Horoscop Rac octombrie 2012

Horoscopul Racului din luna octombrie 2012 prefigureaza o fericita deschidere catre prieteni, familie si partenerul de viata, oportunitatea de a-ti focaliza cu succes creativitatea spre teluri cat mai concrete, si un climat promitator in viata profesionala.

Din 3 octombrie, tranzitul lui Venus in Fecioara te poate insipira sa te regasesti, intr-o sporita masura, in preocupari artistice sau culturale. Relatiile cu prietenii devin mai calde si sunt favorizate scurtele calatorii si implicarea in viata sociala.

Jupiter retrograd in Gemeni este asociat, odata cu 4 octombrie, cu calatorii sau drumuri paguboase. Poti fi silit sa stai o vreme departe de casa ori familie. Atentie la tendinta unor cunoscuti de a te barfi pe la spate! Nu te lasa in voia unor obisnuinte nesanatoase si increde-te mai putin in oamenii despre care nu stii prea multe.

Calatoria lui Mercur in Scorpion iti daruieste agilitate a mintii si te sprijina in initierea unor proiecte creative incepand cu data de 5 octombrie. Ai ocazia de a realiza un  lucru deosebit daca te orientezi catre o aptitudine de-a ta cu care te mandresti. Pe de alta parte, pari a fi preocupat de a descoperi noi cai de a te bucura de viata. Este posibil sa ti se ofere sansa de a vorbi in fata unei multimi de oameni.

Redefinirea interioara a fiintei tale ce a avut loc de-a lungul tranzitului lui Saturn in primele tale patru case se cere verificata in interactiunea cu ceilalti odata cu 6 octombrie, ziua de debut a tranzitului planetei Saturn in Scorpion si a cincea casa a Racului. Pari a-ti canaliza creativitatea pe niste fagasuri mult mai disciplinate, avand astfel capacitatea de a obtine rezultate concrete ale eforturilor tale. Acest aspect astral iti poate sublinia necesitatea de a te cunoaste pe tine insuti prin intermediul unor actiuni cat mai sistematice si mai perseverente.

Luna noua, ivita pe 15 octombrie in Balanta, te imboldeste sa acorzi o mai mare atentie casei si oamenilor apropiati. Curatenia, punerea in ordine a locuintei si a spatiului personal iti pot da senzatia ca iti organizezi astfel mintea si intreaga viata. Pari a fi dornic sa petreci mai mult timp cu familia, sa iti reinchegi relatiile cu rudele si sa iti arati, neingradit de nimic, afectiunea. Intuitia ti se redesteapta, asa ca te poti calauzi cu incredere dupa semnalele pe care ti le trimite.

Odata cu 23 octombrie, Soarele poposeste in Scorpion, dand din nou aripi creativitatii si exprimarii autentice a universului interior. Viata incepe a semana cu o joaca de copii, plina de nebanuite delicii si surprize placute. Increderea in propria-ti persoana te ajuta sa profiti de orice oportunitate aflata in preajma ta.

O intensificare a influentelor Lunii noi este de asteptat sa isi faca loc in existenta ta din 28 octombrie, ca urmare a tranzitului lui Venus in Balanta si a patra casa a Racului. Legatura cu familia si parintii devine o prioritate, iar dragostea este, cu precadere, de partea nativilor casatoriti ori aflati intr-o relatie de cuplu de cursa lunga. Evita sa te rasfeti excesiv cu mancaruri grase si dulciuri.

Detaliile existentei cotidiene necesita o mare focalizare din 29 octombrie. Parcursul lui Mercur in Sagetator face ca problemele zilnice sa iti acapareze timpul si mintea, lasandu-ti putin ragaz pentru a-ti trage sufletul. Indeplineste-ti degraba responsabilitatile si obligatiile, astfel incat sa acorzi mai mult timp placerilor si pasiunilor tale.

