De ce sa devii vegetarian in 2013 de 1 octombrie, Ziua Vegetarienilor

Ca sa nu te mai plangi ca in ciuda faptului ca ai tinut nu stiu ce dieta de slabit aceasta nu si-a facut efectul, iata cateva motive ca sa devii vegetarian de astazi, 1 octombrie 2013, chiar de Ziua vegetarienilor:
Legumele nu ingrasa, bineinteles daca nu mananci paine dulciuri sau alte fainoase, in exces;
Fiecare vegetarian poate salva de la abuzuri si moarte mai mult de 100 de animale pe an;
Vegetarienii sunt mult mai sanatosi decat carnivorii si mai putin predispusi la boli de inima, cancer, diabet sau hipertensiune arteriala;
Vegetarienii obtin toate elementele nutritive  de care au nevoie pentru a fi sanatosi(proteine, vegetale, fibre, minerale , etc ), fără toate substantele din carne care te incetinesc si te pot imbolnavi, cum ar fi colesterolul si grasimile animale saturate .
Mancarea vegetariana este delicioasa, vezi retetele cu legume de la prietenele noastre online:  Laura si Teo;
Carnea poate deveni periculoasa atunci cand este contaminata cu bacterii ce pot proveni de la fecale, sange sau alte fluide ale animalelor;
Consumul de carne inseamna implicit sa ranesti animalele, dar si oamenii, pentru ca acestea au nevoie ca sa creasca in ferme, de tone intregi de cereale si apa, ce ar putea fi folosite mai eficient în cazul în care  ar merge direct la oameni.
Iata si cateva nume de celebritati care sunt vegetariene:
Natalie Portman, Tobey McGuire, Shania Twain, Alicia Silverstone, Benji Madden, Alyssa Milano. Asta daca te intrebai de ce acestia arata asa de bine, de ce sunt supli sau au pielea atat de frumoasa si curata!

Si inca un motiv ca sa devii vegetarian in 2013:  porcii si gainile pot deveni animalele tale de companie, fiind  usor dresabile, ca sa nu te mai simti singur vreodata..!

Copyright © diane.ro. 2013

De ce nu slabesc?
Iubeste-ti corpul si ti-l vei schimba!
Metode simple de a slabi
De ce sa devii vegetarian in 2013 de 1 octombrie, Ziua Vegetarienilor De ce sa devii vegetarian in 2013 de 1 octombrie, Ziua Vegetarienilor Reviewed by Diana Popescu on octombrie 01, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.