Horoscop Capricorn 2014

Horoscopul Capricornului 2014 lasa sa se intrezareasca o norocoasa si indrazneata abordare a vietii, ce necesita totusi o sporita obiectivitate si capacitate de adaptare. Prietenia, comunicarea, caminul si sfera financiara constitue esentiale repere pe parcursul noului an.

Opozitia dintre Pluton si Jupiter din 31 ianuarie 2014 poate determina aparitia unor oportunitati neobisnuite, avand potentialul de a-ti aduce beneficii deloc neglijabile. Cu toate acestea, pari a fi stapanit de tendinta de a pierde din vedere lucrurile importante si a rata eventual ocazia de a profita de sansele care ti se ofera. Uneori, acest ciclu astrologic genereaza transformari bruste ale existentei, ce iti pot da mult de furca, dar care sunt favorabile pe termen lung. Tocmai de aceea, este recomandat sa-ti asumi o perspectiva temporala cat mai cuprinzatoare. Este posibil sa fii influentat de oameni iesiti din comun sau sa fii nevoit sa-ti schimbi opiniile si aspiratiile din cauza unor noi, revelatoare evenimente sau circumstante ale traiului cotidian. Din aceasta pricina, este de dorit sa fii mereu deschis catre noutati si sa dai dovada de o cat mai mare flexibilitate a gandirii. Este vremea sa explorezi zone virgine, necunoscute ale existentei, mai ales ca ai impulsul de a cerceta lucruri inedite, capabile sa iti imbogateasca peste asteptari experienta de viata. Calatoriile par a fi la ordinea zilei, cu precadere cele ce iti pot dezvalui misterioase aspecte ale sinelui si lumii inconjuratoare.

Pe 3 martie 2014, Saturn trece in aspect retrograd in Scorpion si a unsprezecea casa a Capricornului, implicand o navalnica nevoie de a-ti redefini ambitioasele teluri personale. In aceasta situatie, te poti intreba care sunt cele mai intime tale dorinte si idealurile tale esentiale. Vechi prietenii sunt pe cale sa te dezamageasca sau sa se transforme in parteneriate bazate pe interese materiale comune, asocieri profesionale ori de afaceri.

Potrivit horoscopului Capricornului 2014, tendinta de a fi mai agresiv si mai manipulativ in interactiunea cu ceilalti isi face loc in fiinta ta odata cu 14 aprilie 2014, atunci cand Pluton devine retrograd in Capricorn si prima ta casa. Intr-o alta interpretare astrologica, lucrurile se pot petrece invers, persoane din preajma ta parand a inclina in continuu sa te domine sau sa-ti impuna punctele lor de vedere. Oricum, toate aceste manifestari plutoniene tintesc sa te provoace a-ti reevalua personalitatea si relationarea cu lumea. Acest fenomen se poate manifesta adeseori si prin aducerea la suprafata constiintei a unor simtaminte si dorinte reprimate, cu care nu ai vrut sa te confrunti pana acum.

Opozitia lui Pluton cu Jupiter de pe 21 aprilie te poate supune unor coplesitoare influente exterioare, indiferent cat de inversunat esti in a-ti mentine calea destinului personal. Desi ai ocazia de face progrese notabile in unele domenii ale existentei, mai cu seama in unele tinand de pasiunile tale, pari a fi pus in situatia de a-ti depasi posibilitatile materiale, fiind nevoit sa faci impovaratoare imprumuturi sau sa te dedai unor costisitoare cheltuieli. Manat de ambitia de a acumula cat mai mult, nu mai stii cand sa te opresti, transformandu-ti avantajele financiare in dezavantaje si surse de paguba. De fapt, acest aspect astrologic tinde a-ti aduce castiguri pe termen lung sub forma unor pierderi pe termen scurt. Circumstantele vietii nu iti sunt potrivnice mai ales atunci cand actionezi nu numai in interes pur personal, ci si pentru binele altora.

Cuadratul lui Pluton cu Uranus din 22 aprilie 2014 se aliniaza cumva trendurilor anterioare. Desi te straduiesti sa faci mari schimbari in viata in asa fel incat sa te bucuri de o sporita independenta, pari a intampina o opozitie puternica in aceasta privinta. Este important sa iti supraveghezi cu atentie existenta si sa vezi ce aspecte ale ei au nevoie cu adevarat de o metamorfoza, in caz contrar fiind in pericol de a acumula prea multe frustrari si a te lasa in voia unei revolte autodistructive. Problema este ca ai impulsul de a voi totul sau nimic, fara a fi dispus a recurge la compromisuri. In acelasi timp, fortele exterioare te pot forta sa faci niste schimbari carora te opui cu incapatanare, creandu-ti in acest fel dificultati pe care le-ai putea evita. Niste tendinte asemanatoare se fac simtite sub impactul unui alt cuadrat dintre Pluton si Uranus, din 15 decembrie.

