Horoscop Pesti septembrie 2013

Horoscopul Pestilor septembrie 2013 pune accentul asupra interactiunii cu oamenii, a necesitatii de a-ti recunoaste prietenii si dusmanii. Emotivitatea ridicata poate fi o arma cu doua taisuri in relatiile sociale, iar bogata viata profesionala este marcata de numeroase oportunitati.

Conjunctia lui Marte cu Neptun din 3 septembrie poate marca o scadere a increderii in tine insati, si, drept urmare, o predispozitie de a cadea mai usor prada dezamagirii ori descurajarii. Este posibil, de asemeni, sa ai o vitalitate ceva mai mica si sa te simti mai frecvent obosit sau apatic. Iti poate veni greu sa te adresezi direct, nestanjenit, altora, putand alege sa iti maschezi adevaratele trairi. Totodata, nu este exclus sa ti se puna in scena o inselaciune. In acest context, nu ar fi rau sa te retragi in singuratate sau contemplatie.

Pe 5 septembrie, Luna noua din Fecioara pune accentul asupra relatiilor de dragoste, de afaceri, si a celor de dusmanie (presupunand inamici cunoscuti ori recunoscuti). Energia care te strabate acum poate fi canalizata cu folos spre ameliorarea relatiilor tale cu ceilalti oameni, sau aducerea lor pe un fagas pozitiv, capabil a-ti dezvolta vizibil sinele sau personalitatea.

Explorarea lumii inconjuratoare poate lua o noua turnura odata cu 9 septembrie, ziua de debut a calatoriei lui Mercur in sectorul Balantei. Tinzi a fi dominat de o atitudine intelectuala, fiind interesat cu precadere de secrete, mistere si cercetari stiintifice ascunse opiniei publice.

Un ciclu existential focalizat asupra unor temeiuri spirituale, a directiei esentiale a destinului tau, este initiat din 11 septembrie, sub impactul tranzitului lui Venus in Scorpion. Te poti intreba cat de mult te afecteaza, in bine si in rau, relatiile cu oamenii din viata ta actuala, asa ca poti avea, in cele din urma, indrazneala de a rupe niste legaturi umane destructive, care iti stanjenesc evolutia personala. O parte din nativii din Pesti se pot gandi la o mutare peste hotare sau chiar lua masura concrete in aceasta privinta.

Tot pe 11 septembrie, Mercur in conjunctie cu Neptun iti recomanda ca in aceasta zi sa te feresti a te ocupa de o activitate mentala de detaliu, canalizandu-te, in schimb, spre lucruri ce iti cer creativitate ori imaginatie. Imboldul de a visa cu ochii deschisi si a evada din cotidian este extrem de puternic. Esti foarte sensibil la reactiile celorlalti, avand, poate, mare grija sa iti masori cuvintele astfel incat sa nu dai nastere unor situatii conflictuale. Poti avea de a face cu persoane dubioase sau necinstite, impunandu-se sa fii cat se poate de atent la adevaratele lor intentii.

Luna plina ivita pe 19 septembrie in cerurile Pestilor iti sugereaza din nou sa-ti reevaluezei sinele, viata si prioritatile, sa cerni graul de neghina balastului personal. Pe de alta parte, pari a fi mobilizat sa descoperi noi mijloace de a-ti impleti in mod armonios interesele cu cele ale oamenilor apropiati. Inca o data, emotivitatea depaseste pragul mediu al existentei, determinandu-te sa scoti la lumina, chiar fara sa vrei, ceea ce simti despre niste persoane si conjuncturi din preajma ta. In functie de gradul in care te controlezi, acest lucru poate fi bun  sau rau. Incerca sa masori cu luciditate ce ai de pierdut daca te lasi in voia impulsurilor afective de moment. Deoarece Luna plina este asociata cu finaluri, ai la dispozitie o zi potrivita pentru a termina un lucru ori un proiect personal.

