Camera din vise | Interpretare și semnificație vise

Un vis în care te afli într-o cameră simbolizează, de obicei, o perspectivă, o latură anume despre tine însuți sau o relație cu cineva din preajma ta. Visele despre diferite camere sunt asociate cu diverse zone ale minții tale și aspecte ale personalității tale.

Dacă o camera visată este plăcută, confortabilă, aceasta semnifică starea ta de bine din punct de vedere sufletesc, spiritual și/sau material, satisfacțiile de care te bucuri în viață.

De altfel, mobilierul, decorarea, ornamentele unei odăi reflectă modul în care ești mulțumit ori nu de existența ta actuală.
Ce inseamna visele despre o camera?

Visul de-a lungul căruia descoperi o cameră nouă, necunoscută, nebănuită, secretă în casa ta, sugerează că ești  pe cale să-ți dezvăluiesti noi potențialuri, puncte forte, posibilități neîntrevăzute până acum de a te dezvolta, a evolua, a-ți lărgi orizonturile, pe meridiane interioare și exterioare ale vieții.

Pe de altă parte, îți sunt indicate în acest fel amintiri, temeri reprimate, trecute voit sau nevoit cu vederea. Într-o altă interpretare, ți se atrage atenția asupra unor talente, abilități, insuficient exploatate.

În caz că ai visat că adaugi o nouă cameră casei tale, înseamnă că ești însuflețit de o energie reînnoitoare, îți relevi o orientare improspătătoare în existență, ești pe punctul să-ți lărgești familia.

O cameră goală, nemobilată este un simbol oniric ce denotă lipsa ta de confort emoțional, spiritual, senzația că nu ți-ai creat propriul spațiu în această lume.

Una goală și albă exprimă posibilitatea de a-ți îngădui un nou început, a te îndrepta spre un drum nemaîncercat al destinului personal.

O alta, galbenă, îți semnalează că e nevoie să-ți pui la treabă mintea, că ai șansa să-ți stimulezi gândirea spre aflarea unor soluții inedite și eficiente, definite, ale problemelor tale.

Fereastra din vise | Intepretare și semnificație vise

Când visezi o cameră întunecată ți se dă de înțeles că te complaci într-o anumită ignoranța, nu vrei să vezi ce se găsește chiar în fața ta, nu vrei să-ți relevi adevărul despre tine, o altă persoană, sau despre lume, în general. Într-o interpretare diferită, înseamnă că te străduiești să te lași influențat de niște forțe, tendințe, din afară.

În eventualitatea că ai visat o cameră cu ușa închisă, zăvorâta, inaccesibilă, ești avertizat că încerci să-ți ocoleșți responsabilități majore, să nu te confrunți cu provocările prezentului!

O cameră din vise murdară sau/și cu toate obiectele din ea vraiște, claie peste grămadă, se referă la o circumstanță interioară ori exterioară de care îți este rușine sau pe care nu vrei nici în ruptul capului să o conștientizezi, să-i evaluezi consecințele.

Atunci când visezi o cameră fără uși sau ferestre, ți se redă simțământul inconștient că ești prins într-un fel de capcană ori că îți dorești cumva, simbolic, să revii în pântecul mamei, astfel încât să nu mai ai de a face cu nici un fel de obligații.

Un vis referitor la o odaie mică, îngustă, strâmtă, trage un semnal de alarmă asupra autolimitării viziunii tale despre existență sau a capacității tale de a evolua, a da pe deplin măsura potențialului tău creativ.

Casa din vise | Interpretare şi semnificaţie vise
Camera din vise | Interpretare și semnificație vise Camera din vise | Interpretare și semnificație vise Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 05, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.