La fel ca in horoscopul din ultimii ani, Neptun evolueaza retrograd in Pesti si a treia casa a Capricornului, de aceasta data incepand cu 13 iunie 2014. Ai predispozitia de a-i vedea pe ceilalti intr-o oglinda ce le deformeaza personalitatea si intentile. Imaginatia este mereu gata a-ti juca feste in comunicarea cu oamenii, determinandu-te sa le receptezi in mod eronat mesajele sau sa te exprimi neclar, dand astfel nastere unor conflicte sau derute chiar si in randul rudelor ori persoanelor apropiate. Fii cat se poate de prudent fata de orice fel de negocieri, contracte sau intelegeri cu care ai de a face in aceasta perioada. Trebuie sa faci eforturi pentru a recepta realitatea cu obiectivitate.

Promitatoare perspective financiare sunt vestite din 16 iulie 2014, ca urmare a patrunderii lui Jupiter in Leu si a opta casa a Capricornului. Treci printr-un interval de timp favorabil obtinerii unui avantajos imprumut de la o banca, dar trebuie sa nu te angajezi din punct de vedere financiar in in prea multe directii. De asemeni, este posibil sa profiti de pe urma unei mosteniri ori a unor avantaje banesti la care nu te-ai asteptat vreodata. Daca esti implicat in afaceri, poti avea parte de succese prin mijlocirea creditelor sau banilor pusi la dispozitie de alte persoane. Viata amoroasa se remarca printr-o intensa impartasire erotica. Senzualitatea iti daruieste imprevizibile placeri si redescoperiri ale fiintei iubite.

Saturn se intoarce pe 20 iulie in tranzit direct in Scorpion si a unsprezecea ta casa, vestind un ciclu existential proprice cristalizarii si materializarii inaltelor tale visuri si sperante. Amicitiile nu inceteaza a se schimba, gratie unei ample constientizari a valorilor si resurselor acestui tip de conexiuni umane. Pari a-ti face noi prieteni ori a-ti invigora legatura cu altii mai vechi. Este de asteptat sa iti asumi mai multe responsabilitati in cadrul unui grup ori unei colectivitati la care ai aderat de multa vreme.

Odata cu 22 iulie 2014, Uranus porneste in tranzit retrograd in Berbec si a patra ta casa, prefigurand bruste si surprinzatoare schimbari asociate cu locuinta si familia. Este posibila o mutare grabita intr-o alta casa. Oricum, noile circumstante de viata impun sa te inarmezi cu o sporita adaptabilitate si sa te astepti mereu la ceva neasteptat. Ingaduie-ti din cand in cand o pauza pentru evaluare si planificare. Un conflict cu sefii poate necesita parasirea actualului job!

Revenirea lui Neptun in turnura direct in Pesti si a treia casa a Capricornului limpezeste cat de cat pacla asezata peste interdependenta cu lumea din preajma ta. Ai prilejul de a-ti trasmite cu claritate si persuasiune ideile si interesele, punand in slujba comunicarii cu ceilalti o fertila imaginatie.

Pe 23 septembrie 2014, este randul lui Pluton sa isi reia miscarea directa in Capricorn si intaia ta casa. Temeritatea in abordarea vietii te insoteste pe mai departe, dar pari a sti in ce masura poti intinde coarda in afirmarea individualitatii si obiectivelor tale. Impacarea relativa dintre zona ta constienta si cea subconstienta iti inlesneste afisarea unei mai echilibrate imagini personale, avand potentialul de a risipi suspiciunile si reauavointa a oamenior din imediata ta apropiere. Totodata, pari a fi mult mai receptiv la ceea ce se intampla in jurul tau si a descoperi cu usurinta adevaratele intentii ale celor cu care intri in contact.

Caminul si familia castiga in stabilitate incepand cu 21 decembrie 2014, ca efect al tranzitului direct al lui Uranus in Berbec si a patra casa a Capricornului. Chiar daca noi circumstante necesita in continuare o atitudine flexibila in ceea ce priveste casa si rudele, aceasta sunt mai putin rapide si bulversante. Ai oportunitatea de a aduce un plus de confort si frumusete locuintei tale si a reinchega relatia cu parintii. Desi exista si acum posibilitatea de a-ti parasi locul de munca, de aceasta data poti face acest lucru intrucat ti-ai gasit o noua si avantajoasa cale in cariera.

Calatoria inceputa de Saturn in Sagetator si a douasprezecea ta casa anticipeaza odata cu 23 decembrie 2014 o perioada de bun augur finalizarii sau chiar fructificarii unor planuri de anvergura. Se poate sa te retragi mai frecvent din involburarea lumii sociale pentru a decanta ultimele evenimente si a trage concluziile cuvenite din acestea. Iti este netezit drumul spre intelegerea si perfectionarea sinelui, catre pregatirea unor noi si importante proiecte personale. Deoarece esti la capatul unui ciclu existential ( a XII-a ta casa) este bine sa duci la bun sfarsit toate activitatile majore, astfel incat sa poti pasi intr-o noua etapa a vietii liber de orice fel de obligatii si a disponibil pentru proaspete initiative si obiective.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din acest an in functie de ziua ta de nastere in Horoscop 2014 - Toate zodiile

Vezi pe blogul Dianei: Horoscopul dragostei Capricornului in 2014

Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu:

Femeia Capricorn - Prietena, iubita, sotie si mama

Barbatul Capricorn - Dragoste si cucerire

Horoscop 2014 | Previziuni astrologice 2014
Horoscop Capricorn 2014 Horoscop Capricorn 2014 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 13, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.