Trimite un poem video prietenilor cu Van Cleef & Arpels

Creatorii francezi de bijuterii Van Cleef & Arpels dau o dovada remarcabila de inventivitate, impletind, intr-o noua campanie de promovare a produselor lor, tehnologia de pe internet, obiectele de lux si mesajele sentimentale. Prin intermediul website-ului 8-seconds-of-luck.vancleefarpels.com poti crea un poem video pe tema norocului, sa il trimiti pe mail unui prieten, iubitului ori iubitei si sa te inregistrezi pentru castigarea unei calatorii la deschiderea marelui magazin Van Cleef & Arpels din New York.

Asemeni bijuteriilor Van Cleef & Arpels,  site-ul "8 Seconds of Luck" (8 secunde de noroc), are drept sursa de inspiratie o vestita maxima a lui Jacques Arpels, nepotul fondatorului companiei: "pentru a avea noroc, trebuie sa crezi in noroc."

Daca vizitezi acest site, trebuie sa iti alegi trei elemente ce vor determina continutul clipului tau video: o piatra pretioasa sau un metal pretios, una din colectiile de bijuterii Van Cleef & Arpels si o scurta maxima. Daca vrei sa lasi lucrurile la intamplare, in mana destinului, trebuie sa dai click pe "Believe in Luck" (Cred in noroc) pentru a fi alese trei elemente aleatorii.

Apoi, trebuie sa scrii un mesaj care sa acompanieze clipul video. Dupa ce dai click pe "Create" (creaza), poti vedea un video de 8 secunde cuprinzand o serie de frumoase imagini, insotite de muzica, urmate de mesajul scris de tine. In pasul final, este necesar sa iti scrii numele, prenumele si adresa de mail, si sa apesi pe "Confirm." Imediat va apare o noua pagina, in care ti se spune: "NOW SEND LUCK TO YOUR LOVED ONE BY SHARING YOUR VIDEO" (acum transmite-i urarea de noroc persoanei iubite impartasind videoclipul tau). Poti alege sa o faci prin email, Facebook, Twitter, Pinterest sau Google Plus.

Ce mai astepti? Trimite chiar acum un inedit mesaj  prietenului, iubitului sau iubitei dand click pe  poem video


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Mesaje de BUNA DIMINEATA in engleza si romana

Mesaje de dragoste | SMS-uri de iubire
Trimite un poem video prietenilor cu Van Cleef & Arpels Trimite un poem video prietenilor cu Van Cleef & Arpels Reviewed by Diana Popescu on octombrie 19, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.