Din 20 septembrie, Pluton revine in aspect direct in Capricorn, anticipand intalniri decisive, cu persoane ce pot schimba parcursul vietii tale cu 180 de grade. Atentie, asadar, la felul cum te faci inteles si intelegi mesajele ce ti se transmit. Un asociat din sfera personala, profesionala sau sociala poate scoate la iveala aspecte ale sinelui tau pe care nu le recunosti sau refuzi a le constientiza.

O curiozitate fara astampar si nazuinta de a invata ceva nou si important sunt, odata cu 29 septembrie, semnele patrunderii lui Mercur pe teritoriile Scorpionului si a noua casa a Pestilor. Ai in fata un interval de timp prielnic scrierii, studiului, calatoriei si deprinderii de noi limbi. Mintea deschisa, eliberata de prejudecati, te indeamna sa te implici in dialoguri intelectuale, mai mult sau mai putin filozofice.

Horoscop Pesti septembrie 2013 – Dragoste

Emotivitatea ajunge la o inalta cota pe 5 septembrie, sub efluviile Lunii noi din a saptea casa a Pestilor, determinandu-i pe nativii singuri sa simta mai acut nevoia de a se implini intr-o autentica relatie de cuplu. Pestii ce au alaturi o persoana iubita par a gusta cu o sporita prospetime din deliciile iubirii, dar si a se confrunta cu dilema dintre nevoia de independenta si cea de atasament afectiv.

Tranzitul direct asumat odata cu 20 septembrie de Pluton in a treia ta casa poate genera o criza intr-o casatorie ori legatura de cuplu pe termen lung. Nu va dura totusi mult pana cand lucrurile se vor schimba in bine, conexiunea amoroasa dintre parteneri ajungand pe un mai inalt prag, mult mai potrivit amandorura. In aceasta conjunctura astrala, disputele din dragoste par a fi determinate cu precadere de ambitia unuia din cei doi de a-l subjuga pe celalalt.

Din 22 septembrie, Soarele aflat in Balanta si a opta casa a Pestilor sugereaza o intetire a pasiunii din relatia de iubire. Senzualitatea pare parjoli totul ce ii sta in cale, prilejuind impartasiri senzuale de exceptie.

Horoscop Pesti septembrie 2013 - Bani si cariera

Pe 3 septembrie, conjunctia dintre Marte si Neptun nu este deloc de bun augur inceperii unui proiect legat de o noua afacere, intrucat ai inclinatia de a fi mai idealist decat obicei, nereusind sa vezi ce se ascunde in spatele unor promitatoare promisiuni.

Ca efect al Lunii noi din 5 septembrie, un partener se poate dovedi de ajutor in finalizarea unui obiectiv mult visat. Onestitatea si talentul de a negocia par a face minuni in viata profesionala.

Incepand cu 9 septembrie, sub influenta vizitei lui Mercur in a opta casa a Pestilor, comunicarea pare a fi necesara mai cu seama in afaceri, in domeniul finantelor impartasite cu altii, cel al asigurarilor si taxelor / impozitelor.

O revizuire a ambitiilor din cariera, si straduinta de a iti imbunatati statutul profesional reprezinta orientari de baza din 11 septembrie ca urmare a parcursului lui Venus in a noua ta casa. Poate avea loc o schimbare a jobului sau a locului de munca.

Odata cu 22 septembrie, Soarele cutreiera a opta casa a Pestilor, netezind calea spre norocoase circumstante legate de investitii, mosteniri, credite si afaceri in colaborare cu altii. Capacitatea de a descifra adevaratele intentii ale oamenilor din imediata ta apropiere iti ofera niste avantaje deloc neglijabile.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop septembrie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro.2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Horoscop Pesti 2013

Horoscop Pesti august 2013
Horoscop Pesti septembrie 2013 Horoscop Pesti septembrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on august 17, 2013 Rating: 5

21 de comentarii:

  1. multumim pentru horoscop pesti!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Diana, faci cumva si horoscop personalizat?

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi pare rau, dar deocamdata nu am timp pentru asa ceva. Mai tarziu, poate...

