Horoscop dragoste 2013 - Leu

Horoscopul dragostei 2013 ii avertizeaza pe curajosii, ambitiosii si pasionalii nativi din Leu sa abordeze cu precautie orice eveniment tinand de viata amoroasa, si sa se fereasca de sagetile otravite ale geloziei, superficialitatii si posesivitatii. Spiritul liber al nativilor din aceasta zodie, increderea lor in propriile forte si spiritul lor de aventura ii atrag pe oamenii din jurul lor.

In viata amoroasa, ei incerca sa se situeze pe o pozitie dominanta si sa isi controleze cu strictete emotivitatea. De asemenea, Leii incerca sa iasa mereu in evidenta si, de obicei, accepta foarte greu sa fie respinsi in dragoste. Tocmai de aceea, persoanele care se implica intr-o relatie cu ei in anul 2013, trebuie sa fie cat se poate de prudente. Daca i se pare ca nu este admirat indeajuns sau ca nu i se recunosc meritele de catre partenerul sau de cuplu, un Leu este inclinat sa se raceasca afectiv si sa isi asume o atitudine de cruda indiferenta. Asadar, daca ajungi sa te intanesti cu un barbat sau o femeie din acest semn zodiacal, nu uita niciodata sa iti complimentezi si sa iti flatezi eventualul partener cu cuvinte frumoase, inspirate, dar si cu mici si bine alese cadouri.

Nevoia de popularitate este o trasatura recunoscuta a personalitatii Leului. Desi adora sa fie placut de toata lumea si se poate deda uneori catorva marunte flirturi, el tinde totusi sa ramana extrem de sincer si deschis in dragoste. Loialitatea reprezinta una din caracteristicile sale de baza, care il ajuta sa isi cladeasca o relatie solida cu persoana iubita sau sotul / sotia. Leul ramane mereu onest si dedicat fata de cei pe care ii indrageste si isi doreste ca partenerul sau sa ii raspunda cu aceeasi moneda. Daca li se inseala in mod grav increderea, Leii pun capat pentru totdeuna, fara nici o ezitare, unei legaturi de iubire.

Barbatul Leu in 2013

Barbatul Leu este increzator in el insusi, puternic, spiritual, aventuros si plin de energie. Persoanele de sex opus rezista cu greu magiei emanate de stralucirea sau chiar maretia lui. Din acest motiv, Leii au sansa de a fi antrenati in mai multe povesti de dragoste decat celelalte zodii. Cu toate acestea, potrivit horoscopul dragostei 2013, in noul an ei trebuie sa isi cantareasca cu grija sentimentele si emotiile inspirate de viata amoroasa. O relatie serioasa cu un astfel de barbat poate fi traversata de multe si dramatice suisuri si coborasuri.
Barbatii din zodia Leului sunt posedati de o adevarata patima pentru frumusete, si sunt cu usurinta atrasi de o femeie plina de nuri. Le place sa fie admirati de femei frumoase si adeseori se pot avanta intr-o promitatoare relatie de iubire alaturi de o femeie care stie cum sa ii faca sa se simta speciali. Desi sunt autoritari, Leii pot fi foarte tandri si capabili a-si proteja si rasfata fata iubita.
Daca un barbat Leu ajunge intr-o legatura serioasa de cuplu in 2013, el ar trebui sa i se dedice in intregime acesteia. Farmecul si inclinatia lui de a ramane mereu fidel ii ofera sanse sporite in noul an de a-si reinvigora conexiunea cu partenera si chiar de a se indrepta catre o casatorie.

Femeia Leu in 2013

Femeia Leu este, de cele mai multe ori, atractiva, inteligenta si orientata catre o viata amoroasa iesite din tiparele banalitatii. Potentialul ei energetic si natura sa grijulie, iubitoare, o fac o partenera potrivita pentru barbatii interesati cu adevarat de o relatie stabila, de cursa lunga. Conform horoscopul dragostei 2013, femeile singure din zodia Leului ce aspira sa se marite cu un barbat capabil a le inlesni inaltarea statutului social vor avea multe oportunitati de a intalni persoana la care viseaza. Nu trebuie uitat, ca atat banii, cat si pasiunea, sunt doua puncte sensibile ale fetelor Leu!
Totodata, aceste urmase ale Evei sunt incantate de admiratia cu care sunt privite in tot ceea ce fac, asa ca barbatii care jinduiesc la inima lor trabuie sa aiba mereu in arsenal vorbele alese potrivite a le alimenta orgoliul. Desi sunt ponegrite a fi laudaroase, femeile nascute in zodia leului au capacitatea de a pastra discretia in jurul legaturii lor amoroase, si a-si dovedi sentimentele profunde oamenilor in care se incred.

Horoscop dragoste Leu 2013 - Ianuarie, februarie, martie

Tranziturile lui Mercur, Venus si Soarelui din aceasta perioada indreptatesc inchegarea unor relatii de cuplu prin mijlocirea relevarii, cu prospetime, a intereselor comune si a afectiunii reciproce. Senzualitatea din dragoste se intensifica gratie parcusului inceput in martie de planeta Marte in sectorul Pestilor.

Horoscop dragoste Leu 2013 - Aprilie, mai, iunie

Viata amoroasa tinde sa se intersecteze cu cea profesionala sau de afaceri, iar amicitia dintre partenerii de cuplu deschide nebanuite cai de interactiune in impartasirea afectiva. Prezenta lui Venus in Rac favorizeaza initierea unei povesti de dragoste secrete, iar Neptun devenit retrograd in Pesti pune accentul pe impulsurile erotice si este in stare de a da nastere unei apropieri idealiste, lipsite de perspectiva, fata de o persoana aparent foarte atractiva. Catre sfarsitul lui iunie, patrunderea lui Jupiter in Rac provoaca niste schimbari de esenta, netezind calea spre o idila mai curand spirituala decat pasionala.

Horoscop dragoste Leu 2013 - Iulie, august, septembrie

In acest interval de timp, nativii din Leu au prilejul de a se simti mai increzatori in farmecul lor personal. Ei trebuie, totusi, sa fie atenti la posibilitatea de a indeparta o (eventuala) persoana iubita prin predispozitia lor de a se considera buricul pamantului. Daca reusesc sa treaca peste acest hop, Leii sunt pe cale sa se deschida spre o profunda comunicare in legatura de dragoste, si chiar sa isi planifice o oficializare a relatiei de cuplu.

Horoscop dragoste Leu 2013 - Octombrie, noiembrie, decembrie

In cea dintai parte a acestei perioade, incursiunile lui Mercur si Venus in Sagetator creaza conditiile unei armonizari si revitalizari ale conexiunii cu fiinta indragita. Leii singuri au oportunitatea intalnirii mult visatului suflet pereche. In a doua jumatate a lunii decembrie, Uranus reintors in tranzit direct in Berbec are potentialul de a provoca transformari de proportii in legaturile de cuplu. Parteneri uniti doar de obisnuita sau conventii se pot desparti. Astfel de nativi din Leu, precum si unii singuri de mai multa vreme, pot cade in mrejele unei persoane inedite, capabile a-i smulge din ghearele inertiei ori comoditatii.


Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Barbatul Leu - Dragoste si cucerire

Horoscop Leu 2013
Horoscop dragoste 2013 - Leu Horoscop dragoste 2013 - Leu Reviewed by Diana Popescu on decembrie 19, 2012 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.