Trăsăturile feței și personalitatea bărbatului la care visezi

Trăsăturile feței pot fi caracteristicile de bază ale personalitătii barbatului pe care, ca femeie, ti-l doresti să-ți fie iubit sau partener de viată și adeseori  ele pot da în vileag aspecte neașteptate, plăcute sau neplăcute despre acesta.
Expertă în interpretarea fețelor, Jean Haner pretinde că poate descifra semnificația ascunsă a caracteristicilor faciale ale unui bărbat, bazându-se pe o străveche tradiție chinezeasca.
Ea declară ca oricine are capacitatea de a încadra un bărbat în categoria tipului artistic, a baiatului de casă sau a extrovertitului,  fără a face altceva decât să îi studieze cu atenție fața.
Potrivit clasificării lui Jean Haner, bărbații se împart în următoarele principale tipologii

Iubitul barbatul performant


Un astfel de strănepot al lui Adam ar face aproape orice ca să se distreze.
Îi place să trăiască lucruri noi și incitante, are un dezvoltat simț al umorului și adoră să fie angajat în povești de iubire. Este extrem de romantic, atât în dormitor cât și în afara lui.
Trăsăturile sale faciale includ:
- Păr roscat sau/si cret, un semn ca este spiritual, are mereu inima deschisa, ii place sa-si traiasca viata din plin si este capabil de mari gesturi romantice.
- Un nas ascutit, ce ii releva curiozitatea si pasiunea de a se implica in discutii. Adeseori, simte o nevoie constanta de a invata lucruri noi.
- Barbia ascutita. Aceasta trasatura este corelata de multe ori cu indecizia si un spirit capricios, dar si cu o mare spontaneitate.
- Ochi mari. O caracteristica care marturiseste despre profunzimea sa emotionala. Pentru el este cu adevarat important sa se simta indragostit si sa aduca numeroase omagii, sub forma de flori, poeme, cantece, femeii iubite.
- Ochi ascutiti spre partea mediana a fetei, o dovada ca este foarte precis sau isi alege extrem de bine cuvintele in felul cum comunica.
- Gropite in obraji, un semn ce ii mareste farmecul si atractivitatea.

Capabil a se lasa strabatut de o notabila emotivitate, nu poate fi plictisitor, ci din contra, te poate contraria prin izbucnirile sale emotive pline de dramatism.

Puternicul antreprenor

Un barbat ce se concentreaza intru totul spre munca, implinire materiala si profesionala, indeplinirea unor ambitioase teluri, si castigarea oricarui pariu cu viata. Are inclinatia de a implica femeia pe care o iubeste in tot ceea ce face, pentrua deveni astfel o parte importanta a vietii sale. Caracteristicile fetei sale cuprind:
- Frunte curbata spre spate, un semn al faptului ca nu sta pe ganduri sa ia ceea ce crede ca i se cuvine. Un astfel de tip este motivat, ii place munca si o continua activitate, si nu are inclinatia sa se lase coplesit de sentimente.
- Frunte usor ridata, semnificand faptul ca este extrem de sarguincios in munca, un lucru bun atata timp cat nu este dus la extrem.
- Sprancene mari, puternice, sugerand marele sau spirit competitiv, ce nu ii da pace atat timp cat nu isi vede cu ochii visurile. Pe de alta parte, acest lucru inseamna ca poseda un inalt nivel de testosteron, ceea ce il impinge spre o mare senzualitate si nevoie de implinire erotica.
- Ochi mici, adanciti in orbite, denotand ca nu este foarte emotiv, dar ca ii place sa isi protejeze femeia aleasa si sa aiba grija ca aceasta sa nu duca lipsa de nimic. Nu prea vorbeste despre simtamintele sale, dar este mereu gata sa-si sprijine partenera de viata.
- Un nas relativ proeminent, ce lasa de inteles ca nazuieste sa faca ceva important in viata si sa castige respectul celor din jur.
- Buze subtiri, demonstrand ambitie si putere de concentrare.
- Falci mari, sugerand competitivitate si dorinta de a iesi invingator.

Puternicul antreprenor poate sa nu iti inteleaga bine simtamintele, fiind tentat sa creada ca nu reprezinta decat o problema pe care el trebuie sa o rezolve pentru tine. Pare sa nu inteleaga ca, uneori, ai pur si simplu nevoie sa iti descarci sufletul, sa ii vorbesti si el sa te asculte plin de intelegere.

Barbatul de casa

Asa cum arata si numele, este vorba despre un barbat gata de a se implica intr-o relatie serioasa de cuplu, care isi doreste o familie, si aspira sa se aseze la casa lui impreuna cu o femeie alaturi de care sa paseasca de-a lungul intregii sale vieti. Pe langa rolul de iubit, si-l asuma si pe cel de partener in toate domeniile existentei, fiind capabil de a-si sprijini cu tarie consoarta. Unui astfel de barbat ii plac imbratisarile, gesturile tandre, dar nu are un mare apetit pentru jocurile erotice din dormitor. Fata lui este frecvent marcata de urmatoarele trasaturi:
- Ochi rotunzi, ce marturisesc despre bunatatea si comunicativitatea sa. Isi doreste ca femeia lui sa se simta mereu bine in preajma sa.
- Buze pline sau o gura mare, semnificand generozitatea. Nu este deloc exclus sa ii placa sa gateasca si sa dea o mana de ajutor in treburile gospodariei.
- Un nas carn, dovedind adesea ca nazuieste sa aiba un camin bine pus la punct, in care sa traiasca clipe minunate impreuna cu familia si prietenii.
- Obraji nitel bucalati ori proeminenti, indicand o inima buna si dorinta de a-i ajuta pe ceilalti. Insistenta sa de a se dedica cuiva poate fi uneori, totusi, plictisitoare.
- Fata rotunda, inca un semn al personalitatii sale placute.
- Sprancene arcuite rotund, insemnand ca nu prefera sa se aseze pe primul loc, ci sa mentina mereu o pozitie de egalitate cu partenera sa de viata.