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc pentru raspunsul prompt, daca se poate horoscopul pentru pesti in 2014. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Diana pot sa aflu ascendentul zodiei mele daca nu cunosc exact ora la care m-am nascut?Multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  6. Diana pot sa aflu ascendentul zodiei mele daca nu cunosc exact ora la care m-am nascut?Multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  7. zodia pesti e cea mai penibila zodie, n-au coloana vetebrala, nu au caracter, sunt un nimic si nu sunt buni de lideri ca nu gandesc niciodata cu capul lor, iar pe langa asta mai sunt si curvele zodiacului, atat barbatii cat si femeile, niste jeguri de oameni ce trebuiesc ocoliti.si atat de egoisti si incapabili.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aveti dreptate.sunt alunecosi,ascunsi,dar parca sunteti prea dura.toate zodiile au defecte.fem.pesti,berbec si leu sunt cele mai dornice de lux,si neaparat in jurul lor se invarte soarele.sunt prefacute si introvertite.am av.de a face cu toate fem.din aceste zodii si dezamagire totala cu toate.

      Ștergere
    2. arunca cu piatra hai .........daca te simti fara de pacat imi e mila si sila de oameni ca voi

      Ștergere
    3. arunca cu pietre, pestii sunt cei mai sensibili si mai onesti fata de persoana iubita. Sunt perseverenti in ceea ce fac.

      Ștergere
    4. sunt de acord cu ceea ce a-ti scris despre z. pesti... am la servici ca sefi 2 pesti si stiu cat de falsi sunt...

      Ștergere
  8. sunt o varsatoare care e de acord cu dv.am o sora balanta si una pesti.cea din pesti este exact cum a ti descris mai sus.dar si leoaicele sunt asa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. madama nu te poti numi nicicum daca asta parere ai tu despre sora ta si o spui in gura mare vai de tine ......si de zodia ta..... sa sti ca invidia e o boala ce iti macina mintea si sufletul

      Ștergere
    2. mai lasa ma cu morala.are dreptate d soara cu surorile.da,uite dragusanca este pesti.cu asta am zis totul.nu crezi,nu.madama.

      Ștergere
    3. sau...madama sunteti din zodia pesti.da am inteles.madama.

      Ștergere
  9. hhello, daca vorbresti despre oricare fiinta umana si te referi la coloana vertebrala ori esti un tip sau tipa care se aventureaza....ori...habar n-ai niscaiva teorie astro...
    pestii sau pestoaicele sunt personaje care se dau sensibile si familiste si vertebrale ....te provoc chiar acum sa ma contrazici ca una din cele ma predispuse la schimbare dintre zodii este zodia pestilor!

    RăspundețiȘtergere
  10. olla,diana ai zis o bine,pestii,,se dau,,a fi sensibile etc.se dau draga mea,nu sunt asa.toate zodiile au defecte si ca litati,dar pestii au cele mai multe defecte.in opinia mea.nu vreau sa supar pe nimeni dar asta e parerea mea.si da,e o zodie cu predispozite spre schimbari in cea mai mare parte doar in folosul lor.intr un cuvant cei din zodia pestilor au tot timpul impresia ca pamantul nu s ar mai invarti in jurul soarelui daca ei n ar exista.sunt narcisisti la extrem.

    RăspundețiȘtergere
  11. ok,fetelor pana la urma parerea mea este ca astrele propun d zeu,dispune.asa ca destinul ne e dat,in pofida a tot ce spun astrele.ele ne ghideaza,dar...cam atat.asa ca nu prea conteaza ce zodie avem.sa fim umani.atat.

    RăspundețiȘtergere
  12. sunt din zodia pesti.nu ma supar pt.ce s a spus despre noi pt.ca suntem o zodie f.dificila.dar cam atat.

    RăspundețiȘtergere
  13. da.asa este.pana la urma astrele ne indica una si alta,dar d zeu ne hotaraste destinul.sa fiti iubiti.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.