Calendar astrologic 2014 | Evenimente astrologice in 2014

Acest calendar astrologic, un preambul al Horoscopului 2014 pentru toate zodiile din Blogul Dianei, iti pune la dispozitie principalele evenimente astrale, tranzituri sau aspecte planetare din noul an.
Aspectele astrologice sunt grupate pe fiecare corp ceresc in parte, in ordinea lunilor, zilelor, orelor si minutelor cand au loc. Te desparte, asadar, doar un click de aflarea fazelor Lunii, a tranziturilor Soarelui, ale lui Mercur, Venus, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun si Pluton in semnele zodiacale pe tot cuprinsul anului 2014.

Luna in 2014 | Calendar lunar 2014 

Luna petrece aproximativ doua zile si jumatate in fiecare casa astrologica. Asta inseamna ca efectele sale apar atat de rapid incat le resimti mai curand ca niste impulsuri sau nevoi subconstiente decat ca niste reactii lucide fata de situatiile din viata. Efluviile transmise de tranzitul Lunii in vreme ce ajunge in diverse aspecte cu planeta ta natala au o durata ce poate fi masurata in ore.

Calendar solar 2014 | Tranziturile Soarelui in 2014

Soarele este sursa tuturor energiilor. Acestea stimuleaza activitatea din casele ocupate de Soarele in tranzit, invigorand ori slabind influentele planetare in functie de aspectul Soarelui fata de planeta natala.

Mercur in 2014 | Evenimente astrologice 2014

Mercur este prezent circa o saptamana in fiecare casa a zodiacului. In acest interval de timp, poate afecta perspectiva ta mentala, comunicarea cu ceilalti si nazuinta de a face o calatorie. Atunci cand este in aspect retrograd poate determina intarzieri in viata de zi cu zi.

Venus in 2014 | Evenimente astrologice 2014

Venus strabate aproximativ trei saptamani fiecare casa astrologica. Este o planeta a dragostei si a placerilor materiale, asa ca tranzitul ei poate furniza, in diferite grade, bucurie si satisfactie. Efectele sale sunt simtite mai degraba ca experiente subiective decat ca indemnuri catre actiune. Venus este in tranzit retrograd cam o luna si jumatate in fiecare an. In decursul acestei perioade viata amoroasa poate fi afectata de inertie, lentoare sau amanari.

Marte in 2014 | Evenimente astrologice 2014  

Marte strabate in circa doua luni fiecare casa a zodiacului. El poate pune la indemana energiile necesare pentru afirmarea sinelui de-a lungul drumului spre implinirea nevoilor si dorintelor personale. Vreme de trei luni pe an, tranzitul lui Marte este retrograd, avand drept efect inversari sau intarzieri ale unor circumstante de viata afectate de aceasta planeta.

Jupiter in 2014 | Evenimente astrologice 2014  

Tranzitul lui Jupiter te deschide spre simtaminte generoase si te focalizeaza catre noi oportunitati avand potentialul de mari anvergura destinului tau. Poposeste in fiecare casa cam un an, si devine retrograd aproximativ patru luni in fiecare an.

Saturn in 2014 | Evenimente astrologice 2014

Tranzitul lui Saturn poate crea oportunitatea de a invata cum sa te disciplinezi si cum sa faci fata responsabilitatilor din sectoarele existentei din fiecare casa. Dificultatile ce isi fac aparitia odata cu sosirea lui Saturn ascund sansa de a deveni mai intelept odata cu inaintarea in varsta. Saturn petrece in fiecare casa zodiacala circa doi ani si jumatate si este retrograd vreme de patru luni si jumatate in fiecare an.


Uranus in 2014 | Evenimente astrologice 2014

Tranzitul lui Uranus are darul de a aduce majore schimbari in viata. El sfarama, face bucati impovaratorul trecut, transformandul intr-un joc de puzzle ale caror piese te provoaca sa le rearanjezi intr-o alta forma, mai potrivita prezentului. Uranus adasta in fiecare casa cam sapte ani si este retrograd aproximativ cinci luni anual.

Neptun in 2014 | Evenimente astrologice 2014

Neptun ofera numeroase oportunitati pentru a ne descoperi si a ne pune la treaba abilitatile creative in zonele afectate de casa astrologica in care se gaseste. Din nefericire, el are si capacitatea de a ne incetosa putinta de a diferentia realitatea de iluzie, poate si din pricina faptului ca ne energizeaza functiile extrasenzitive. Neptun tranziteaza fiecare casa vreme de circa 14 ani, si este retrograd cam cinci luni pe an.

Pluton in 2014 | Evenimente astrologice 2014

Tranzitul lui Pluton pune la pamant ordinea prestabilita din activitatile specifice casei astrologice in care se afla. Aceasta planeta izvodeste conditiile ori premizele din care se pot isca noi inceputuri. Casa ocupata de Pluton poate fi terenul unor majore transformari ori metamorfoze. Pluton parcurge fiecare casa intr-un interval de circa douazeci ani si ajunge in aspect retrograd aproximativ cinci luni anual.

Vezi pe blogul Dianei: Horoscop 2014 – Toate zodiile

Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu:

Calendar astronomic 2014 | Evenimente astronomice 2014
Calendar astrologic 2014 | Evenimente astrologice in 2014 Calendar astrologic 2014 | Evenimente astrologice in 2014 Reviewed by Diana Popescu on august 25, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.