mari si capacitatea de a indeplini mai multe lucruri deodata. Se anunta o perioada brazdata de numeroase responsabilitati si obligatii zilnice, intalniri cu amicii, cunostiintele si rudele. Nu este exclusa si predispozitia de a face mari valuri pentru chestiuni insignifiante. Comunicarea cu cei din preajma si scurtele calatorii iti deschid mereu noi perspective. Stresul te poate coplesi fara sa iti dai seama, asa ca ar fi de recomandat sa iti rezervi cat mai mult timp relaxarii.

Luna noua aparuta tot pe 16 septembrie in Fecioara exprima necesitatea de a-ti simplifica viata, astfel incat sa ai posibilitatea de a intra mai profund in contact cu fiinta ta interioara. Ai ocazia de a pune bazele unor importante transformari din viitorul apropiat.

In ziua de 20 septembrie, sextilul dintre Venus si Jupiter furnizeaza o influenta benefica cooperarii si integrarii printre oameni. Consideratia pentru ceilalti este rasplatita cu aceeasi moneda, iar increderea reciproca este pe cale sa faca minuni.

Explorarea mediului tau ambiant, inchegarea de noi contacte umane, regasirea propriilor interese in cele ale persoanelor din imediata ta apropiere, sunt toate caracteristici recunoscute ale tranzitului Soarelui, inceput pe 22 septembrie, in Balanta si a treia casa a Leului. Acorda-le celorlalti mai mult sprijin si ei nu vor intarzia sa iti dea o mana de ajutor. Amicii, rudele, colegii de munca par a-ti marca mult mai pregnant existenta in acest ciclu solar. Capacitatea de a-ti exprima cu claritate si convingere ideile si opiniile reprezinta o ambitie statornica acum. Interesat de o multitudine de lucruri, cu greu reusesti sa te concentrezi asupra unui singur proiect.

Pe 30 septembrie, Luna plina ivita in Berbec si a noua casa a Leului, da amploare unor tendinte clar impuse pana acum. Din nou, pari a fi amator de a-ti trai viata la maximum si a-ti lasa deoparte credintele si obiectivele ambitioase pentru a te cufunda in distractii si placeri. Atentie! Cantecul sirenelor mascheaza nenumarate si nebanuite riscuri!


Horoscopul dragostei Leului in septembrie 2012


Sensibilitatea la frumuseste si dorinta nestavilita de a te bucura de deliciile dragostei nu iti dau deloc pace din 6 septembrie, ca urmare a calatoriei planetei Venus in prima casa a Leului. Uneori, aceasta tendinta nu te apropie de o autentica impartasire a iubirii, satisfacandu-ti doar nazuinta de a te simti placut ori admirat.

Pe 20 septembrie, sextilul lui Venus cu Jupiter aduce o atmosfera destinsa , de sinceritate si daruire in relatiile de cuplu. Esti mult mai deschis fata de fiinta indragita, iar aceasta nu se poate abtine sa nu se deschida catre tine.

Un aspect astral contradictoriu, cuadratul dintre Venus si Marte din 27 septembrie poate aduce intense satisfactii erotice, dar si dureroase frustrari sentimentale. Este posibil sa apara un confict in cuplu legat de aspiratiile opuse a doi parteneri. Daca unul dintre iubiti pare a fi atras de latura senzuala a iubirii, celalalt tinde sa vada dragostea dintr-un punct de vedere mai curand platonic.


Horoscopul carierei si banilor Leului in septembrie 2012


Pe 16 septembrie, Luna noua din a doua casa a Leului semnifica, de obicei, o adanca preocupare pentru latura financiara a existentei. Cu atat mai mult, ar trebui sa realizezi ca nu totul poate fi cumparat. Adeseori, autenticele comori sunt ingropate nu in lumea exterioara, ci in universul nostru interior.

Odata cu 18 septembrie, revenirea lui Pluton in aspect direct in Capricorn si a zecea casa a Leului indica sansa de a depasi niste tendinte paguboase legate de zona profesionala, cum ar fi o totala dependenta fata de munca sau impresia (gresita) ca nu posezi calitatile indispensabile jobului pe care ti l-ai ales. Odata trecut peste aceste obstacole, ai sansa de a-ti focaliza cu folos energia spre oportunitati neglijate pana acum.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna septembrie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : septembrie 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu:

Barbatul Leu - Dragoste si cucerire

Zodia Leului - Citate, aforisme, maxime

Horoscop Leu august 2012

Horoscop Leu septembrie 2012 Horoscop Leu septembrie 2012 Reviewed by Diana Popescu on august 28, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.