Horoscop Capricorn octombrie 2013

Horoscopul Capricornului octombrie 2013 pune accentul asupra felului cum relationezi cu cei din preajma ta, a impulsului de a trece peste orice pentru a te simti in elementul tau si a importantei comuniunii cu prietenii si persoanele din imediata ta apropiere.

O intensa preocupare fata de locul tau in societate si telurile legate de evolutia ta personala marcheaza data de 5 octombrie, ziua in care Luna noua rasare in cerurile Balantei. Este timpul sa te focalizezi asupra acelor laturi ale personalitatii care iti sunt de folos in interactiunea cu oamenii. Autocontrolul si disciplina interioara reprezinta alte obiective pe care nu le poti trece cu vederea.

Predispozitia de a fi mai sobru in relatiile cu cei din jur sau a te retrage din lume se intrezareste din 7 octombrie 2013, atunci cand Venus isi face intrarea in sectorul Sagetatorului. Tinzi sa iti ascunzi gandurile si sa iti reprimi cuvintele, restrangandu-ti comunicarea numai la ceea ce ti se pare a fi strict necesar. Inedite aspiratii spirituale, tinand de o credinta interioara sau chiar o religie sunt pe punctul de a te acapara.

O perioada favorabila unei lungi calatorii sau obtinerii unor bune rezultate la scoala, mai ales in facultate, se contureaza incepand cu 15 octombrie, gratie tranzitului lui Marte in Fecioara si a noua casa a Capricornului. Pe de alta parte, acest aspect astrologic te impulsioneaza sa fii netemator si chiar nepasator fata de consecintele actiunilor tale, o dispozitie sufleteasca ce te poate aduce in pragul unor deloc neglijabile probleme. Daca pleci departe de casa, se impune sa-ti stapanesti tendintele de a a-ti asuma mari riscuri ori a te implica in infierbantate dispute si certuri. Pari a fi pus pe harta mai ales in cazul unor partizanate politice, atat in contactele directe cu oamenii cat si in schimbul de mesaje de pe internet.

Punerea in ordine a locuintei si o imbunatatire adusa acesteia pot fi ocupatii prioritare sub efluviile Lunii pline ivite pe 19 octombrie 2013 in Berbec si a patra ta casa. Astfel de indeletniciri te determina sa te simti bine si chiar sa-ti limpezesti gandurile. Pari a dori sa petreci mai mult timp cu familia, reinnodand legaturile cu aceasta, deschizandu-ti sufletul si dand cale libera simtamintelor tale. Intuitia iti este un bun aliat in orice demers lansat in aceasta conjunctura astrologica.

O atmosfera de confuzie si deruta se instaleaza in relatiile cu prietenii din 21 octombrie. Mercur retrograd in Scorpion si a unsprezecea casa a Capricornului poate crea circumstante in care, chiar in momentul cand ai nevoie de ajutorul amicilor tai, sa descoperi ca acestia voiau sa apeleze la tine. Mai mult decat atat, unii oameni apropiati nu misca nici un deget pentru a te sprijini, desi au capacitatea de a face asta. Acest fenomen se poate petrece din cauza faptului ca te-ai concentrat prea mult asupra aspiratiilor tale, lasand deoparte consideratia pentru cei ce ti-au fost mereu indeaproape. Incearca sa iti echilibrezi interesele cu cele ale persoanelor care inseamna cu adevarat ceva pentru tine!

Pe 23 octombrie 2013, Soarele intra in Scorpion si a unsprezecea casa a Capricornului, imprastiind cat de cat influentele negative anterioare. Esti strabatut de o fericita focalizare spre viata sociala, simtindu-te printre oameni la fel ca pestele in apa. Aderarea la grupuri ori colectivitati incintante te sustine in dezvoltarea autentica a individualitatii tale. Oricum, a face parte dintr-un larg cerc de persoane asemeni tie constitue un lucru important in aceasta etapa a vietii tale. Agenda zilnica pare a-ti fi plina de tot felul de evenimente sociale, petreceri si iesiri in oras. Lucrurile decojite de fatada conformismului te ispitesc adeseori, iar ideile si opiniile tale tind a fi nemaipomenit de originale si eficiente. A sosit vremea sa iei masuri concrete pentru materializarea visurilor si idealurilor tale!

Horoscop Capricorn octombrie 2013 - Dragoste

Din 7 octombrie, tranzitul lui Venus in a douasprezcea casa a Capricornului asterne o aura de taina peste viata amoroasa. Daca iti place sau te indragostesti de cineva, ai inclinatia de a-ti pastra in sine sentimentele din pricina unei coplesitoare timiditati. Este posibil sa se infiripe totusi o relatie de iubire secreta fata de o persoana ce iti pare a fi suflet pereche sau care, intr-un fel sau altul, are nevoie de ajutorul tau.

Horoscop Capricorn octombrie 2013 - Bani si cariera

Luna noua ivita pe 5 octombrie in a zecea casa a Capricornului este oportuna punerii la punct de noi obiective si planuri de afaceri. Telurile din cariera sunt pe cale a se reinnoi sau reinvigora. Responsabilitatile din sfera profesionala si cea publica te solicita mai mult decat de obicei.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop octombrie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diana.ro.2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Horoscop Capricorn 2014

Horoscop Capricorn septembrie 2013
Horoscop Capricorn octombrie 2013 Horoscop Capricorn octombrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 20, 2013 Rating: 5

Un comentariu:

  1. buna Diana sunt nascuta pe data de 5 ian 1975 in jur de ora 9 dimineata poti sa mi spui te rog la ce sa ma astept in urmatoarele 8 luni caci de aproape un an de zile sunt la pamant multumesc mult

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.