Barbatul de casa nu este in nici un caz un singuratic, si are predispozitia de a fi mereu langa tine, un aspect ce poate fi uneori iritant.

Artistul

Un barbat ce adora necunoscutul si ineditul existentei, caruia ii place sa colinde lumea si sa poarte profunde discutii despre conexiunea sa afectiva cu femeia iubita. Este un iubit pasional si plin de originalitate, inclusiv in dormitor. Fata lui se remarca mai cu seama prin:
- Frunte rotunda, bombata, dovedind intuitie, dar si tendinta de a se lasa prada fanteziei, trecand cu vederea ce se intampla cu adevarat in lumea inconjuratoare. Poate fi adeseori muzician, poet, scriitor, sau legat de o anume activitate artistica. Este strabatut de o mare emotivitate, si prefera sa se bazeze mai curand pe intuitie decat pe logica in deciziile sale de viata.
- Ochi mari deschisi larg, purtand cu gandul la bunele sale abilitati de comunicare, in special cand este vorba despre simtaminte. Este, intotdeuna, extrem de expresiv.
- Nas ascutit, sugerand creativitate si emotivitate.
- Gura mare si/sau buze pline. Acest lucru poate reprezenta dorinta sa de a se dedica unei relatii de iubire cat mai repede si mai profund posibil. Desi pare a fi serios, se poate lasa prea mult in voia emotiilor proprii, ajungand sa le ignore pe cele ale partenerei sale de cuplu.
- Barbie despicata, denotand ca are un mare simt al umorului si nazuieste spre o legatura cat mai intima in dragoste.
- Falci mici, ce indica ca este influentabil si nu este intotdeuna bine ancorat in credintele sale. Poate insemna ca este mereu disponibil sa asculte parerile tovarasei sale de viata.

Artistul tine mult la independenta si libertatea sa intr-o relatie de cuplu, asa ca trebuie sa ii acorzi un larg spatiu personal pentru a-l determina sa ramana atasat de tine.

Vizionarul

Extrem de idealist, vrea sa faca ceva semnificativ pentru a ajuta omenirea. Nazuieste spre o autentica conexiune in dragoste si, de obicei, nu-si pierde timpul cu lucruri ce ii par a fi lipsite de importanta intr-o legatura de cuplu. Foarte senzual, inflacarat chiar si de o simpla atingere, este ispitit sa vada impartasirea erotica drept un ritual sacru. Trasaturile sale faciale sunt accentuate mai ales prin:
- Nas mare, proeminent, sugerand ca observa cele mai mici detalii, este foarte sensibil dar si foarte atent la felul cum se simte partenera sa.
- Pometi mari, semnul cuiva cu o personalitate plina de forta si autoritate. Obisnuieste sa vorbeasca despre viziunile sale idealiste, in mod frecvent da nastere unor trenduri in societate si aspira sa te sprijine a da tot ce ai mai bun in tine.
- Pleoape superioare iesite in evidenta. Daca se remarca printr-un mare spatiu intre ochi si sprancene, acest lucru semnifica o intensa sensibilitate. Mult mai empatic decat majoritatea barbatilor, poate renunta la propriile sale interese pentru a se dedica celor ale femeii iubite.
- Trasaturi ascutite ale fetei, specifice cuiva cu inalte principii, un excelent bun gust, si  aspiratia de a duce lumea spre perfectiune.
- Obraji deloc rotunzi, ci adanciti spre interior, denotand ca vrea intotdeuna sa se apropie de perfectiune in tot ceea ce face si ca jinduieste spre o relatie de cuplu sincera, marcata de o veritabila comuniune afectiva si mentala.

Din pricina tendintei sale de a fi perfectionist si extrem de critic cu el insusi, nu se recomanda ca partenera de viata sa ii spuna vreodata ca a gresit pentru a nu-l amari si a-l determina in acest fel sa fie si mai necrutator cu propria-i persoana.


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Semnatura iti dezvaluie personalitatea

De ce barbatii cu barba sunt placuti de femei?

Trasaturile fetei si personalitatea in traditia chinezeasca
Trăsăturile feței și personalitatea bărbatului la care visezi Trăsăturile feței și personalitatea bărbatului la care visezi Reviewed by Diana Popescu on octombrie 04, 2013 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Sa fiu sincera, nu prea ma incred in aceste informatii. Am intalnit numerosi barbati cu un caracter diametral opus infatisarii fizice..

    RăspundețiȘtergere
  2. mno ce tare...inseamna ca sunt barbatul perfect :))

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.