Interpretare astrograma Elena T.

Horoscop personal / profil astrologic al Elenei T.
Data si ora nasterii: 26 aprilie 1977, ora 23.35
Locul nasterii: Iasi

O prima evaluare de ansamblu a astrogramei, ce tine cont de repartizarea corpurilor ceresti in cele patru emisfere, indica un stabil echilibru intre nevoia de afirmare sau integrare sociala si cea de perfectionare individuala, dar si o usoara tendinta de dependenta fata de unii oameni apropiati. Pe langa ascendentul din Sagetator, se remarca importanta celei de-a opta case (corespunzatoare sectorului Leului), in care isi impletesc influentele Luna si Saturn.

Un alt lucru contradictoriu la prima vedere este ca desi Taurul, zodia ta solara, este sub semnul pamantului, numeroase pozitionari planetare din harta natala concura catre foc drept element predominant al personalitatii tale. Pe de alta parte, semnele zodiacale fixe au  o sporita frecventa fata de cele cardinale si mutabile.

Exuberanta, entuziasmul, nevoia de a explora mereu noi lucruri si perspective ale existentei par a defini felul tau de a aborda viata si modul cum te infatisezi celorlalti. Nu te multumesti cu putin, ai mari teluri, ti-ar place sa te inconjori mereu de prieteni, dar atunci cand amicii nu-ti fac pe plac esti gata sa ripostezi cu putere, ajungand in pragul unor certuri ori dispute. De fapt, influenta saturniana, te face sa privesti cu neincredere mai ales perspectiva financiara a interactiunii cu ceilalti. Nu este exclus a fi suferit niste pierderi banesti din pricina unor persoane ce pareau ca-ti vor binele.

Sinele tau si motivatiile interioare. Esti strabatuta de o puternica vointa interioara, orientata mai ales catre familie, catre implinirea si fericirea acesteia. Esti dispusa sa faci mari sacrificii pentru oamenii apropiati, si tinzi a radia in jur farmec si bunavointa atunci cand te afli alaturi de ei. De fapt, poate ca cele mai bune lucruri si mai ispititoare placeri nu iti spun mai nimic daca nu le impartasesti cu familia sau persoana iubita. Dorinta de stabilitate te inzestreaza cu o nestavilita energie si te poate face sa abandonezi interesele personale, sau sa le neglijezi, in favoarea persoanelor dragi. Cu toate acestea, nu esti un lucrator tacut al sigurantei caminului ori familie, ci vrei ca parerile sa-ti fie ascultate si pretuite. In acelasi timp, nazuinta de a darui cat mai mult familiei si celor din imediata ta apropiere este in stare sa te impinga catre excese financiare, inclusiv datorii greu de achitat. Noroc ca aceasta tendinta iti este adeseori inteleasa, si gasesti sprijin in a scapa de necazurile legate de bani!
Indealismul ori inaltele tale aspiratii iti pot rezerva mari dezamagiri.

Nota 1: Asa, cum am precizat de bun inceput, aceasta interpretare a astrogramei este sumara si partiala.

Nota 2: Configuratia astrala din momentul nasterii aduce indicii importante despre dorintele, aspiratiile, ambitiile, preferintele si arhitectura psihologica a personalitatii, dar nu semnifica o soarta fixa, de la care nu ai cum te sustrage. Astrograma prezinta, mai curand, potentialul tau din nastere, iar felul cum ti-l utilizezi, iti pui in valoare aspecte pozitive si indepartezi influenta celor negative depinde numai si numai de tine!


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:



Interpretare astrograma Elena T. Interpretare astrograma Elena T. Reviewed by Diana Popescu on octombrie 08, 2013 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Toma Elena
    Multumesc foarte mult pentru astrograma si apreciez munca ta si dorinta de a ne impartasi si noua din harul tau. Am citit pe nerasuflate astrograma si ma caracterizeaza in tot ce ti-au zis astrele. Insa cea mai mare dreptate o ai in privinta familiei care valoreaza totul pentru mine iar fraza urmatoare ramane in sufletul meu: "cele mai bune lucruri si mai ispititoare placeri nu iti spun mai nimic daca nu le impartasesti cu familia sau persoana iubita". Iti multumesc inca o data si iti doresc numai bine.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.