Horoscop Sagetator octombrie 2013

Horoscopul Sagetatorului octombrie 2013 reflecta un ciclu al existentei dedicat bucuriei de a trai, distractiei si placerilor, fericitei integrari in familie, infloririi dragostei si eruperii creativitatii. Spre finalul lunii, prioritatile destinului isi cer insa cu insistenta drepturile, impunand o abordare responsabila si serioasa a vietii.

Luna noua ivita pe 5 octombrie in Balanta te inspira in crearea de noi contacte umane, in ameliorarea relatiilor sociale si profesionale. Cooperarea cu cei din jur este in masura sa iti aduca nesperate avantaje, de care nu te-ai fi putut bucura prin eforturi individuale. Tinzi a te aprecia mai curand in functie de felul cum te integrezi intr-o colectivitate, decat prin estimarea calitatilor individuale.

Mult mai direct, extrovertit si capabil de a-i influenta pe ceilalti, esti inclinat sa te delectezi din plin cu tot ceea ce iti poate oferi viata, deschizandu-te catre lume cu toate cele cinci simturi sau impartasind bucuria de a trai cu oameni apropiati tie. In acest fel se manifesta, incepand cu 7 octombrie 2013, tranzitul lui Venus pe taramurile Sagetatorului. Daca doresti sa iti imbunatatesti imaginea exterioara, ai la dispozitie o perioada extrem de oportuna pentru acest lucru. De fapt, chiar daca nu faci nimic in acest sens, pare a exista in tine ceva special, care ii atrage pe ceilalti catre tine mai mult decat de obicei. Desi prietenos, gata mereu de a recurge compromisuri si a le face altora pe plac, poti fi putin distant fata de cei din jur.

Cuadratul dintre Venus si Neptun din 10 octombrie te indeamna sa eviti orice fel de confruntare neplacuta si sa cauti a fi alaturi de persoane sau dedat unor placeri ce nu iti pot aduce nici un fel de probleme. Esti in stare sa faci aproape orice pentru oricine te lauda ori te apreciaza, fara a mai face deosebirea intre sinceritate si lingusire. De asemeni, tinzi a inalta pe un inalt soclu oameni si evenimente, pentru a fi apoi dezamagit de potentialul acestora. Fii deschis si realist fata de lume si vei descoperi noi catre fericire, ce nu au cum a te indrepta spre deceptii..

Pe 17 octombrie 2013, Venus in trigon cu Uranus lasa cale libera unor schimbari de substanta in interactiunea cu ceilalti. Insufletit de impulsul de a evada din obisnuintele cotidiene, esti ispitit sa incerci lucruri neexperimentate pana acum, sa te indrepti catre placeri si interese iesite din comun. Pretuit de oameni pentru originalitatea de care dai dovada, poti degusta cu extaz dintr-o nebanuita libertate interioara si exterioara.

Imbelsugate efluvii creatoare, distractia, petrecerile, pasiunile ori hobby-urile sunt repere de neconstestat asociate cu Luna plina rasarita pe 19 octombrie in sectorul Berbecului. Singuratatea nu te mai tenteaza in nici un fel, iar lumea interioara se preda neconditionat deschiderii spre cea exterioara. Creativitatea constitue un important avantaj in orice domeniu ce ii permite punerea in aplicare. Pari a te simti indraznet, multumit de tine insuti, dar si extrem de dornic de a fi aprobat de cei din imediata ta apropiere.

Mercur retrograd in Scorpion si a douasprezecea casa a Sagetatorului te poate face sa treci, din 21 octombrie 2013, printr-un simtamant confuz si tensionat, asemanator clipelor dinaintea inceperii unei furtuni. Este ca si cum ai calatori intr-un tren cu o destinatie necunoascuta. Simti ca se intampla ceva important in jurul tau, fara a fi in stare sa-ti dai seama despre ce este vorba. Are loc, de fapt, o noua ierarhizare, aranjare a pieselor de puzzle ale existentei, capabila a genera numeroase surprize. In aceste conditii, este indicat sa nu mai umbli pe carari batatorite, ci sa te lasi in voia intuitiei, pregatit sa profiti de orice oportunitate iti iese in cale.

Soarele in tranzit prin Scorpion si a douasprezecea ta casa marcheaza din 23 octombrie un interval de timp al retragerii din viata sociala si regenerarii. Ti se impune sa treci in revista persoanele si lucrurile de care te simti legat si sa analizezi care din ele te trag inapoi. Spiritul de competitivitate si nevoia de afirmare se atenueaza, nefiind asadar cazul sa te lansezi in noi si importante demersuri. Refacerea resurselor vitale, fizice si psihice, precum si preocuparea aproape exclusiva pentru viata personala reprezinta elemente definitorii ale acestui ciclu solar.

Horoscop Sagetator octombrie 2013 - Dragoste

Din 7 octombrie, vizita lui Venus in prima casa a Sagetatorului iti daruieste farmec si capacitatea de a-ti releva atuurile personalitatii. Din aceasta pricina, ai la dispozitie o perioada favorabila inceperii unei fericite povesti de dragoste sau invigorarii uneia deja inchegate.

Pe 19 octombrie 2013, Luna plina din a cincea ta casa guverneaza viata amoroasa, asa ca iti inlesneste inca o data infiriparea unei idile romantice sau reimprospatarea unei mai vechi legaturi de cuplu. Daca tanjesti sa intri in gratiile cuiva, acum este momentul sa ii marturisesti sentimentele de iubire care iti infierbanta inima.

Horoscop Sagetator octombrie 2013 - Bani si cariera

Pe 5 octombrie, Luna noua din a unsprezecea casa a Sagetatorului este prielnica unor mari profituri din afaceri, in special gratie unor asocieri cu prieteni ori oameni apropiati tie.

O intensa energie canalizata spre cariera iti este la indemana odata cu 15 octombrie 2013, ca urmare a tranzitului lui Marte in Fecioara si a zecea ta casa. Fii precaut fata de o eventuala cearta cu un sef intrucat pari a fi supus unei puternice predispozitii de a te revolta si a incalca regulile. In general, acest ciclu al existentei este de bun augur pentru initierea unui proiect profesional sau unor decisive orientari ale carierei.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop octombrie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro.2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Horoscop Sagetator 2014

Horoscop Sagetator septembrie 2013
Horoscop Sagetator octombrie 2013 Horoscop Sagetator octombrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 19, 2013 Rating: 5

5 comentarii:

  1. Diana,zi-mi te rog pentru sagetator,in procesarea unui dosar exista sanse pentru raspunsuri pozitive in luna octombrie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De obicei problemele legale sunt asociate cu a saptea casa atunci cand este vorba despre fosti ori actuali parteneri, sau cu a opta casa.I ntrucat nu exista majore aspecte astrale in aceste case in luna octombrie. Cu toate acestea, mai ales in a doua parte a lunii, este bine sa amani sau sa tergiversezi orice fel de chestiuni legate de o disputa intr-o sala de judecata.

      Ștergere
  2. Buna imi poti face si mie astrograma ,te rog frumos... sunt nascuta pe 1 decembrie 1987 la ora 04:30 ... iti multumesc frumos

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Diana,

    Este prielnica o schimbare de job/cariera acum? Sunt nascuta pe 26.11.1984, ora 23.54.

    Mersi!

    RăspundețiȘtergere
  4. buna diana...pentru sagetator cum stam cu sanatatea in luna octombrie??? dar pana la sfarsitul anului? multumesc

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.