Horoscop dragoste 2014 - Capricorn

Horoscopul dragostei Capricornului din 2014 lasa sa se intrevada o serie de oportunitati ce pot fi exploatate gratie indraznelii si initiativei personale, o vreme de implinire a unor idile bazate pe o veritabila impartasire sentimentala, in care nu au ce cauta minciuna, egoismul, tendinta de dominare a celuilalt si o impulsivitate scapata de sub control.

Amplasarea lui Pluton in Capricorn si prima ta casa continua in anul 2014 sa iti inspire nazuinta de a adauga relatiei de dragoste o nota de camaraderie si sporita comuniune intelectuala. In acelasi timp, puternicele influente plutoniene tind a reinnoi o legatura de iubire sau, din contra, a o destrama in cazul cand este vaduvita de o reala autenticitate.

Viata sentimentala devine o prioritate in cea dintai jumatate a anului 2014 gratie tranzitului lui Jupiter in Rac si a saptea casa a Capricornului, in special odata cu 6 martie, ziua revenirii beneficei planete in aspect direct in acest sector astrologic. Nevoia de afectiune si speranta unei conexiuni speciale cu un partener de cuplu nu inceteaza a-ti bantui sufletul, implinirea acestor deziderate depinzand numai si numai de tine. Aliniaza-te tendintelor optimiste ale lui Jupiter fara a pierde simtul masurii si a cere de la viata amoroasa mai mult decat iti poate darui. Nu te lasa momit de magia unor iluzorii idealuri!
In acelasi timp, Jupiter iubeste din plin libertatea, asa ca daca esti implicat intr-o relatie de cuplu nociva, care te limiteaza sau te face sa te simti sufocat din punct de vedere spiritual si emotional, ai acum forta de a rupe lanturile conformismului si a initia o despartire.

Pe 16 iulie 2014, Jupiter patrunde in sectorul astrologic al Leului si a opta casa a Capricornului, netezind calea catre o fericita aprofundare a intimitatii in legatura de dragoste. Senzualitatea ta crescanda se canalizeaza spre o fierbinte impartasire erotica cu persoana iubita.

O alta perioada strabatura de o intensa pasiune in dragoste se intrezareste intre 26 octombrie si 5 decembrie 2014, atunci cand Marte tranziteaza taramurile Scorpionului si intaia ta casa. Este posibil sa incerci sa-ti impui mai mult opiniile personale in relatia in doi, si chiar sa incerci a conduce viata partenerului tau. Ai grija sa nu intinzi prea tare coarda!

Potrivit horoscopului dragostei Capricornului din 2014, in primele luni ale noului an, efluviile venusiene se aliaza celor ale lui Jupiter, deschizand drumul unor efervescente trairi emotionale, unor magice oportunitati de incepere a noi povesti de dragoste si altor impliniri amoroase. Acest lucru se datoreaza calatoriei prelungite a lui Venus in Capricorn, incepute in 2013 si finalizate pe 6 martie 2014.

Prezenta benefica a lui Venus se mai face simtita in acest an intre 18 iulie si 12 august (atunci cand viziteaza cea de-a saptea casa a Capricornului), si incepand cu 10 decembrie 2014 (data care marcheaza intrarea planetei dragostei in Capricorn si prima ta casa).

O eclipsa de Soare ce are loc pe 29 aprilie 2014 in sectorul astrologic al dragostei Capricornului anticipeaza un interval de timp prielnic invigorarii reciprocitatii afective si unei conexiuni erotice extrem de fierbinti. Romantismul isi face loc mai usor intr-o veche legatura de cuplu, iar nativii singuri din Capricorn au ocazia de a fi angajati intr-o promitatoare idila.

Ti se recomanda o sporita prudenta in dragoste indeosebi intre 7 iunie si 17 iunie 2014, intrucat in aceasta perioada Mercur tranziteaza retrograd Racul si a saptea casa a Capricornului, avand capacitatea de a genera infocate neintelegeri si dispute cu partenerul de cuplu, ce pot culmina chiar si cu o despartire.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre viata ta sentimentala din 2014 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop dragoste 2014 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu :

Femeia Capricorn - Prietena, iubita, sotie si mama

Horoscop Capricorn 2014

Barbatul Capricorn - Dragoste si cucerire
Horoscop dragoste 2014 - Capricorn Horoscop dragoste 2014 - Capricorn Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 30, 2013 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Buna Diana,imi place ca esti pe aceleasi idei cu mine..eu ma ocup cu video-blogging....am un clip,in ideea in care iti place,l-ai putea oferi drept exemplu intr-o postare de a ta,evidentiaza clar faptul ca dragostea din oameni nu a disparut precum pretinde lumea....Sper sa iti placa si sa il folosesti!Te salut cu stima si respect,mult succes in ceea ce faci!
    https://www.youtube.com/watch?v=Wta_E9Rb3jQ

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.