Horoscop Varsator septembrie 2012

Horoscopul Varsatorului din luna septembrie 2012 anticipeaza o vreme traversata de ambitioase idealuri si impulsul de a te desprinde de plictisitoarele ritmuri cotidiene.

Din 6 septembrie, vizita lui Venus in Leu iti aduce numeroase oportunitati in viata sociala si profesionala, mai cu seama in cadrul relatiilor de parteneriat. Esti tentat sa te retragi din activitatile de grup ori evenimentele ce aduna persoane despre care nu stii prea multe, fiind atras, mai  degraba, de legatura statornica si solida cu oamenii (asociatii) de care esti conectat printr-o incredere reciproca.

Apetitul pentru existenta cotidiana si dimensiunea practica a realitatii dispare intru totul odata cu 16 septembrie, sub impactul tranzitului lui Mercur in Balanta si a noua casa a Varsatorului. Mintea ti se indreapta spre inalte viziuni si idealuri , asa ca, departe de a te apleca asupra detaliilor, ai tendinta de a vedea lumea dintr-o cat mai cuprinzatoare perspectiva. Esti deschis intru totul catre cunoastere, si se prefigureaza comunicarea cu o persoana aflata pe indepartate meleaguri. Zborul spre marete visuri te face sa neglijezi aspecte uneori importante ale traiului de zi cu zi.

Influenta Lunii noi ivite pe 16 septembrie in cerurile Fecioarei se manifesta printr-o efervescenta stare emotiva si prin aspiratia de a te regasi in orice fiinta sau lucru din universul inconjurator. Totodata, efluviile lunare au potentialul de a da nastere unor adanci transformari ale personalitatii.

Incepand cu 18 septembrie, revenirea lui Pluton in aspect direct in Capricorn si a douasprezecea casa a Varsatorului te ajuta sa iti recastigi controlul asupra unor zone neglijate ale fiintei. Regasirea unor oameni de care te leaga vechi amintiri iti este de un real folos in intelegerea trecutului si a modului cum te-ai format pana in prezent. Daca unele temeri subconstiente te-au determinat sa fii sovaielnic in constientizarea rolului tau in lume, acum acest demers nu iti mai aseza in fata nici o bariera interioara.

Soarele intrat pe 22 septembrie in tranzit in teritoriile Balantei accentueaza influentele mercuriene, indepartandu-te, cu insistenta, de grijile zilnice. Mai mult decat in oricare alta perioada a anului, vrei sa iti deraiezi destinul de pe drumul stabilit cu minutiozitate de altii. Chemarea catre aventura se impleteste cu nazuinta de a gasi un sens mai inaltator al vietii tale. Esti ispitit de orice iese din comun, din impovaratoare obisnuinte si tabieturi. In acest context, ar fi indicat sa iti iei o vacanta, in cursul careia sa poti explora taramuri virgine ale lumii exterioare ori interioare. Din nou, singura problema ce se poate ivi consta in pierderea contactului cu responsabilitatile si importantele amanunte ale existentei.

Luna plina rasarita pe 30 septembrie in Berbec te poate inspira in descoperirea unor inedite semnificatii in cele mai banale imprejurari si lucruri din viata de zi cu zi. De asemeni, aceasta Luna plina intensifica subiectivismul in comunicarea cu ceilalti. Straduieste-te sa isi stapanesti sentimentele si emotiile coplesitoare si sa te lepezi de orice fel de automatism. Daca pasesti prin viata cu ochii inchisi, convins ca stii totul despre calea ta, risti sa pici in imprevizibile capcane.


Horoscopul dragostei Varsatorului in septembrie 2012


Tranzitul planetei Venus in cea de-a saptea casa a Varsatorului te imboldeste sa aduci mai multa seninatate si armonie in viata de cuplu. Esti gata sa treci peste orgolii personale si sa faci aproape orice compromis capabil a aduce fericirea in ochii persoanei iubite. Varsatorii singuri pot simti extrem de intens nevoia de a-si intalni un mult visat suflet pereche.

Efluviile Lunii pline aparute pe 30 septembrie in a treia ta casa iti pune pe jar sentimentalismul si tandretea. Atata vreme cat ai alaturi un partener demn de incredere, ai ocazia de a-ti elibera sufletul si a-ti marturisi iubirea, temerile si sperantele.


Horoscopul carierei si banilor Varsatorului in septembrie 2012


Luna noua din a opta casa a Varsatorului iti ofera, odata cu 16 septembrie, excelente ocazii pentru inceperea unui ambitios plan financiar sau initierea unei afaceri la care visezi de mult timp.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna septembrie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : septembrie 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu:

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Barbatul Varsator - Dragoste si cucerire

Horoscop Varsator august 2012
Horoscop Varsator septembrie 2012 Horoscop Varsator septembrie 2012 Reviewed by Diana Popescu on august 30, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.