Horoscop Leu decembrie 2012

Horoscopul Leului in decembrie 2012 deschide larg portile unei efervescente pofte de viata, unei fericite si implinitoare vieti amoroase, si unei creativitati menite a inlatura vechi si sacaitoare blocaje ori dificultati.

Distractiile si placerile vietii ajung pe primul plan odata cu 11 decembrie, ca efect al tranzitului lui Mercur in Sagetator. Mintea pare a-ti fi acaparata de ingenioase jocuri intelectuale, dar si de desfatari elevate, tinand de arta si cultura. Creativitatea tinde a-ti da in clocot, inspirandu-ti promitatoare proiecte de viitor. Ai sansa de a te afirma daca te lasi in voia unui talent sau a unei inzestrari native cu care te mandresti. Este posibil sa fii pus in situatia de a vorbi, cu maiestrie si persuasiune, in fata unei largi audiente.

Daca te-ai simtit impiedicat sa iti largesti orizonturile prin mijlocirea unor calatorii, studii sau a unei credinte interioare, odata cu 13 decembrie o mare parte a barierelor asezate in drumul tau sunt pe cale sa dispara, gratie revenirii lui Uranus in aspect direct in Berbec si a noua casa a Leului. Poti coplesit de nazuinta de a te inalta deasupra traiului cotidian, sau de a descifra majore semnificatii in aparent maruntele detalii ale existentei de zi cu zi. O palpitanta aventura, interioara ori exterioara, este mai mult decat necesara in aceasta conjunctura astrala.

Luna noua, rasarita pe 13 decembrie in cerurile Sagetatorului, continua sa iti stimuleze inspiratia, setea de frumusete si ispitita de a te scalda in placerile existentei. Personalitatea ti se revarsa catre lume, dandu-ti apa la moara nevoii de a fi remarcat de cei din jur, mai ales de catre oamenii dragi tie.

Ei bine, din 16 decembrie, prezenta lui Venus in Sagetator nu face decat sa intensifice tendintele lui Mercur si ale Lunii, aducandu-ti in al saptelea cer aspiratia de a trai din plin si a te delecta mai cu seama prin mijlocirea unor evenimente artistice si culturale, a unor alese concerte ori spectacole. Impulsurile creative atrag atentia asupra ta si iti ofera sansa de a te exprima cu succes in proiecte incepute mai demult ori in forme in care improvizatia pare a ingenunchea indelungate straduinte.

Lucrurile bine facute, purtand inconfundabila ta semnatura, devin o prioritate odata cu 21 decembrie, ca urmare a tranzitului Soarelui in Capricorn. Ai in fata un ciclu solar oportun examinarii felului cum iti utilizezi timpul si energia in asa fel incat sa dai tot ce ai mai bun in tine. Starea de sanatate pare sa te preocupe intr-o mai mare masura. Ti se poate sugera sa incepi un alt stil de viata, bazat pe obiceiuri sanatoare, cuprinzand o noua dieta sau un ambitios program de fitness.

De pe 26 decembrie, odata cu intrarea planetei Marte in Varsator, ti se sugereaza ca ar trebui sa iei hotarari decisive si incetezi sa eviti controversele. Incearca sa iti regandesti echilibrul dintre supunere si indrazneala. Daca pana acum ai ocolit confruntarile, ar fi cazul sa schimbi macazul. Desigur, atat in plan social, cat si profesional, este necesar sa cooperezi, insa este la fel de necesar sa iti pastrezi si afirmi identitatea. Este timpul sa arati cine esti cu adevarat si sa iti impui valoarea.

Fii atent sa nu iti dezvalui secretele sau sa nu spui prea multe lucruri despre tine insuti in preajma zilei de 28 decembrie, atunci cand Luna plina isi face aparitia in sectorul Racului si a douasprezecea casa a Leului. Aceasta Luna plina tinde a-ti exacerba sensibilitatea, mai ales in viata emotionala si sentimentala. Esti pandit de pericolul de a-ti ascunde de tine insuti pornirile subconstiente, devenind in acest fel sclavul lor. Poti fi in contact cu zonele cele mai profunde ale fiintei tale, visele ori amintirile incercand sa aduca la lumina aspecte ale existentei pe care le neglijezi.

