Taur - Fecioara: Compatibilitate in dragoste

Taurul si Fecioara au norocul de a se intelege nemaipomenit de bine unul pe celalalt, beneficiind de o compatibilitate ce le asigura o relatie de cuplu pe termen lung. Inteleptitul intru lumea materiala Taur are frecvent darul de a atrage asupra sa atentia constiincioasei si purei Fecioare.

Unii Tauri preiau cu grabire conducerea in legatura lor amoroasa, dar Fecioara nu pare a se sinchisi de acest lucru, focalizandu-se asupra unor promitatoare planuri de cuplu cu o larga anvergura. Amandoi sunt prudenti in dragoste si isi rezerva un timp relativ indelungat pentru a observa cum isi releva celalalt personalitatea sau caracterul in diferite situatii de viata. Fecioara remarca cu subtilitate ce ii place si nu ii place Taurului, astfel incat sa-i pregateasca, nu peste multa vreme, un adevarat festin! Taurul poate fi innebunit de senzualitatea latenta a Fecioarei, fiind capabil, in timp, sa ajunga la cele mai profunde surse de placere erotica ale partenerului sau. Fecioara se poate increde in adanc inradacinata stabilitate a Taurului, relaxandu-se si simtindu-se in siguranta in prezenta lui.

Pe termen lung, Taurul are potentialul de a ajuta Fecioara sa isi canalizeze forta de munca intr-un domeniu sigur si profitabil. Daca Taurul joaca rolul contabilului sef, ce traseaza planurile financiare ale cuplului, Fecioara il sprijina sa analizeze toate optiunile posibile. Mintea neastamparata a Fecioarei are putinta de a-l scoate pe Taur din imobilitate si a-l inspira sa fie mult mai flexibil. Ambii sunt constiinciosi in a-si pastra siguranta materiala si afectiva, impartasindu-si cu sinceritate gandurile si sentimentele.

Taurul poate fi deranjat de atitudinea critica a Fecioarei dar, uneori, nu are ce face, si trebuie sa ii recunoasca si aprecieze clarviziunea si logica patrunzatoare. Fecioara poate gandi, din cand in cand, ca Taurul este prea rigid si potrivnic schimbarii. In cele din urma, sensibilitatea ii ajuta sa treaca peste aceste minore inconveniente, nelasandu-le sa le puna in pericol armonia din legatura de cuplu.

Caminul celor doi pare a fi scena unei continue evolutii spre comoditate si eficienta. In unele cazuri, Taurul poate fi cel care aduce banii in casa, iar Fecioara cea care se ocupa de locuinta. Fecioara il impulsioneaza pe neglijentul si imperturbabilul Taur sa mentina ordinea si curatenia, o preocupare ce tinde a-i satisface o adanca predispozitie interioara. Taurul admira pricepera Fecioarei in arta erotica, iar aceasta este mereu incitata de lacomia in dragoste a partenerului ei. Intre cei doi se intretese o profunda conexiune, in care frecvent vorbele nu isi mai au rostul, o compatibilitate ce se exprima mai cu seama in plan fizic ori material.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei :

Taur - Gemeni: Compatibilitate in dragoste

Compatibilitate Taur - Rac

Taur - Leu: Compatibilitate in dragoste
Taur - Fecioara: Compatibilitate in dragoste Taur - Fecioara: Compatibilitate in dragoste Reviewed by Diana Popescu on august 26, 2013 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Ce frumoasa descriere! :) Iti multumesc ca nu ai uitat sa publici si compatibilitatea acestor zodii!! Mult succes pe viitor!

    RăspundețiȘtergere
  2. da "misto" aproape totul se rezuma la erotism , frumoasa descriere . Stilu american.

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar acum mi am găsit o Fecioara, fiind taur ma gindesc dacă ar fi faina relația mulțumesc de descrieri...

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.