Pe 29 octombrie, Luna plina din Taur si a unsprezecea casa a Racului poate sa marcheze rezolvarea unor dileme legate de un prieten, fie ca este vorba despre o cearta, fie despre o totala instrainare. Totodata, ai ocazia de a-ti invigora relatiile cu amicii, petrecand ceva mai multe vreme impreuna cu ei sau fiindu-le alaturi la greu. Chestiunile materiale ti se par a fi insignifiante in comparatie cu satisfactia de a fi aproape de oameni asemeni tie. In acest context, te poti separa de un grup de persoane ce nu se mai ridica la inaltimea asteptarilor tale, pentru a adera la un alt colectiv, mai potrivit aspiratiilor ce te insufletesc. Pozitia detinuta in lume ori societate reprezinta un subiect statornic in mintea ta.


Horoscopul dragostei Racului in octombrie 2012


Prezenta planetei Venus in a treia casa a Racului faciliteaza, din 3 octombrie, o intensa si autentica comunicare cu fiinta iubita. Esti capabil sa iti transmiti, cu o impresionanta expresivitate, sentimentele care iti strabat sufletul.

Flirtul poate deveni o ispita constanta din 5 octombrie, ca efect al tranzitului lui Mercur in a cincea casa a Racului. Este un ciclu prielnic initierii unor schimbari in viata amoroasa. Dialogul cu partenerul de cuplu se distinge prin onestitate si incarcatura emotionala.

Din 6 octombrie, sub impactul tranzitului lui Saturn in a sasea ta casa, aventurile romantice ori relatiile de dragoste pot sa iti limiteze proaspata exprimare a personalitatii. In acelasi timp, este posibil sa faci cateva revelatoare descoperiri despre tine insuti prin mijlocirea unor legaturi de iubire. In ambele cazuri, nu trebuie sa eziti a lua niste decizii poate dureroase, necesare continuarii procesului de evolutie personala.

Pe 15 octombrie, Luna noua din a patra casa a Racului te impulsioneaza sa te apropii cat poti de mult de partenerul de cuplu, a carui simpla prezenta are darul de a te intari si a te face sigur pe tine.

Soarele colinda, din 23 octombrie, a cincea ta casa, reaprinzand scanteia sperantei in dragoste in randul nativilor singuri din Rac. Pe de alta parte, Racii aflati deja intr-o legatura de cuplu au prilejul de a isi revitaliza conexiunea cu persoana iubita.


Horoscopul carierei si banilor Racului in octombrie 2012


Odata cu 4 octombrie, tranzitul retrograd al lui Jupiter in a douasprezecea casa a Racului favorizeaza risipa de bani in decursul unei calatorii. Ai mare grija la felul cum investesti. Cei aflati intr-un parteneriat de afaceri se pot astepta unele pierderi financiare.

Marte patrunde pe 7 octombrie in Sagetator si a sasea ta casa vestind schimbari serioase in cariera si activitatea zilnica. Pari a fi strabatut de un proaspat entuziasm la locul de munca. Dorinta de a-ti dovedi abilitatile si sarguinta este, in mod sigur, mai coplesitoare decat altadata. Pari a fi chiar intolerant fata de comoditate, mobilizandu-i si pe altii sa dea tot ce au mai bun in ei. Apleca-te cu grija asupra detaliilor. Nu iti pierde cumpatul si nu te lasa parada furiei din pricina unor limitari ce ti se impun. Daca simti ca oboseala si stresul devin poveri din ce in ce mai grele, las-o mai moale si conserva-ti energiile.

Luna plina din a patra casa a Racului accentueaza tendintele anterioare. Sarcinile primite par a ti se pottivi ca o manusa, iar eficienta poate ajunge la un varf cu conditia de a nu te lasa intimidat de o perspectiva prea ampla asupra carierei. Ai predispozitia de a-ti perfectiona abilitatile, de a fi permanent in miscare, mereu in contact cu colegii si sefii. Talentul organizatoric iti iese in evidenta, cu atat mai mult cu cat ai in fata niste proiecte laborioase, de detaliu.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna octombrie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : octombrie 2012 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":

http://godessdiana88sex1.blogspot.com/2012/03/barbatul-rac-dragoste-si-cucerire.html

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscop Rac 2013

Horoscop Rac septembrie 2012
Horoscop Rac octombrie 2012 Horoscop Rac octombrie 2012 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 26, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.