Din 31 decembrie, patrunderea lui Mercur in teritoriile Capricornului marcheaza un interval de timp excelent pentru alegerea graului de neghina existentei cotidiene. Poti fi inclinat sa te adancesti in tot felul de detalii plictisitoare, dar necesare. Intretinerea si imbunatatirea starii de sanatate se poate impune din nou ca o intaietate.


Horoscopul dragostei Leului in decembrie 2012


Din 11 decembrie, prezenta planetei Mercur in a cincea ta casa deschide calea unor schimbari in bine in viata amoroasa. Sinceritatea comunicarii cu persoana iubita se impleteste cu dorinta reciproca a unei autentice comuniuni. Nativii singuri din Leu par a se complace in ispititoare si promitatoare flirturi.

Romantismul iubirii te invaluie si mai staruitor gratie Lunii noi aparute pe 13 decembrie in a cincea casa a Leului. Daca esti deja intr-o relatie de cuplu, ai prilejul de a reimprospata sau revitaliza conexiunea cu partenerul tau. Daca esti inca singur, efluviile selenare iti favorizeaza initierea unei legaturi de dragoste cu cineva cu adevarat special.

Spontaneitatea trairii si exprimarii dragostei nu are cum sa nu iti impresioneze iubitul / iubita incepand cu 16 decembrie, sub impactul tranzitului lui Venus in a cincea ta casa. Treci printr-o perioada extrem de norocoasa in dragoste, farmecul personal iti este un aliat de nadejde, asa ca nu lasa sa treaca pe langa tine oportunitati amoroase cu care, poate, nu te vei mai intalni multa vreme.

Nevoia de a avea alaturi o persoana care sa daruiasca si sa ii fie daruita dragostea poate deveni aproape dureroasa pentru Leii singuri din 26 decembrie, ziua de debut a tranzitului lui Marte in a saptea casa a Leului. Unii nativi solitari par a fi atrasi irezistibil de cineva aflat in preajma lor. La urma urmei, Craciunul si sarbatorile de iarna reprezinta cele mai prielnice ocazii de a impartasi ori a dovedi iubirea. Pe de alta parte, legaturile de cuplu superficiale ori false sunt mai aproape decat oricand de o definitiva destramare.


Horoscopul carierei si banilor Leului in decembrie 2012


Odata cu 21 decembrie, Soarele aflat in cea de-a sasea casa a Leului te focalizeaza asupra muncii si a indeplinirii cat mai constincioase a sarcinilor de la serviciu. Vrei sa iti demonstrezi cu tot dinandinsul eficienta si sa iti perfectionezi aptitudinile profesionale. Chiar daca poti fi apreciat pentru rezultatele tale, pari a gasi mai curand satisfactie in treburile duse asa cum trebuie pana la capat. In cazul cand rutina zilnica legata de job nu iti este pe plac in acest context astral, trebuie sa descoperi ce imbunatatiri ai putea sa ii aduci.

Munca pare a-ti oferi reale impliniri incepand cu 31 decembrie, ca efect al tranzitului lui Mercur in a sasea ta casa. Se anunta, oare, o vacanta cam scurta de Anul Nou? Oricum, esti predispus sa iti ameliorezi abilitatile ce iti sprijina inaintarea in cariera si este posibil sa fii angrenat intr-o gramada de sarcini si responsabilitati.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna decembrie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : decembrie 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Zodia Leului - Citate, aforisme, maxime

Horoscop Leu 2013

Horoscop Leu noiembrie 2012
Horoscop Leu decembrie 2012 Horoscop Leu decembrie 2012 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 26, 2012 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.